Windows Mobile > Egyéb Windows Mobile készülékek

Fujitsu Siemens Pocket Loox T series

(1/2) > >>

fsc t830:
Ha bármi kérdésed van ezzel a PDA-Telefon családdal kapcsolatban, itt bátran kérdezhetsz.
Várok még észrevételeket, trükköket, javaslatokat és mindent ami FSC Pocket Loox.
 :ok: :taps: :D

kezdodo:
You are not allowed to view links. Register or LoginHa bármi kérdésed van ezzel a PDA-Telefon családdal kapcsolatban, itt bátran kérdezhetsz.
Várok még észrevételeket, trükköket, javaslatokat és mindent ami FSC Pocket Loox.
 :ok: :taps: :D

--- Idézet vége ---

kezdodo:
Üdv.mindekinek.fujitsu-siemens t830 rom frissités közben lefagyott.ezt irja ki:previous update fail,please re-flash the image.hard reset,soft reset,recovery mode nem használ.nem tudom hogyan tovább.nem találtam erröl konkrét leirást sehol.topikot lehene nyitni?aki tud segitsen. KÖSSZ.

kezdodo:
You are not allowed to view links. Register or LoginÜdv.mindekinek.fujitsu-siemens t830 rom frissités közben lefagyott.ezt irja ki:previous update fail,please re-flash the image.hard reset,soft reset,recovery mode nem használ.nem tudom hogyan tovább.nem találtam erröl konkrét leirást sehol.topikot lehene nyitni?aki tud segitsen. KÖSSZ.

--- Idézet vége ---
tovább jutottam. az EMP modulnál megáll a frissités.BLUE ROM kellene az enyémhez.állitolag van olyan flash rom amin lehet választani RED vagy BLUE. a fujitsu honlapon RED ROM van.kössz ha tud valaki segiteni.

Heaven32:
Köszönet részére cserépdarab ez felad. Ez egy nagyon hasznos és informatív anyag. Jó post, és tartsa fel. Weboldalak mindig hasznos egy ilyen vagy olyan módon, hogy a jó dolgok, egyébként, egy jó módja, hogy elkezdte felújítani a álmok világába a valóság. Köszönöm!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése