2024, 12 29, 00:31:31

Szerző Téma: Omnia II vs. iGO8  (Megtekintve 344221 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető nagyarmand

• Nem: Férfi
    • Szőnyegtisztítás, kárpittisztítás.
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: Asus Zenfone 3 Ultra
  • PDA ROM: 12345
Re: Omnia II vs. iGO8
« Reply #175 Dátum: 2009, 12 07, 18:56:33 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Tapasztalatom:
Idegesített hogy a párom i900 -a sokkal hamarabb talál fix pozíciót, stabilabban megtartja a holdakat mint az i8000 -m. Elkezdtem játszani az O2-vel: Annyit tettem hogy a Settings-GeneralSettings-GPS-Connection -ban a GPS sebességét átírtam 19200-ra. Nem akartam elhinni de kb 5mp (!!!) alatt talált pozíciót és azóta is SOKKAL hamarabb talál zöld pöttyöket. Az i900 még most is jobban tartja a pozíciót (HÁLA ROMOVICS MESTERNEK) de így az O2 már kezdi megközelíteni amit elvárok tőle ilyen téren.

Kipróbáltam, de sajnos nem tudom megerősíteni. Nekem az istenért sem akar gyorsabban "bezöldülni".
Minden ember színes bőrű.Különben nem látszana!!!

Nem elérhető Impair

• Navigáció / Navigation: IGO, Sygic Aura
  • PDA: Samsung I9000
  • PDA ROM: Darky 9.3
« Reply #176 Dátum: 2009, 12 07, 20:00:54 »
Sziasztok!

Egy olyan kérdésem lenne, hogy nektek mennyi idő alatt lép be az IGO-ba? Nekem vagy 25 mp szarakodik. Az IGO a my device-re van telepítve. Mit kell jól beállítani, hogy 10-15 mp alatt lépjen be. A képernyőn megfigyeltem, hogy a nyelv kiválasztásánál szarakodik vagy 4-5 mp-et.

Valakinek ötlet? Kinek mennyi mp alatt áll fel az IGO?

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #177 Dátum: 2009, 12 07, 20:26:12 »
Sziasztok!

Egy olyan kérdésem lenne, hogy nektek mennyi idő alatt lép be az IGO-ba? Nekem vagy 25 mp szarakodik. Az IGO a my device-re van telepítve. Mit kell jól beállítani, hogy 10-15 mp alatt lépjen be. A képernyőn megfigyeltem, hogy a nyelv kiválasztásánál szarakodik vagy 4-5 mp-et.

Valakinek ötlet? Kinek mennyi mp alatt áll fel az IGO?
H5-ös 6.1 és K5-ös 6.5, speedcamera adatbázis nélkül mindkettő 17 mp. Ezek a Mainscreen loadingnál időznek többet. Az elsőben sok térkép van, az enyémben csak Mo. Mindkettőben csak angol és magyar nyelv van.  17 mp alatt elindul az igo, kedvencekből kiválasztom az úticélt, és már van pozició, bőven 1 percen belül az elindítástól. Én ezt nem tartom elviselhetetlennek. 
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető hetn

• Navigáció / Navigation: Sygic Waze
  • PDA: GT-i9300, LG G4
« Reply #178 Dátum: 2009, 12 08, 09:14:56 »
Kipróbáltam, de sajnos nem tudom megerősíteni. Nekem az istenért sem akar gyorsabban "bezöldülni".

Biztos hogy függ attól is, hogy hol vagy, pl magas házak közt vagy a pusztán a szabad ég alatt. Jótanácsként: állj meg fél percre távolabb a magas épületektől míg keresi a holdakat, ha autóban vagy akkor tedd ki a műszerfalra az ablak alá (feltéve ha nem fémgőzölt szélvédő van a járművön)
Sok sikert

Nem elérhető xaxa

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: iGO8
  • PDA: Samsung Omnia II
  • PDA ROM: E1
« Reply #179 Dátum: 2009, 12 08, 13:30:24 »
neem sajnos:S kipróbálam egyenként is, de ugyan olyan pixeles a menügombok széle.

mégis jó lesz amit írtál pati, csak éppen friss telepítésnél jön elő. ha csak úgy "menet közben" írom át nem változik!  :ok:

