Kihagyható, de erősen javaslott.
Igen, ahogy írod, ha meg is csak egy fehér képernyőt kapsz, akkor se ess pánikba. Aksi ki, be és bootloadert indít! Aztán mehet dél amit szeretnél.
Küldve az én GT-I9100-emről Tapatalk használatával.
Na, túl vagyok az elsőn.
Szeretnék köszönetet mondani, anyukámnak, apukámnak, feleségemnek,a producernek, a rendezőnek, és mindenkinek aki segített a mű létrehozásában......
Egy-két tapasztalat azoknak akik ezután állnának neki.
Kis odafigyeléssel tényleg nem ördöngösség.Nekem a HSPL 4-et tanácsolták kezdésnek.
Felkúszott de a nem változott semmi, továbbra is SPL 1.42 maradt fennt.
Utána megpróbáltam a HSPL2-vel kezdeni és úgy már ott víritott a HSPL... stb.
Task29 után mindig akksi le volt, mert a törlés után nem tud semmi betöltődni ezért mindig a fehér HTC-s képernyő jelentkezett.
Főzött rom-okat elég nehéz találni, XDA-n próbáltam mert sajnos az upload-okra mutató link-ek nem müködnek.
Kipróbáltam a miri romját, de nem találtam benne Sense-t, utána Omega rom-ot, de az nem tetszett. Végül most az Energy rom lett nyerő.Remélem jól fog müködni.
Kipróbáltam volna azt a magyar nyelvű Shaggy-d rom-ot.Korábban letöltöttem én egy 3.14-es verziót.
De annyi mappa meg file van benne és csak két kisebb méretű .exe, hogy egyelőre nem próbáltam meg.
Ha valakinek lenne info-ja, hogy hogy müködik és mennyire volt jó az a rom, azt megköszönném.
Sok sikert azoknak, akik most állnak majd neki a rom frissitésnek.