2025, 01 12, 13:06:35

Szerző Téma: HD2: Információk, találgatások és általános beszélgetés  (Megtekintve 1031308 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Nem elérhető aracco

• PDA: Samsung Galaxy S II
  • PDA ROM: XXKE7
Re: HD2: Információk, találgatások és általános beszélgetés
« Reply #1200 Dátum: 2009, 11 20, 19:05:33 »
Egy újabb brutál 3d játék HD2 -őn Experimental 13!!!
Letölthető:
You are not allowed to view links. Register or Login
Nokia 6630 - HTC Tytn - Nokia E61i - Samsung i900 - Nokia 5800 XpressMusic - HTC HD2 - HTC Desire - Samsung Galaxy S - ZTE Blade - Samsung Galaxy S II

Nem elérhető Balassa12

• DUBLE CLUB
  • PDA: Galaxy S8+, LG V20, Xiaomi Note 2,OnePlus3T,OP5
  • PDA ROM: Custom
« Reply #1201 Dátum: 2009, 11 20, 22:41:35 »
Már kora délután feltettem. A keyboard használata sokkal jobb így!!!  :ok:

Én is felraktam!Nekem is az a véleményem hogy ez kell a HD-ra,mert sokkal jobb lett a kijelző pontossága,gépeléskor,és a névjegyek keresése közben is.
Ha elég hosszan kopogtatsz a pokol kapuján,előbb vagy utóbb valaki ajtót nyit....

Nem elérhető frici

• ADMIN
  • Örökös tag
    • pdafanclub.com
  • Navigáció / Navigation: én, mint a denevér... :)
  • PDA: Poco F1, Asus ZF2, OV Yard, SGS2, SGT7.0, SO2, HTC P3600, Palm Zire71
« Reply #1202 Dátum: 2009, 11 20, 22:53:36 »
Lifeforce összehasonlító írása a You are not allowed to view links. Register or Login

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
Az élet olyan, mint a nádszál:
Ma még vidáman kacagsz,
De holnap jön Pipacs bácsi a konyhakéssel...
                                            /Rejtő Jenő/

Nem elérhető penell

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: IGO 8.3
  • PDA: HTC one
« Reply #1203 Dátum: 2009, 11 21, 09:59:12 »
Az érdekelne hogy bejövö hiváskór mekkora méretben jelenik meg az illetőröl a képe?

Nem elérhető bolada12

• PDA: HD2, Iphone_4, IPAD2
  • PDA ROM: kwbr topix 1.6, Radio 2.08
« Reply #1204 Dátum: 2009, 11 21, 10:10:10 »
Lifeforce összehasonlító írása a You are not allowed to view links. Register or Login

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Azért az írásodra beérkező vélemények - mint magad is láthatod - jól tükrözik, hogy nem igazán sikerült objektívnek maradnod. (Talán azért mert miközben a cikket írtad talán túl szorosan markoltad az i8000-omniá-dat.) Feltételezhető viszont, hogy a készülék választásban sikerült magadat, így utólag is megerősítened, amihez kis közösségünk, de pláne a magam nevében ezúton is gratulálok.
üdvözlettel: bolada12

Nem elérhető aracco

« Reply #1205 Dátum: 2009, 11 21, 10:24:07 »
Azért az írásodra beérkező vélemények - mint magad is láthatod - jól tükrözik, hogy nem igazán sikerült objektívnek maradnod. (Talán azért mert miközben a cikket írtad talán túl szorosan markoltad az i8000-omniá-dat.) Feltételezhető viszont, hogy a készülék választásban sikerült magadat, így utólag is megerősítened, amihez kis közösségünk, de pláne a magam nevében ezúton is gratulálok.
Egyetértünk.
Jól fel lettek a hd2 valós és valótlan hibái sorolva, ezzel szemben az i8000 hibái nem.(aki a témában nem jártas az az írás alapján azt hihetni hogy az i8000 a tökéletes) És ezek után a végére odaírja hogy aki választani akar az nincs könnyű helyzetben.  :D
Ha pártatlan tesztet akarok továbbra is marad a Mobilaréna.

Arra nem gondoltak hogy ha ilyen elfogult teszteket raknak ki címlapra akkor az az egész fórumot minősíti. :hmm:(gondolom az itteni "nagyoknak" is i8000 lapul a zsebében)
Nokia 6630 - HTC Tytn - Nokia E61i - Samsung i900 - Nokia 5800 XpressMusic - HTC HD2 - HTC Desire - Samsung Galaxy S - ZTE Blade - Samsung Galaxy S II

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
  • Navigáció / Navigation: iGO primo & Sygic
  • PDA: iPhone 6/128, iPad Air2/64
  • PDA ROM: iOS latest
« Reply #1206 Dátum: 2009, 11 21, 10:25:16 »

Nem frici írta az összehasonlító cikket! Ő csak bemásolta ide a linket, ami ellen semmilyen kifogásom nincs. :)

PDA ügyben általában azok se pártatlanok, egy kiábrándult, iPhone-hoz menekült PDA-s véleményét adják vissza. Olvasd csak el a Pulse tesztjét, oda is becsempészett egy övön aluli szúrást a WM ellen, biztos ami biztos...

Az én ízlésemnek egyébként is túl felületesek és elsietettek az ottani tesztek, és ez igaz a HD2-esre is.

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google maps
  • PDA: I9100 SGS 2
  • PDA ROM: LS8 Anzo MOD
« Reply #1207 Dátum: 2009, 11 21, 10:28:47 »
Egyetértünk.
Jól fel lettek a hd2 valós és valótlan hibái sorolva, ezzel szemben az i8000 hibái nem.(aki a témában nem jártas az az írás alapján azt hihetni hogy az i8000 a tökéletes) És ezek után a végére odaírja hogy aki választani akar az nincs könnyű helyzetben.  :D

Arra nem gondoltak hogy ha ilyen elfogult teszteket raknak ki címlapra akkor az az egész fórumot minősíti. :hmm:(gondolom az itteni "nagyoknak" is i8000 lapul a zsebében)
Mint ahogy ez már elhangzott mindenki előtt ott a lehetőség, hogy írjon egy összehasonlító cikket.

Nem értem miért van ez az oldalon, hogy mindig mindenki csak negatívan tud hozzá állni bármilyen dologhoz.
Tegyetek azért, hogy objektívebb írások cikkek legyenek ne a másikra várjatok és utána meg szapuljátok.

Nem elérhető aracco

« Reply #1208 Dátum: 2009, 11 21, 10:36:36 »
Nem frici írta az összehasonlító cikket! Ő csak bemásolta ide a linket, ami ellen semmilyen kifogásom nincs. :)

PDA ügyben általában azok se pártatlanok, egy kiábrándult, iPhone-hoz menekült PDA-s véleményét adják vissza. Olvasd csak el a Pulse tesztjét, oda is becsempészett egy övön aluli szúrást a WM ellen, biztos ami biztos...

Az én ízlésemnek egyébként is túl felületesek és elsietettek az ottani tesztek, és ez igaz a HD2-esre is.
Véleményem szerint meg nagyon korrektek, minden oldalról zúdítanak meleget hideget.
Számomra Bog és Bocha tesztjei valósak és pártatlanok . Reális képet adnak.

Nem elérhető aracco

« Reply #1209 Dátum: 2009, 11 21, 10:39:16 »
Mint ahogy ez már elhangzott mindenki előtt ott a lehetőség, hogy írjon egy összehasonlító cikket.

Nem értem miért van ez az oldalon, hogy mindig mindenki csak negatívan tud hozzá állni bármilyen dologhoz.
Tegyetek azért, hogy objektívebb írások cikkek legyenek ne a másikra várjatok és utána meg szapuljátok.

Ha még mindig kezembe lenne az i8000 (és túl lennék a vizsgáimon) akkor tuti írnék.

Nem elérhető bolada12

• PDA: HD2, Iphone_4, IPAD2
  • PDA ROM: kwbr topix 1.6, Radio 2.08
« Reply #1210 Dátum: 2009, 11 21, 11:11:14 »

Szerintem túl sok oldalon vagy jelen és nem biztos, hogy pontosan érzékeled az itteni, teljesen normális csevegés hangulatát. Nem volt abban a hozzászólásban semmi szapulás, csak annak megemlítése, hogy kicsit egyoldalúra sikeredett az írás. Ezt meg ugye kulturáltan azért talán csak meg lehet említeni. Engem speciel a TANÍTÓ BÁCSIS nevelő stílusú megjegyzések jobban zavarnak. Mint látod hosszasan és elég jól el vagyunk enélkül is. Na és még annyit, ha a kolléga a pl. saját fórumán méltatja a sikeres készülék választását, - e-témában még ennyi szavunk nem lehetne!
üdvözlettel: bolada12

Nem elérhető Ismo

• ALAPÍTÓ TAG
  • PDA: Nexus 4 | Nexus 10
  • PDA ROM: 4.2.2 - Xylon | 4.2.2 - CM
« Reply #1211 Dátum: 2009, 11 21, 11:13:09 »
gondolom az itteni "nagyoknak" is i8000 lapul a zsebében
Ha az itteni modokra és adminokra gondolsz, mennyire vagy biztos ebben?
Rágd meg a szót, mielőtt kiköpöd!

