2024, 12 28, 08:22:18

Szerző Téma: Omnia II vs. iGO8  (Megtekintve 344210 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Magnumpi

• PDA: Samsung Omnia II
  • PDA ROM: Rapid JD6 Sense V4.2
Re: Omnia II vs. iGO8
« Reply #1850 Dátum: 2011, 07 26, 17:35:41 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Próbálkozz You are not allowed to view links. Register or Login. Nekem így mindig jó volt a GPS.

Én nem találom az abban a hozzászólásban linkelt oldalon azt a registry_settings.zip-et. Tudnál segíteni?

Nem elérhető Magnumpi

« Reply #1851 Dátum: 2011, 07 26, 17:53:39 »
Így állítottam be amúgy én is:

"A beállításaim az itt leírtak alapján van.
Beállításokban: Program port: COM7 Hardver port: COM9 Bitsebesség: 9600
IGO beállításokban: Port: 7  Adatátviteli sebesség: 9600"

De tök süket  :hmm:

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
  • PDA: ASUS Zenfone 4, 5, Apple iPad Air
« Reply #1852 Dátum: 2011, 07 27, 21:19:46 »
Én nem találom az abban a hozzászólásban linkelt oldalon azt a registry_settings.zip-et. Tudnál segíteni?
Ahogy nézem valóban megváltozott a modaco-n az oldal. Szerencsére megvan még a laptopon amit letöltöttem anno. Csatoltam a hozzászóláshoz :ok:
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login    visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login                                                Sötétben a fehér tehenek is feketék!

Nem elérhető Magnumpi

« Reply #1853 Dátum: 2011, 07 29, 23:33:10 »
Ahogy nézem valóban megváltozott a modaco-n az oldal. Szerencsére megvan még a laptopon amit letöltöttem anno. Csatoltam a hozzászóláshoz :ok:

Köszönöm szépen  :)

Nem elérhető Kisvadasz88

• Navigáció / Navigation: Igo 1.2 v.9.2.1.
  • PDA: Samsung I8000 8Gb
  • PDA ROM: PDA: RAPIDNXXJJ1 Sense, CSC: I8000HEXJG5, Tel.: I8000XXJJ1
« Reply #1854 Dátum: 2011, 07 30, 15:22:20 »
Sziasztok!

A minap feltettem egy Igo Primo-t az O2-mre, és ez hajlandó is elindulni rendesen. A hiba csak ott van, hogy műhold vételre nem vagyok képes. Keresi a holdakat, majd Eszter megszólal hogy a GPS kapcsolat megszakadt, emellett a kijelzőn látható a "A GPS vevő ki van kapcsolva" és mellette "GPS bekapcsolása". A jel keresés többször elindul, majd mindig ugyan az a vége: ... megszakadt!!!
Már kipróbáltam az összes beállítást amit csak felleltem itt. Még a GPS Intermediate driver.cab is felkerült. Az sem segít...
Valaki ha tudná a megoldást, nagyon örülnék neki!
Előre is köszi

Moderator Comment A Primo csak PNA-ra jelent meg. Ezekután minden ezzel kapcsolatos kérdés :warez:

Nem elérhető sipy56

• PDA: Omnia II
  • PDA ROM: K5
« Reply #1855 Dátum: 2011, 08 08, 12:59:11 »
Sziasztok!

A feleségem sajna megformázta a nav n go kártyácskámat . Nincs bizonsági mentésem se, se semmi...... :'(
Tudnátok esetleg segíteni?

Nem elérhető sz.roland76

• Örökös tag
  • PDA: Iphone 6S
  • PDA ROM: iOS10
« Reply #1856 Dátum: 2011, 08 08, 14:07:59 »
Sziasztok!

A feleségem sajna megformázta a nav n go kártyácskámat . Nincs bizonsági mentésem se, se semmi...... :'(
Tudnátok esetleg segíteni?
„Ha sokáig nézel a szakadékba, a szakadék visszanéz beléd.” (Nietzsche).

