0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Az Omnia II igo-káryáját átraktam az Omnia I be.Nem akart települni. Valami application.dat-ot nem tudott másolni.Van ötlet, ez miért van?
Biztos nincs benne 240*400-as felbontás ami az O1-hez kellene.
Sziasztok,az lenne a kérdésem,hogy ha az igo 8-at skinezni akarom akkor hogyan kell? Letöltöm a skinezö cuccot,és azt kicsomagolom 7 zippel majd bemásolom az igo mappába a storege cardon és bekapcsolom az igot?
Üdv!Lehet legális az a 2gb-os sd kártya, amin nincs nav n go felirat, de enged bejelentkezni és frissíteni a naviextras-on?
Helló ,a content mappában nekem nincs skin mappa amibe be kellene másolni.Vagy létre kell hozni egy skin mappát ?
Hellóletöltöttem már éhány skint ,meg nyitom a content mappát létre hozok egy skin nevű mappát ,ebbe bemásolom a letöltött skint úgy ahogy van zipben,aztán elinditom az igot és semmi változás.
Sziasztok.Egy kis segítség kellene. Az iGO8-at a Naviextras Toolboxal frissítettem. Csak Poi-kat. Azóta nem müxik , betölti a térképet és megáll.. A következő hiba üzenet van. "Fatal error occurred in main thread . Address: 0x001fc4a4 Exception: 0x0000005" Valakinek valami ötlet?
Próbáld meg újból frissíteni.
Ez jutott eszembe nekem is, de a legszebb az egészben a Naviextras Toolbox már nem ismeri fel a kártyát , sem a telefont.
Ilyen a formám , na a lényeg a kártya teljesen elszállt. Már a telefon sem ismeri fel. Valaki említette a múltkor ,hogy valahol helyre tudják állítani a kártyát.
You are not allowed to view links. Register or Login
Találtam valamit a Modacon:link:You are not allowed to view links. Register or LoginFeltettem a windows mappában (pda-n).Nagyon gyorsan fogott jelet...a phone-om JB2.Azt írják ,hogy JB1-től javasolt ill. müxik..CSAK KÖRÜLTEKINTÉSSEL tegyétek fel!!A windows mappából a gpsidril.dll fájlt mentsétek valahova máshova,ha gond merülne fel visszalehessen tenni.....Nálam tökéletesen müködik!!!Azért folyamodtam hozzá mert nekem is igen lassan fogott jelet...és már mindent kipróbáltam .......
én miért nem találok ilyen nevű file-t?(windows mappában gpsidril.dll)
Ugye nem a sima fájlkezelővel keresed? TC-vel, vagy Resco Explorerrel keresd.
azt nem tod véletlenül hogy ha elcseszek valamit akkor utána Hard resettel vissza tom állítani?
Természetesen visszaállítja a Hard Reset. De sztem ettől ne félj, ha eddig is sz.rul fogott jelet, nem hiszem h ettől rosszabb lesz. Mellesleg ahogy írja csinálj a fájlról egy biztonsági másolatot, ha gebasz van akkor meg visszamásolod és kész is
hát sajnos hatalmasat csalódtam a teló gps-ébe minden beállítást leteszteletem de nem jártam sikerrel .iszonyat hulladék a GPS (lassú állandóan elveszti a jelet stb stb)akinek van még ötlete az szóljon kérem! most JI1-rom van rajta