Sziasztok!
Remélem jó helyen teszem fel a kérdésem... ha nem, akkor így jartam
Szóval lenne egy kis gondom, a héten lepett meg a hugom egy HTC HD2-vel, de sajnos otthonról hozta (Svájc) és csak a német nyelvet ismeri, de azt nagyon, velem ellentétben. Próbáltam átállítani a nyelvet, de csak a régiot tudtam megadni.
Azt szeretném megtudni, hogy van e rá vmi lehetetőség, hogy más fajta nyelvi csomag legyen rajta?
Sajna eddig még nem volt ilyen telefonom, a régi egy ősi samsung volt és hiába olvastam utana, nem találtam megoldast vagy legalábbis olyat ami használt volna.
Nem tudom segit e, de a
ROM verzio: 3.14.407.2 (04666) GER
Manila: 2.5.20181527.0
A válaszokat előre is köszönöm
Persze, hogy jo helyen jarsz. Mindenek elott javaslom a HD2 tudastar olvasasat, hogy tisztaba kerulj az alap fogalmakkal: You are not allowed to view links.
Register or
LoginHTC HD2 ROM+magyarítások:
1.66-os gyári ROM: You are not allowed to view links.
Register or
Login1.66-os gyári ROM-hoz magyarítás: You are not allowed to view links.
Register or
Login3.14-es gyári ROM: You are not allowed to view links.
Register or
Login3.14-es gyári ROM-hoz magyarítás: You are not allowed to view links.
Register or
LoginSzedd le a gyari 3.14-es romot majd a lejjebb levo magyarítast. Ha nem menne fel a gyari rom ajanlom, hogy elobb tegyel fel 3.03-as HSPL-t ugy biztosan menni fog es a magyaritas is aztan vissza lehet zarni OSPL-re.
Legfrisebb HSPL4-et Innen tudod letolteni: You are not allowed to view links.
Register or
LoginHa 0-rol akarsz indulni akkor a HSPL telepitese utan ajanlott egy Task29 futtatasa: You are not allowed to view links.
Register or
Login ez kigyalul mindent a NAND memoriabol. Utanna rakhatod a gyari romot majd a magyaritast.
De tudom ajanlani meg a mindent tudo HD2 Toolkit legfrisebb valtozatat: You are not allowed to view links.
Register or
LoginSok sikert az uj PDAhoz.