Nem elérhető horireni

• PDA: Samsung i8000
  • PDA ROM: I8000NXXIL3
« Reply #1857 Dátum: 2011, 08 11, 13:37:13 »
Sziasztok! Az lenne a problémám hogy bekapcsolom az igo-t és egyszerűen nem pozícionál be... folyamatosan valami clark ádám térnél vagyok szerinte  :D Ha kocsival is megyek és bekapcsolom 10perc után sem tér észhez. próbáltam megadni neki kezdőpontként ahonnan indulok de akkor meg az úticélt mutatta mintha onnan indulnék :D ha valaki tud segítsen!  (nem értek hozzá  :oops: )

Nem elérhető frici

• ADMIN
  • Örökös tag
    • pdafanclub.com
  • Navigáció / Navigation: én, mint a denevér... :)
  • PDA: Poco F1, Asus ZF2, OV Yard, SGS2, SGT7.0, SO2, HTC P3600, Palm Zire71
« Reply #1858 Dátum: 2011, 08 11, 22:24:02 »
Sziasztok! Az lenne a problémám hogy bekapcsolom az igo-t és egyszerűen nem pozícionál be... folyamatosan valami clark ádám térnél vagyok szerinte  :D Ha kocsival is megyek és bekapcsolom 10perc után sem tér észhez. próbáltam megadni neki kezdőpontként ahonnan indulok de akkor meg az úticélt mutatta mintha onnan indulnék :D ha valaki tud segítsen!  (nem értek hozzá  :oops: )

Próbáld meg így beállítani a samut You are not allowed to view links. Register or Login
Az élet olyan, mint a nádszál:
Ma még vidáman kacagsz,
De holnap jön Pipacs bácsi a konyhakéssel...
                                            /Rejtő Jenő/

Nem elérhető giriny

• PFC Fan
  • PDA: samsung
  • PDA ROM: 653
« Reply #1859 Dátum: 2011, 08 13, 15:04:09 »
Sziasztok.
Amikor eljutok odáig hogy a GPS kéri a település nevét, akkor nem tudom beírni, mert nem tudom beírni, mert nem aktívak a betűk. Ez valami beállítási probléma lehet?

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
« Reply #1860 Dátum: 2011, 08 13, 19:06:26 »
Sziasztok.
Amikor eljutok odáig hogy a GPS kéri a település nevét, akkor nem tudom beírni, mert nem tudom beírni, mert nem aktívak a betűk. Ez valami beállítási probléma lehet?
Ilyet mêg nem hallottam. Látszódik a billentyűzet, de nem tudod nyomni a betűket? Vagy nem is látszanak? Nem hiszem, hogy beállítási probléma lenne. Sztem próbáld meg újratelepíteni a programot.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login    visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login                                                Sötétben a fehér tehenek is feketék!

Nem elérhető Trucker

• Navigáció / Navigation: Samsung Omnia 2 / Samsung Tab 2 7.0
  • PDA: Samsung GT-I8000 Omnia 2 / Samsung SM-N9005
  • PDA ROM: i8000XEHJG5/XXJJ1 WM6.5
« Reply #1861 Dátum: 2011, 08 14, 22:39:57 »
Hi !

Itt már csak Ti segíthettek !
Lassan sikerül belaknom új "szerzeményemet" (zsírkirály GT-i8000  :D). De sajnos van egy probléma. A régi GÉP (i900) Nanuka szines ikonos branding-jával futott. Hibátlanul. A saját POI-kat át tudom tenni, de a szép, megszokott ikonokat nem vagyok képes elővarázsolni.  :'(
Tud Valaki Nanuka vagy bármilyen hasolnló kinézetű, működőképes brandingot 480x800-ba ???
Please ! :ima:

Nem elérhető horireni

• PDA: Samsung i8000
« Reply #1862 Dátum: 2011, 08 17, 13:31:34 »
Próbáld meg így beállítani a samut You are not allowed to view links. Register or Login
Neharagudj de ebből nem sokat értek...ezeket hol tudom beállítani? :oops: kérlek segíts :)

