Csinált már valakinek olyat a teloja, hogy bekapcsolod, ok minden rendben telefonálsz , leteszed, aztán fel akarod oldani a bill. zárat és nem reagál a képernyő az érintésre. (van amikor nyitva van a billentyűzár pl. a főmenüben vagy és akkor sem reagál)
van mikor a bekapcsolás, telefonálás után egyből, van amikor majd csak 2 óra mulva
egy sr után újra érzékeli a tapizást.
Tipp valakinek hogy mi lehet ez?:S
Szerintem cserélj ROM-ot. Nekem is csinált ilyeneket a korábbi ROM-okkal, de 3 napja nyúzom az új friss-ropogós Duttys ROM-ot és még nem kellett resetelnem.
Ez most tényleg atomstabil!
Viszont lenne nekem is pár kérdésem a nagyérdeműhöz:
Mivel korábban nem használtam a Manilát, nekem ez most új :-) Nagyjából belőttem már CHT 2.0-val, csak az alábbi kérdések maradtak:
- A főképernyő calendar-jában az "All Day" szöveget, hogyan lehet eltüntetni? (névnapok esetén nekem zavaró)
- Lehetséges valahogyan az outlook contact-ok alá felvitt születésnapokat importálni a calendarba?
- A 2.5.2021-es Manilának (v. a CHT 2.0-ának?) létezik elérhető magyarítása, vagy ez ROM függő is?
- Vannak valahol CHT 2.0 skinek? A korábbi 1.8.5-öshöz nagyon tettszett a Dinik Anastasia (bár csak megnéztem, nem használtam), de az a 2.0-át már csak részlegesen skinezi...
Hát ennyi...