2024, 12 28, 08:25:31

Szerző Téma: Omnia II vs. iGO8  (Megtekintve 344211 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető sz.roland76

• Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • PDA: Iphone 6S
  • PDA ROM: iOS10
Re: Omnia II vs. iGO8
« Reply #1875 Dátum: 2011, 09 15, 17:42:42 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok!
Az természetes, hogy "Repülőmód"-ban nem lát műholdakat az O2? Lehet ez ellen tenni valamit?
Igen és nem !
„Ha sokáig nézel a szakadékba, a szakadék visszanéz beléd.” (Nietzsche).

Nem elérhető Imrus

• Navigáció / Navigation: iGO 8.4.2
  • PDA: Motorola Defy+
  • PDA ROM: 4.0.4
« Reply #1876 Dátum: 2011, 09 15, 19:02:32 »
Igen és nem !

Köszönöm a kimerítő választ  :D
(a határon túl járva okozott ez némi fejtörést, de aztán rájöttem, hogy kapcsolódás után már büntetlenül repülőmódra lehet váltani.)

Nem elérhető pinternorbert82

• Navigáció / Navigation: igo8
  • PDA: i8000nxxil3
  • PDA ROM: i8000tmhil3
« Reply #1877 Dátum: 2011, 09 19, 11:55:03 »
Sziasztok Segitséget szeretnék kérni olyanban hogy feltettem egy uj rapid romot a telora és az igo telepitése után csak a felső sarokban megy Mivel lehet a gond az igo felbontásában?

Nem elérhető Krisztian156

• Navigáció / Navigation: IGO 8
  • PDA: HTC Sensation
  • PDA ROM: ViperS 1.6.3&Sultan kernel
« Reply #1878 Dátum: 2011, 09 21, 18:50:44 »
Sziasztok!

Ha valaki használ Primót ott hogyan kell beállítani a telón a gps portokat, hogy találjon holdat?
Az igo8 simán talált de a p nem akar :p
Alfa Romeo Cuore Sportivo

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
  • PDA: ASUS Zenfone 4, 5, Apple iPad Air
« Reply #1879 Dátum: 2011, 09 21, 19:46:55 »
Sziasztok Segitséget szeretnék kérni olyanban hogy feltettem egy uj rapid romot a telora és az igo telepitése után csak a felső sarokban megy Mivel lehet a gond az igo felbontásában?
Ha nem fut teljes képernyősként, hanem vmelyik sarokba húz és nem tölti ki a képernyőt, akkor valóban a felbontással van a gond. Ha frissítés után újratelepítetted, nem nyúltál benne semmihez, és korábban jó volt így, akkor nem tudom pontosan hol csúszhatott el. Több helyen tud, pl branding.zip, data.zip-ben meg kell nézni megvannak e a szükséges felbontáshoz (ugye 800x480) a fájlok, valamint a sys.txt-ben érdemes körülnézni. Valószínűleg az utóbbival lehet gond. Keress vissza, több alkalommal töltöttem fel működő sys.txt fájlokat, abból kell kinézned a felbontásra vonatkozó részeket  :ok:
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login    visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login                                                Sötétben a fehér tehenek is feketék!

Nem elérhető mateHD

• PFC Fan
  • PDA: liskrzy
  • PDA ROM: dsad dsa
« Reply #1880 Dátum: 2011, 09 24, 18:45:07 »
Sziasztok
Telepítettem egy Igo-t, a gondom az,hogy nem lát 1 műholdat sem! Próbáltam gyári illetve a com4-com9-es beállítással is. Igo megtalálja a GPS vevőt, dese zöld,se piros műholdat nem látok. Rapid féle rom van fenn. Androidon megy az igo.
Valaki tudni ötletet adni ?

Nem elérhető Siq

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Omnia II
  • PDA ROM: RAPIDNXXJJ1
« Reply #1881 Dátum: 2011, 09 29, 17:41:36 »
Hali.

Ugyan az a bajom mint MateHD-nak. Nekem se talál műholdat... átolvastam a topic felét, és próbálkoztam is 1-2 dologgal. Néha rosszabb lett, vagy ugyan olyan sz.. de néha amúgy kedvet talál rá és el kezd találgatni pár holdacskát, csak utána ezt következő inditásnál nem csinálja újra és megint vak a műhold kereső... (Nem állítgatok semmit)

raktam fel gpsfixet-t is de nem csin

Nem elérhető Senkifia

• Navigáció / Navigation: Route 66+Tab 2 7.0
  • PDA: Samsung Galaxy Tab 2 7.0+Samsung Omnia II
  • PDA ROM: I8000NXXL3+TouchFlo3D+
« Reply #1882 Dátum: 2011, 10 03, 11:36:09 »
üdv. Kérdésem a következő lenne(rákerestem,nem találtam választ :)) : O2vel jött i-Go8, Naviextras Toolbox-szal szeretnék térképet venni-tenni, de folyamatosan azt mondja: Nincs elég hely az eszközön.... Az SD kártya tipusát(?) nem ismeri fel a Toolbox, lehet,hogy a főmemóriába akar térképet tenni? mert az sd-kártyán annyi a hely,mint  a sár...
Valakinek van erre ötlete?Hogy vehetném rá a toolboxot,hogy lássa,van hely az sd-kártyán,és oda töltse le a tartalmakat...?
válaszokat előre köszönöm.

Nem elérhető Senkifia

• Navigáció / Navigation: Route 66+Tab 2 7.0
  • PDA: Samsung Galaxy Tab 2 7.0+Samsung Omnia II
  • PDA ROM: I8000NXXL3+TouchFlo3D+
« Reply #1883 Dátum: 2011, 10 03, 14:18:38 »
üdv. Kérdésem a következő lenne(rákerestem,nem találtam választ :)) : O2vel jött i-Go8, Naviextras Toolbox-szal szeretnék térképet venni-tenni, de folyamatosan azt mondja: Nincs elég hely az eszközön.... Az SD kártya tipusát(?) nem ismeri fel a Toolbox, lehet,hogy a főmemóriába akar térképet tenni? mert az sd-kártyán annyi a hely,mint  a sár...
Valakinek van erre ötlete?Hogy vehetném rá a toolboxot,hogy lássa,van hely az sd-kártyán,és oda töltse le a tartalmakat...?
válaszokat előre köszönöm.
mna megoldottam az iGo térkép frissítést Naviextras Toolbox-szal..Úgyhogy válaszolok magamnak( meg bárkinek, aki rákeres az iGo 8 térképfrissítésre). Mass Storage módba kell tenni az USB kapcsolatot, active sync helyett,és akkor beállítható az SD kártya(vagy a my storage,ha az tetszik :)) céleszköznek. Így a Naviextras Toolbox oda tölti le a frissítéseket. És voilá...  :D

Nem elérhető gumicsiga

• PDA: Samsung GT I8000 OMNIA2
  • PDA ROM: i8000NXXJE3 wm 6.5.3
« Reply #1884 Dátum: 2011, 11 01, 11:15:17 »
Az igo telepítéséről nem nagyon volt szó a topciba, tudna abban valaki segíteni, h tudom a gyári sd kártyán kapott igo-t úgy föltenni a telefonra, h kártyacsere után is rajtamaradjon, vagy esetleg honnan tudok leszedni egy másik igo-t i8000-re?
 :ima:

Nem elérhető sz.roland76

• Örökös tag
« Reply #1885 Dátum: 2011, 11 01, 18:48:00 »
Az igo telepítéséről nem nagyon volt szó a topciba, tudna abban valaki segíteni, h tudom a gyári sd kártyán kapott igo-t úgy föltenni a telefonra, h kártyacsere után is rajtamaradjon, vagy esetleg honnan tudok leszedni egy másik igo-t i8000-re?
 :ima:
1 felvetésedre a válasz: Csak az eredeti kártyával m1 az IGO ! Ha kártyát cserélsz akkor ugrik.
2 :  :warez: :warez: lenne ha segítenék és mint tudod TILOS a warez a fórumon !!

Nem elérhető gumicsiga

• PDA: Samsung GT I8000 OMNIA2
  • PDA ROM: i8000NXXJE3 wm 6.5.3
« Reply #1886 Dátum: 2011, 11 01, 21:28:46 »
Na mind1, kicsit rosszul is tettem föl a kérdést, a win mobile-os gps-en lévő igo fölmegy omnia2-re is?

Nem elérhető yolesz

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: Igo
  • PDA: Galaxy S8, S6 edge, s5, s4
« Reply #1887 Dátum: 2011, 11 01, 22:38:48 »
Na mind1, kicsit rosszul is tettem föl a kérdést, a win mobile-os gps-en lévő igo fölmegy omnia2-re is?

nem

Nem elérhető Scaty

• PDA ROM: I8000NXXIL3
« Reply #1888 Dátum: 2011, 11 04, 11:16:08 »
Sziasztok!!

Olyan problémám van hogy én hülye marha leformáztam az sd kártyám és ugye elveszett az IGO -m..
Nem tudja valaki honnan tudnám beszerezni?

Előre is köszi ha valaki tudna segíteni.

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
« Reply #1889 Dátum: 2011, 11 04, 11:26:44 »
Sziasztok!!

Olyan problémám van hogy én hülye marha leformáztam az sd kártyám és ugye elveszett az IGO -m..
Nem tudja valaki honnan tudnám beszerezni?

Előre is köszi ha valaki tudna segíteni.
Itt a megoldás: You are not allowed to view links. Register or Login
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login    visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login                                                Sötétben a fehér tehenek is feketék!

Nem elérhető Scaty

• PDA ROM: I8000NXXIL3
« Reply #1890 Dátum: 2011, 11 04, 12:04:17 »
Itt a megoldás: You are not allowed to view links. Register or Login

Ezekszerint el kellene  vinnem/küldenem...akkor hagyom a f..szomba:S
Annyit nem ér az egész.

Azért köszi:)

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
« Reply #1891 Dátum: 2011, 11 04, 12:07:11 »

Ezekszerint el kellene  vinnem/küldenem...akkor hagyom a f..szomba:S
Annyit nem ér az egész.

Azért köszi:)
Van más lehetőség is, de azt a fórumon nem tárgyaljuk mert  :warez:

Nem elérhető Dev429

• Navigáció / Navigation: Samsung Gt I8000 IGO8 , iGO Primo
  • PDA: Samsung Gt I8000
  • PDA ROM: NXXJJ1 Naked, o2droidß3
« Reply #1892 Dátum: 2011, 11 08, 12:04:21 »
Tegnap jött meg a használtan vásárolt O2-m viszont az eredeti igo-t féligmeddig majdnem teljesen kitörölte a kedves volt tulaj a megmártyáról honnan tudok beszerezni ilyen szoftvert a neten mert amiket torrentről szedtem vel egyik sem hajlandó normális felbontásban normálisan futni segítsen valaki mert már kezdem feladni!

Nem elérhető sz.roland76

• Örökös tag
« Reply #1893 Dátum: 2011, 11 14, 04:09:46 »
Tegnap jött meg a használtan vásárolt O2-m viszont az eredeti igo-t féligmeddig majdnem teljesen kitörölte a kedves volt tulaj a megmártyáról honnan tudok beszerezni ilyen szoftvert a neten mert amiket torrentről szedtem vel egyik sem hajlandó normális felbontásban normálisan futni segítsen valaki mert már kezdem feladni!

A többi megoldás warez !!

Nem elérhető J@N

• Navigáció / Navigation: iGO primo 8.5.11.155811
  • PDA: i8000
  • PDA ROM: Rapidnxxjh1
« Reply #1894 Dátum: 2011, 11 17, 14:19:00 »
A probléma a köv.: primo nyilt terepen 'a kapcsolat elveszett'
Mi lehet a megoldás?
A com portok cseréjét csináltam, meg másik verzios primo-t is.
Segítségeteket előre is KÖSZI!

Nem elérhető siki92

• PFC Fan
  • PDA: samsung i8000
  • PDA ROM: *#1234#
« Reply #1895 Dátum: 2011, 11 19, 12:15:43 »
Hali!
Az lenne a problémám, hogy csak a piros pöttyöcskéket jeleníti meg az iGO, sehogy nem akar zöldre vagy sárgára váltani. Probáltam már pár megoldást, ami szóba került itt a hozzászolások közt(más portok használata, system fájl törlése...)
Probáltam más programot is ami használja a GPS-t, az is látja a műholdakat, de nem tud kommunikálni velük.
Mivel kéne probálkozzak, vagy mi lehet a probléma?
Előre is köszönöm szépen a válaszokat!

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #1896 Dátum: 2011, 11 19, 13:22:34 »
Hali!
Az lenne a problémám, hogy csak a piros pöttyöcskéket jeleníti meg az iGO, sehogy nem akar zöldre vagy sárgára váltani. Probáltam már pár megoldást, ami szóba került itt a hozzászolások közt(más portok használata, system fájl törlése...)
Probáltam más programot is ami használja a GPS-t, az is látja a műholdakat, de nem tud kommunikálni velük.
Mivel kéne probálkozzak, vagy mi lehet a probléma?
Előre is köszönöm szépen a válaszokat!
Nézted másik programmal is, azzal fog poziciót? Nézz körül a Programok szekcióban, biztos van valami tesztre alkalmas program, esetleg a google maps, az biztos van winmora is.
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető siki92

• PFC Fan
« Reply #1897 Dátum: 2011, 11 19, 14:18:20 »
Nézted másik programmal is, azzal fog poziciót? Nézz körül a Programok szekcióban, biztos van valami tesztre alkalmas program, esetleg a google maps, az biztos van winmora is.
Kipróbáltam Google Mapsal, keresgélt egy ideig, aztán kiirta hogy gyenge GPS jel, vagyis nem talált műholdat...
nem tudom mi lehet a gond  :hmm:

Nem elérhető siki92

• PFC Fan
« Reply #1898 Dátum: 2011, 11 20, 11:32:17 »
Kimentem egy tökéletessen nyílt helyre, hardver port com9, sebesség 9600, szoftver port com4...mint ahogy le is irtátok itt korábban.
Keresgélt egy ideig, aztán végül nagynehezen talál jelet, és hazáig tartotta is, azóta egész gyorsan talál jelet.  :D
köszönöm az itt hozzászólóknak!  :taps:

Nem elérhető ist1

• Navigáció / Navigation: -
  • PDA: samsung omnia II gt-i8000
  • PDA ROM: NXXIL3/TMHIL3/BOIL1
« Reply #1899 Dátum: 2011, 11 25, 15:34:04 »
mna megoldottam az iGo térkép frissítést Naviextras Toolbox-szal..Úgyhogy válaszolok magamnak( meg bárkinek, aki rákeres az iGo 8 térképfrissítésre). Mass Storage módba kell tenni az USB kapcsolatot, active sync helyett,és akkor beállítható az SD kártya(vagy a my storage,ha az tetszik :)) céleszköznek. Így a Naviextras Toolbox oda tölti le a frissítéseket. És voilá...  :D

És ezt hogy tudom megtenni, h Mass Storage legyen vagy hol?