Nem elérhető frici

• ADMIN
  • Örökös tag
    • pdafanclub.com
  • Navigáció / Navigation: én, mint a denevér... :)
  • PDA: Poco F1, Asus ZF2, OV Yard, SGS2, SGT7.0, SO2, HTC P3600, Palm Zire71
« Reply #1863 Dátum: 2011, 08 18, 23:41:44 »
Neharagudj de ebből nem sokat értek...ezeket hol tudom beállítani? :oops: kérlek segíts :)

Itt a megoldás, vagyis amit át kell állítani You are not allowed to view links. Register or Login
Az élet olyan, mint a nádszál:
Ma még vidáman kacagsz,
De holnap jön Pipacs bácsi a konyhakéssel...
                                            /Rejtő Jenő/

Nem elérhető lajbi101

• PDA: samsung omnia 2
« Reply #1864 Dátum: 2011, 08 30, 10:20:29 »
Sziasztok.
Most vettem ismét egy omnia2 telót!
Az a gondom hogy nem találok sehol sem igo8 at hozzá!
Tud valaki segiteni?

Nem elérhető sz.roland76

• Örökös tag
« Reply #1865 Dátum: 2011, 09 01, 11:04:01 »
Sziasztok.
Most vettem ismét egy omnia2 telót!
Az a gondom hogy nem találok sehol sem igo8 at hozzá!
Tud valaki segiteni?
:warez: lenne ha itt segítenénk, de ....

Nem elérhető krobo

• PDA: Samsung Galaxy Note 9
« Reply #1866 Dátum: 2011, 09 06, 08:40:48 »
Sziasztok. Egy kis segítséget szeretnék kérni (tudom, hogy már volt, de 75 oldalt nem szeretnék átnyálazni). Omnia 2-m van amin az igo 8-at sikerült a programon belül elforgatnom fekvő helyzetbe, de a visszaállításnál már sehogysem sikerült teljes képernyősre visszaállítanom (még az igo újratelepítésével sem). Utána sikerült a sys.txt-t addig módosítanom, hogy mostmár a memkártyán lévő igo-t feltelepítés után nem tudom elindítani. Tudnátok segíteni, hogy hol találom a megfelelő sys-t és azt pontosan hova kell másolni és mi a telepítés menete? Előre is köszönöm.

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
« Reply #1867 Dátum: 2011, 09 06, 15:43:49 »
Sziasztok. Egy kis segítséget szeretnék kérni (tudom, hogy már volt, de 75 oldalt nem szeretnék átnyálazni). Omnia 2-m van amin az igo 8-at sikerült a programon belül elforgatnom fekvő helyzetbe, de a visszaállításnál már sehogysem sikerült teljes képernyősre visszaállítanom (még az igo újratelepítésével sem). Utána sikerült a sys.txt-t addig módosítanom, hogy mostmár a memkártyán lévő igo-t feltelepítés után nem tudom elindítani. Tudnátok segíteni, hogy hol találom a megfelelő sys-t és azt pontosan hova kell másolni és mi a telepítés menete? Előre is köszönöm.
Üdv! Itt van az általam régen használt sys.txt fájl, ezt az iGO8 mappába másold be. Ezzel megy fektetve és állítva is, a programon belül tudod állítgatni.

Nem elérhető zsozsopapi

• PFC Fan
  • PDA: omnia2
  • PDA ROM: I80000NXXJJ1
« Reply #1868 Dátum: 2011, 09 12, 23:26:56 »
Sziasztok földi istenek!
Sajnos a GPS fix You are not allowed to view links. Register or Login oldal nem elérhető.. :'(Tudna valaki segíteni,honnan tudnám letölteni,mert a fenti oldalról már nem lehet.
Köszönettel:zsozsopapi  :D

