Hali!
Nekiáltam egy saját rom készítésének, Shokka útmutatásával (I900EXEcutor, Stuppy SYOK-Syark, és Anzo Clean Romját gondoltam alapnak.... 23052-es).
Megy az exe updater szét szedése, sőt félig meddig a syark xml cuccait is értem, de nem értem, hogy hogyan adom be neki a winmo-t.
Gondolom, hogy az OS.nb-t kéne kibontani, és abban kéne rom(b)olgatni, de nem tom hoyg bontom ki. Valamint ma feltettem a Windows Mobile 6,5 Developer kitet stb... (KB1,5 GB cuccot szedtem össze...
Samsung SDK, WIndows Mobile SDK-k...)
Szal segítség kéne...
Az egyik, amit meg akarok oldani, hogy a Titaniumot teljesen törölni, és helyette egy full M"D-t felpakolni... Valamint hogy a CAB telepítőket hoyg tom kibontani értelmesen, hoyg a fájlok megkapják a nevüket és a setup.xml tartalmát hogy gyúrom bele az ROMba?.. Gondolok itt arra hoyg a fájlokat másolni, registry cuccokat a registrybe belőni stb...
Valamint, ha jól emlékszem valamikor valahol olvastam, hogy a felhasználó által használt progikat a cscvel lehet telepíteni, de az egy xp mennyiségű fájl felett nem mükszik, s nézegettem anzo és shokka romjait, és az azokban lévő csc csak 4 fájlt tartalmaz....
Szal Anzo és shokka gondolom az pda.bin (os.nb)- be rakja közvetlen a cuccokat, tehát azt valahogy ki is lehet bontani, de hogy? hogy/mivel lehet szerkeszteni?