Nem elérhető aracco

« Reply #1212 Dátum: 2009, 11 21, 11:22:42 »
Szerintem túl sok oldalon vagy jelen és nem biztos, hogy pontosan érzékeled az itteni, teljesen normális csevegés hangulatát. Nem volt abban a hozzászólásban semmi szapulás, csak annak megemlítése, hogy kicsit egyoldalúra sikeredett az írás. Ezt meg ugye kulturáltan azért talán csak meg lehet említeni. Engem speciel a TANÍTÓ BÁCSIS nevelő stílusú megjegyzések jobban zavarnak. Mint látod hosszasan és elég jól el vagyunk enélkül is. Na és még annyit, ha a kolléga a pl. saját fórumán méltatja a sikeres készülék választását, - e-témában még ennyi szavunk nem lehetne!
:ok:

Imhotep

• Vendég
« Reply #1213 Dátum: 2009, 11 21, 11:25:44 »
Olvasom ezt a topikot már jó ideje és csodálkozom néha rajtatok, min nem tudtok vitatkozni ezeken az összehasonlításokon  :D :D
Mindenki másra használja a PDA-ját és ezért másfelé húz a szíve  :D
Akinek meg nemtetszik az összehasonlítás az inkább miért nem tartja magában vagy PÜ-ben tárgyalja meg a másikkal ???
Vagy van rá topik is szerintem a vitákra, ezt a topikot inkább az értelmesebb tanácsokra kéne használni  :hmm: :hmm:

Nem elérhető ZΛGΣ

• ALAPÍTÓ TAG
    • Elitnet
  • PDA: Galaxy S III
  • PDA ROM: crDroid
« Reply #1214 Dátum: 2009, 11 21, 11:31:45 »
Olvasom ezt a topikot már jó ideje és csodálkozom néha rajtatok, min nem tudtok vitatkozni ezeken az összehasonlításokon  :D :D
Akinek meg nemtetszik az összehasonlítás az inkább miért nem tartja magában vagy PÜ-ben tárgyalja meg a másikkal ???
Vagy van rá topik is szerintem a vitákra, ezt a topikot inkább az értelmesebb tanácsokra kéne használni  :hmm: :hmm:

Mélységesen egyetértek veled!  :ok:

Nem elérhető aracco

« Reply #1215 Dátum: 2009, 11 21, 11:35:48 »
Ha az itteni modokra és adminokra gondolsz, mennyire vagy biztos ebben?
Azokra gondolok akik beleegyezése kellett hogy ez kikerüljön főoldalra.
Számomra alap hogy egy teszt maximálisan pártatlan, minden oldalt megvizsgáló, részletes és valós legyen. Ha ez nem így van akkor annak nincs helye a nyilvánosságban. (ugyanaz mintha a F1 verseny alatt a speaker az egyik versenyzőnek szurkolna, a másikat leszólná) Az ilyen dolgok csak veszekedéshez vezetnek, és ez nem vet jó fényt erre a fórumra.
Pocketnow -n és Xda -n ilyen tesztet szerinted kiraknának a kezdőoldalra???

Nem elérhető aracco

« Reply #1216 Dátum: 2009, 11 21, 11:39:27 »
Miért ne lehetne értelmesen vitatkozni??? Nem baj az ha ütköztetjük az érveket. A lényeg hogy kulturált mederben tegyük.
Jó ötlet, kéne nyitni egy i8000 vs HD2 topicot !!!

Nem elérhető Zombie

• ALAPÍTÓ TAG
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Iphone SE
  • PDA ROM: 10.3
« Reply #1217 Dátum: 2009, 11 21, 11:42:57 »
Mélységesen egyetértek veled!  :ok:
Én is!

Ilyen ügyön "összeugrik" pár user, és köpködik egymást.
Ki kell próbálni mind a kettőt, és azután véleményezni....majd dönteni(saját magának!!!),hogy melyiket veszi meg.
Komolyan mondom, mindjárt írok egy HD2-HD2 tesztet.Azon is lesz morgás?  :D

Ha kérhetem,a topikokat ne zúzzuk péppé ilyenekkel.
Ha kéritek,csinálunk egy dühöngőt,és ott egymásnak eshettek, DE:

Ha idetéved egy "mezei" user, aki már megvette a saját kis PDA-ját(mindegy melyiket), ne azt lássa már hogy folyik a vér...

