2024, 12 28, 05:32:25

Szerző Téma: HD2: Információk, találgatások és általános beszélgetés  (Megtekintve 1030212 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Shady313

• Nem: Férfi
  • PDA: HTC HD2
  • PDA ROM: Saját WM6.5.5
Re: HD2: Információk, találgatások és általános beszélgetés
« Reply #11800 Dátum: 2011, 07 31, 01:02:43 »
Pedig előfordul, az alaplap melegszik túl, elméletben NAND hiba, de eddig sajnos senkinek sem oldódott meg maradandóan a problémája :( Kívánom, hogy neked így legyen!
Windows Mobile 6.5.5 Developer for HTC Artemis, Xperia X1/HTC Kovsky and HTC HD2

Nem elérhető badboys

• PDA: HTC One M7
  • PDA ROM: 4.4.2 Sense 6
« Reply #11801 Dátum: 2011, 07 31, 10:49:19 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Nem nagyon van ooyan ROM már, ami ne szabadítana fel, ráadásul az srác, aki az Energy ROM-okat csinálja, amerikai, így szinte 100 %.

Köszönöm megnéztem és a szabad storage131,35 program az 281 Mb akkor föl van szabadítva.THX.

Másik kérdésem azt inkább privíben tenném fől mert nem akarok Wrezolni.Kérnék egy önként jelentkezőt a 3 betűssel lenne összefüggésben.

Nem elérhető k5.20

« Reply #11802 Dátum: 2011, 08 02, 14:03:14 »
Pedig előfordul, az alaplap melegszik túl, elméletben NAND hiba, de eddig sajnos senkinek sem oldódott meg maradandóan a problémája :( Kívánom, hogy neked így legyen!

... :'( rányomtam a töltőre, de amikor kész lett megint megfeküdt... :'(
LG V10 (H960A) 32 GB - 4GB RAM

Nem elérhető szaharin

• PDA ROM: 2.1
« Reply #11803 Dátum: 2011, 08 03, 07:47:17 »
sziasztok egy kis segítséget szeretnék kérni.Felraktam egy új gyári romot mert állandóan elindult a navipanel és nem tudtam semmit csinálni vele.a hard reset nem oldotta meg.az uj rom azt csinálja hogy ha telefonálok akkor egyből kihangosítja.Megpróbáltam még egyszer feltenni de nem ismeri fel a gép az usb t.:S mi lehet a gond?vagy a megoldás az usb re.belemegyek a beállításba USB to pc beállításba ott activesync en van és engedélyezve van a fast data és a gépről töltés.be van lassulva a telefon,eldobalja a wifit es a vonalat.a 3.14 es gyari romot tetem fel.az is volt rajta csak ossze omlott. valakinek van ötlete?vagy esetleg valaki kaposvar vagy pecs kornyekerol aki tudna segiteni szemelyesen egy pa
r sorert cserebe?elore is koszi a valaszokat

Nem elérhető hoozy

• PDA ROM: 3.14.479.2
« Reply #11804 Dátum: 2011, 08 07, 08:11:41 »
Sziasztok!

Használja valaki az S2U2 progit? Én feltettem, mert a gyári lock-al nem voltam megelégedve. Erre ez a progi tökéletes! Viszont meg lehet oldani valahogy, hogy a bejövő hívásokat ne ez a program kezelje? Az lenne a legjobb, ha csak akkor fogadná ő a hívásokat, ha lockolva van a készülék, ellenkező esetben a régi szoftver. Meg lehet oldani valahogy?

Nem elérhető csonak

• PDA: Galaxy Note2
  • PDA ROM: Omega v21 JB 4.3
« Reply #11805 Dátum: 2011, 08 07, 18:59:37 »
Hogy lehet kikapcsolni a gyári locksreen-t?

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
  • Navigáció / Navigation: iGO primo & Sygic
  • PDA: iPhone 6/128, iPad Air2/64
  • PDA ROM: iOS latest
« Reply #11806 Dátum: 2011, 08 07, 20:37:37 »
Használja valaki az S2U2 progit? Én feltettem, mert a gyári lock-al nem voltam megelégedve. Erre ez a progi tökéletes! Viszont meg lehet oldani valahogy, hogy a bejövő hívásokat ne ez a program kezelje? Az lenne a legjobb, ha csak akkor fogadná ő a hívásokat, ha lockolva van a készülék, ellenkező esetben a régi szoftver. Meg lehet oldani valahogy?