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
« Reply #1869 Dátum: 2011, 09 13, 00:13:30 »
Sziasztok földi istenek!
Sajnos a GPS fix You are not allowed to view links. Register or Login oldal nem elérhető.. :'(Tudna valaki segíteni,honnan tudnám letölteni,mert a fenti oldalról már nem lehet.
Köszönettel:zsozsopapi  :D
Üdv!
A magyar leírás You are not allowed to view links. Register or Login van, a letölthető fájlt pedig You are not allowed to view links. Register or Login nemrég  ;)

Nem elérhető begri

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: OMNIA LITE B7300
  • PDA ROM: B7300XXJA8
« Reply #1870 Dátum: 2011, 09 13, 09:32:24 »
sziasztok! szeretnék egy kis segítséget kérni! Az igo nem talál műholdat vagyis talál vagy 8-at de van ami piros van ami  sárga de nem akar bezöldülni!15 perc után se!  mi lehet a gond?  beállítások azok amik az oldalon le vannak írva!  HELP!!!!

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
« Reply #1871 Dátum: 2011, 09 13, 10:01:19 »
sziasztok! szeretnék egy kis segítséget kérni! Az igo nem talál műholdat vagyis talál vagy 8-at de van ami piros van ami  sárga de nem akar bezöldülni!15 perc után se!  mi lehet a gond?  beállítások azok amik az oldalon le vannak írva!  HELP!!!!
Telepítsd amit az előtted lévő hozzászólásban linkeltem, és megjavul  ;)

Nem elérhető zsozsopapi

• PFC Fan
  • PDA: omnia2
  • PDA ROM: I80000NXXJJ1
« Reply #1872 Dátum: 2011, 09 14, 21:12:40 »
               Köszi a a segítő feltöltést feltöltőtől!

Mostmár 100000-el jön a jel,holott nekem még csak a gyári 2009 pannonos rom van rajta.Most olvasom a rom frissítést fórumot,de szerintem az nekem még nagy falat.Viszont elkezdtem törölgetni az igo8 könyvtárból dolgokat,(ami felesleges volt szerintem)erre most ha bekapcsolom újra a mobilt kiírja egy felugró ablak,  ,,A(-z) igo8 fájl nem rendelkezik megbízhatóságot jelző tanusítvánnyal,vagy egy a komponensei közül nem található.A fájl visszaállításal megoldható a probléma"De melyikkel?Lehet konkrétan tudni,vagy próbálkozzak egyesével visszamásolni a törölt filéket,amit azért lementettem.Hát röviden ennyi.Van egyszerű megoldás valaki részéről???
Előre is köszi....

Nem elérhető sz.roland76

• Örökös tag
« Reply #1873 Dátum: 2011, 09 15, 04:41:46 »
               Köszi a a segítő feltöltést feltöltőtől!

Mostmár 100000-el jön a jel,holott nekem még csak a gyári 2009 pannonos rom van rajta.Most olvasom a rom frissítést fórumot,de szerintem az nekem még nagy falat.Viszont elkezdtem törölgetni az igo8 könyvtárból dolgokat,(ami felesleges volt szerintem)erre most ha bekapcsolom újra a mobilt kiírja egy felugró ablak,  ,,A(-z) igo8 fájl nem rendelkezik megbízhatóságot jelző tanusítvánnyal,vagy egy a komponensei közül nem található.A fájl visszaállításal megoldható a probléma"De melyikkel?Lehet konkrétan tudni,vagy próbálkozzak egyesével visszamásolni a törölt filéket,amit azért lementettem.Hát röviden ennyi.Van egyszerű megoldás valaki részéről???
Előre is köszi....
Javasolnám a törölt fájlokat másold vissza, mert ami felesleges szerinted, az nem biztos, hogy a program szerint is felesleges.  ;)

Nem elérhető Imrus

• Navigáció / Navigation: iGO 8.4.2
  • PDA: Motorola Defy+
  • PDA ROM: 4.0.4
« Reply #1874 Dátum: 2011, 09 15, 17:41:36 »
Sziasztok!
Az természetes, hogy "Repülőmód"-ban nem lát műholdakat az O2? Lehet ez ellen tenni valamit?