További kellemes fórumozást.

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
  • Navigáció / Navigation: iGO primo & Sygic
  • PDA: iPhone 6/128, iPad Air2/64
  • PDA ROM: iOS latest
« Reply #1218 Dátum: 2009, 11 21, 11:59:44 »
Miért ne lehetne értelmesen vitatkozni??? Nem baj az ha ütköztetjük az érveket. A lényeg hogy kulturált mederben tegyük.

Az első részével egyet tudok érteni, azaz ha nem érzelmi alapon közelítjük meg a kérdést, nyugodtan össze lehet vetni az eltérő tapasztalatokat, megbeszélni, hogy az egyéni igényeket melyik készülék fedi le jobban. A probléma általában ott kezdődik, amikor valaki csak azért bánt egy készüléket (és azon keresztül a tulajdonosokat, nem ritkán fals vagy nem ellenőrzött információk alapján), hogy a saját választását fényezze.

Nem készülék spcifikus, hanem időszakos (pl. 2009 ősz) összehasonlító témát tartok célszerűbbnek.

Nem elérhető aracco

« Reply #1219 Dátum: 2009, 11 21, 12:14:00 »
Én is!

Ilyen ügyön "összeugrik" pár user, és köpködik egymást.
Ki kell próbálni mind a kettőt, és azután véleményezni....majd dönteni(saját magának!!!),hogy melyiket veszi meg.
Komolyan mondom, mindjárt írok egy HD2-HD2 tesztet.Azon is lesz morgás?  :D

Ha kérhetem,a topikokat ne zúzzuk péppé ilyenekkel.
Ha kéritek,csinálunk egy dühöngőt,és ott egymásnak eshettek, DE:

Ha idetéved egy "mezei" user, aki már megvette a saját kis PDA-ját(mindegy melyiket), ne azt lássa már hogy folyik a vér...

További kellemes fórumozást.
Remélem amikor ennyire elfogult teszt lesz a samsung ellen akkor is így álltok majd a dolgokhoz!  ;)
Na jó befejeztem a morgolódást, csak kicsit bántotta az igazságérzetem.

Nem elérhető Zombie

• ALAPÍTÓ TAG
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Iphone SE
  • PDA ROM: 10.3
« Reply #1220 Dátum: 2009, 11 21, 12:23:03 »
Remélem amikor ennyire elfogult teszt lesz a samsung ellen akkor is így álltok majd a dolgokhoz!  ;)
Na jó befejeztem a morgolódást, csak kicsit bántotta az igazságérzetem.

Én biztos! ;)
Nem is értem amúgy, hogy miért kell egyáltalán komment a cikkekhez.
Itt vagy például Te.
Elolvastad a cikket.Nem tetszett, hát nem tetszett.
De nem is kell vele foglalkoznod, hiszen Neked megvan, ott a zsebedben, és Te élvezed az PDA-d nyújtotta örömöket...akárki, akármit is ír róla. :ok:
Én így gondolkodom a saját Omnia II-es masinámról.
Természetesen véleménye mindenkinek lehet, ez egyértelmű.

Nem elérhető Pix

• DOUBLE CLUB
  • §
  • PDA: LG G4
« Reply #1221 Dátum: 2009, 11 21, 12:24:22 »
Siralmas.
Veszek egy 3210-est.
Túltárgyalva.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #1222 Dátum: 2009, 11 21, 12:27:26 »

Szerintem nagy általánosságban a készülékek összehasonlítása egy nagy baromság, értelmetlen dolog. Egyik kutya, másik eb. Kinek melyik tetszik. El kellene végre fogadni, hogy mindenkinek másra kell a készülék, mindenki más szemszögből nézi ugyanazt a dolgot, mindenki másra használja,stb. Engem nem zavarnak a jelenlegi tesztben leírtak, neki az a véleménye. Másnak meg más. Minek kell ezen hőbörögni? Aki nem tudja, hogy sosem létezik pártatlan teszt és úgy veszi meg a készüléket az adott teszt alapján, hogy ki sem próbálta mindkettőt, az vessen magára.

Imhotep

• Vendég
« Reply #1223 Dátum: 2009, 11 21, 12:27:38 »
Siralmas.
Veszek egy 3210-est.
Túltárgyalva.
Van egy 2110-em kéred ???  :D :D :D
Majdnem akkora mint a HD2 csak vastagabb  :D :D

Nem elérhető Pix

• DOUBLE CLUB