Jó ideje a Pocket SHield-et használom, de biztosan emlékszek, hogy az S2U2 beállításaiban ki lehet kapcsolni a hívás kezelést. Elég pilótavizsgás beállításai vannak, de azért meg lehet találni.

Nem elérhető pedro7

• PDA: Samsung S6 Edge
« Reply #11807 Dátum: 2011, 08 08, 17:43:27 »
Irigykedve nézem, hogy iphone-re és android-ra milyen sok alkalmazás készül.
Tudom, hogy windows-ra sokkal kevesebb, de én ebből a kevésből is kevesebbet találok.
Segítenétek egy-két link-el, ahol a Leo-ra sok hasznos alkalmazás,program található ?
Amit ismerek: xda,ppcgreeks, és a mostanában nem müködő ppcwar...........

Előre is köszönöm.

Nem elérhető pedro7

• PDA: Samsung S6 Edge
« Reply #11808 Dátum: 2011, 08 08, 17:46:03 »
Sziasztok!

Én a Fotone Lockscreen original Leo és Fotone Lockscreen Center slider-t használom, bár mostanában valamivel összeakadhat a gépemen, de korábban tökéletesen müködött.

Nem elérhető hoozy

« Reply #11809 Dátum: 2011, 08 09, 11:27:58 »
Jó ideje a Pocket SHield-et használom, de biztosan emlékszek, hogy az S2U2 beállításaiban ki lehet kapcsolni a hívás kezelést. Elég pilótavizsgás beállításai vannak, de azért meg lehet találni.

Megtaláltam, köszönöm szépen! Tényleg jól elrejtették!

Nem elérhető Attiska

• Navigáció / Navigation: Garmin Mobile 10, Globalsat BT-338, Garmin Legend
  • PDA: HTC HD2, HTC Universal 128 Mb
  • PDA ROM: 3.14 WWE, Tomal v10
« Reply #11810 Dátum: 2011, 08 10, 01:02:18 »
Van egy érdekes problémám az sms küldéssel. Gyári 3.14 ROM.

Adva van egy névjegy, amiben van két mobilszám, az egyik "Mobile" típusú, a másik "Home". A névjegyen belül ugye ki lehet választani, hogy melyik legyen az sms küldésre az alapértelmezett szám azzal a fura kis ikonnal. De hiába választom a "Home"-t, alapban mindig a "Mobile"-ra küldi. 1.66 alatt nem volt ilyen gondom. Van valami ötlet?

Nem elérhető Yata

• PFC Fan
  • PDA ROM: 3.14.407.02 (04666) GER
« Reply #11811 Dátum: 2011, 08 11, 13:36:46 »
Sziasztok!

Remélem jó helyen teszem fel a kérdésem... ha nem, akkor így jartam :)

Szóval lenne egy kis gondom, a héten lepett meg a hugom egy HTC HD2-vel, de sajnos otthonról hozta (Svájc) és csak a német nyelvet ismeri, de azt nagyon, velem ellentétben. Próbáltam átállítani a nyelvet, de csak a régiot tudtam megadni.
Azt szeretném megtudni, hogy van e rá vmi lehetetőség, hogy más fajta nyelvi csomag legyen rajta?

Sajna eddig még nem volt ilyen telefonom, a régi egy ősi samsung volt és hiába olvastam utana, nem találtam megoldast vagy legalábbis olyat ami használt volna.

Nem tudom segit e, de a
ROM verzio: 3.14.407.2 (04666) GER
Manila: 2.5.20181527.0

A válaszokat előre is köszönöm :)

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
« Reply #11812 Dátum: 2011, 08 11, 14:36:04 »
Sziasztok!

Remélem jó helyen teszem fel a kérdésem... ha nem, akkor így jartam :)

Szóval lenne egy kis gondom, a héten lepett meg a hugom egy HTC HD2-vel, de sajnos otthonról hozta (Svájc) és csak a német nyelvet ismeri, de azt nagyon, velem ellentétben. Próbáltam átállítani a nyelvet, de csak a régiot tudtam megadni.
Azt szeretném megtudni, hogy van e rá vmi lehetetőség, hogy más fajta nyelvi csomag legyen rajta?

Sajna eddig még nem volt ilyen telefonom, a régi egy ősi samsung volt és hiába olvastam utana, nem találtam megoldast vagy legalábbis olyat ami használt volna.

Nem tudom segit e, de a
ROM verzio: 3.14.407.2 (04666) GER
Manila: 2.5.20181527.0

A válaszokat előre is köszönöm :)

Persze, hogy jo helyen jarsz. Mindenek elott javaslom a HD2 tudastar olvasasat, hogy tisztaba kerulj az alap fogalmakkal: You are not allowed to view links. Register or Login

HTC HD2 ROM+magyarítások:

1.66-os gyári ROM: You are not allowed to view links. Register or Login
1.66-os gyári ROM-hoz magyarítás: You are not allowed to view links. Register or Login

3.14-es gyári ROM: You are not allowed to view links. Register or Login
3.14-es gyári ROM-hoz magyarítás: You are not allowed to view links. Register or Login

Szedd le a gyari 3.14-es romot majd a lejjebb levo magyarítast. Ha nem menne fel a gyari rom ajanlom, hogy elobb tegyel fel 3.03-as HSPL-t ugy biztosan menni fog es a magyaritas is aztan vissza lehet zarni OSPL-re.
Legfrisebb HSPL4-et Innen tudod letolteni: You are not allowed to view links. Register or Login

Ha 0-rol akarsz indulni akkor a HSPL telepitese utan ajanlott egy Task29 futtatasa: You are not allowed to view links. Register or Login ez kigyalul mindent a NAND memoriabol. Utanna rakhatod a gyari romot majd a magyaritast.

De tudom ajanlani meg a mindent tudo HD2 Toolkit legfrisebb valtozatat: You are not allowed to view links. Register or Login

Sok sikert az uj PDAhoz.

Nem elérhető Yata

• PFC Fan
  • PDA ROM: 3.14.407.02 (04666) GER
« Reply #11813 Dátum: 2011, 08 11, 15:49:12 »
Persze, hogy jo helyen jarsz. Mindenek elott javaslom a HD2 tudastar olvasasat, hogy tisztaba kerulj az alap fogalmakkal: You are not allowed to view links. Register or Login

HTC HD2 ROM+magyarítások:

1.66-os gyári ROM: You are not allowed to view links. Register or Login
1.66-os gyári ROM-hoz magyarítás: You are not allowed to view links. Register or Login

3.14-es gyári ROM: You are not allowed to view links. Register or Login
3.14-es gyári ROM-hoz magyarítás: You are not allowed to view links. Register or Login

Szedd le a gyari 3.14-es romot majd a lejjebb levo magyarítast. Ha nem menne fel a gyari rom ajanlom, hogy elobb tegyel fel 3.03-as HSPL-t ugy biztosan menni fog es a magyaritas is aztan vissza lehet zarni OSPL-re.
Legfrisebb HSPL4-et Innen tudod letolteni: You are not allowed to view links. Register or Login

Ha 0-rol akarsz indulni akkor a HSPL telepitese utan ajanlott egy Task29 futtatasa: You are not allowed to view links. Register or Login ez kigyalul mindent a NAND memoriabol. Utanna rakhatod a gyari romot majd a magyaritast.

De tudom ajanlani meg a mindent tudo HD2 Toolkit legfrisebb valtozatat: You are not allowed to view links. Register or Login

Sok sikert az uj PDAhoz.

Szia!

Köszönöm a gyors infot, annyi lenne, hogy a 3.14 ROM-hoz tartozó magyarítást nem tudom letölteni, vmi miatt hibát ír, hogy nincs meg a zip.

Nem elérhető 2210

• Navigáció / Navigation: Xperia
  • PDA: Xperia
  • PDA ROM: WM 6.5
« Reply #11814 Dátum: 2011, 08 11, 20:44:00 »
Szia!

Köszönöm a gyors infot, annyi lenne, hogy a 3.14 ROM-hoz tartozó magyarítást nem tudom letölteni, vmi miatt hibát ír, hogy nincs meg a zip.

Szia!

Lehet, hogy a hiba nálad van, mert nekem simán lejött! Ebben is "telítettség" a  szombat?

Nem elérhető hoozy

« Reply #11815 Dátum: 2011, 08 11, 23:56:23 »
Sziasztok!

Érdekes hiba került este elő. Ha kikapcsolom a kijelzőt s vissza, nem működik az érintőpanel. Ha történik valami, jön mail vagy üzenet, vagy vmi, akkor feléled, de ha megint kinyomom, újra nem tudok semmit sem csinálni vele. Találkoztatok már ilyennel? Remélem könnyen meg tudom oldani...

Nem elérhető hoozy

« Reply #11816 Dátum: 2011, 08 12, 20:19:55 »
Érdekes a hiba: ha megnyomom az off gombot - akár röviden, akár hosszan - kikapcsol az érintőpanel. Csak akkor kapcsol vissza, ha más gombot nyomok meg, vagy egy program felkelti a kijelzőt! Ha újra az off gombot nyomom meg, a kijelző feléled, de nem tudok csinálni vele semmit sem. Találkozott  már valamelyikőtök ilyesmivel? Hard reset után sem javult meg  :shock:
Ez alapján hardveres problémának tűnik.

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
« Reply #11817 Dátum: 2011, 08 13, 08:32:33 »
Szia!

Nalam is elindult. Probald meg ezzel: You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető hoozy

« Reply #11818 Dátum: 2011, 08 13, 14:15:28 »
Újabb problémám támadt  :( Az e-mail beállításokat nem tudom megváltoztatni. Amikor a menüben  - eszközök - beállítások - kiválasztom a fiókot, amelyik beállításait szeretném megnézni, midig az új fiók beállítása menüpont jelenik meg. Tegnap csináltam hard resetet, s az e-maileket back-ból állítottam vissza. Van valakinek ötlete, hogy lehetne a beállításokat előcsalogatni?

Nem elérhető panic

• PDA ROM: 3.14.479.2 (04666) WWE
« Reply #11819 Dátum: 2011, 08 15, 06:20:05 »
Nalam is elindult. Probald meg ezzel: You are not allowed to view links. Register or Login

Nem lehet hogy nálatok azért indult el mert kelet európai rom-os (volt eredetileg) a készülék? Tudtommal a magyarítást csak arra lehet feltenni. Svájc illetve a német illetőségű készülékek meg nem igazán kelet EU...

Nem elérhető panic

• PDA ROM: 3.14.479.2 (04666) WWE
« Reply #11820 Dátum: 2011, 08 15, 13:37:57 »
Nem lehet hogy nálatok azért indult el mert kelet európai rom-os (volt eredetileg) a készülék? Tudtommal a magyarítást csak arra lehet feltenni. Svájc illetve a német illetőségű készülékek meg nem igazán kelet EU...

Nem szóltam semmit!!!

Nem elérhető DHG

• PDA ROM: 1.66.479.2 (76641) WWE
« Reply #11821 Dátum: 2011, 08 21, 12:11:55 »
Találkozott már valaki olyan problémával, hogy nincs egyszercsak ránéz a Leojára és nincs térerő. utána vár 10-20 mp utána meg maxon van? (a telefont nem vittük el sehova) valami orvosság erre? mert nem jó hogy mindig jön az sms hogy volt egy nem fogadott hívása, és ott van mellettem a telo ahol eddig volt térerő.
Előre is köszi

Nem elérhető Th3viL

• Navigáció / Navigation: Waze, (Sygic)
  • PDA: Oneplus 2
« Reply #11822 Dátum: 2011, 08 22, 10:34:53 »
Eljött ez a pillanat is, megválok szeretett Leómtól. Akit esetleg érdekel az írjon privátban és megbeszéljük.
Egyben szeretném megköszönni a fórumozóknak azt a sok-sok segítséget és információt; hihetetlen milyen kitűnő közösség jött itt össze!
Na nem ömlengek tovább, biztosan találkozunk még egy másik topokban!

Nem elérhető vertex

• Navigáció / Navigation: Sygic, Waze
  • PDA: Note8 SM-N950F
  • PDA ROM: Stock 8.0.0
« Reply #11823 Dátum: 2011, 08 23, 16:46:53 »
Sajna a HD2-vel is utol ért a végzet, az E-Careban kötött ki. (Nem lehet bekapcsolni, állandóan újra bootol, már amikor ennyit is hajlandó megtenni a halott állapoton túl.) :(
Viszont azt ígérték h. kb. 3-4 nap és kész. Szerencsére gyári ROM volt rajta (nem főzött, v. NAND), mert különben megszívtam volna, még egy HR-t sem tudtam nyomni, nem hogy flashelhettem volna.

Nem elérhető szaharin

• PDA ROM: 2.1
« Reply #11824 Dátum: 2011, 08 25, 12:33:10 »
sziasztok.Azt szeretném kérni hogy segítsen valaki abban hogy hogyan tudnám a hd2 ről lementeni telefonszámokat naptárat sms ket hogy azt később az androidos hd 2 re tudjam visszarakni?
köszi