Nem elérhető nagyarmand

« Reply #180 Dátum: 2009, 12 11, 21:05:15 »
Biztos hogy függ attól is, hogy hol vagy, pl magas házak közt vagy a pusztán a szabad ég alatt. Jótanácsként: állj meg fél percre távolabb a magas épületektől míg keresi a holdakat, ha autóban vagy akkor tedd ki a műszerfalra az ablak alá (feltéve ha nem fémgőzölt szélvédő van a járművön)
Sok sikert
Ezeket én is tudom, mivel már évek óta használok navigációt a munkám miatt. :) Napi szinten egy Harmann-Kardon PNA-t használok. De ha már az O II-ben is van, miért ne lőném be azt is. Csak hogy nem akarja megadni magát. Az autóban egymás mellett van a kettő (3 cm-re). A napokban kipróbáltam. A Harmann pillanatok alatt belőtte az útirányt. Fél óra múlva a címen voltam, de az O II még mindig csak piroslott.
Amikor a kolléga által említett beállításokat próbálgattam, akkor kimentem az út mellé a járdára, és pont ugyanoda álltam, de egyikkel sem zöldült be hamarabb. (Autóban sehogy)
A következő lépés az lesz, hogy van egy külső gps vevőm, amit az N70-ben lévő Tom-Tom-al használtam. Az annyira szuper, hogy olyan pesti belvárosi szűk utcában is tudott útirányt produkálni, ahol mindkét oldalon többemeletes házak vannak.
Megpróbálom összehozni az O II-vel, (csak még nem tudom hogyan kell). Ha azzal gyorsan talál jelet akkor a belső gps vevővel lesz gond, nem az Igo-val, vagy a ROM-al.

Nem elérhető Nezz

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: iGo Primo
  • PDA ROM: JJ1
« Reply #181 Dátum: 2009, 12 11, 21:20:40 »
Ezeket én is tudom, mivel már évek óta használok navigációt a munkám miatt. :) Napi szinten egy Harmann-Kardon PNA-t használok. De ha már az O II-ben is van, miért ne lőném be azt is. Csak hogy nem akarja megadni magát. Az autóban egymás mellett van a kettő (3 cm-re). A napokban kipróbáltam. A Harmann pillanatok alatt belőtte az útirányt. Fél óra múlva a címen voltam, de az O II még mindig csak piroslott.
Amikor a kolléga által említett beállításokat próbálgattam, akkor kimentem az út mellé a járdára, és pont ugyanoda álltam, de egyikkel sem zöldült be hamarabb. (Autóban sehogy)
A következő lépés az lesz, hogy van egy külső gps vevőm, amit az N70-ben lévő Tom-Tom-al használtam. Az annyira szuper, hogy olyan pesti belvárosi szűk utcában is tudott útirányt produkálni, ahol mindkét oldalon többemeletes házak vannak.
Megpróbálom összehozni az O II-vel, (csak még nem tudom hogyan kell). Ha azzal gyorsan talál jelet akkor a belső gps vevővel lesz gond, nem az Igo-val, vagy a ROM-al.
Én teljesen meg vagyok elégedve a GPS-ével, bár még jobb lenne, ha megjönne az autós tartó a brando-tól :) A kezdeti műhold találás kicsit döcögős, de nem is várom el, hogy tomtom szintet hozzon. Az elvi lehetetlen lenne...

Nem elérhető nagyarmand

« Reply #182 Dátum: 2009, 12 11, 22:24:29 »
Én teljesen meg vagyok elégedve a GPS-ével, bár még jobb lenne, ha megjönne az autós tartó a brando-tól :) A kezdeti műhold találás kicsit döcögős, de nem is várom el, hogy tomtom szintet hozzon. Az elvi lehetetlen lenne...
Szerencsés vagy  :taps: Mint írtam, nekem nem talál az autóban műholdat.
A tomtom-ot még régen, a kezdetekben használtam az N70-ben. Nagyon stabil volt, csak hát a lefedettség...(43%) A Harmann-ban Igo fut. Gyors, pontos, de mivel abban is windows fut, néha fagyogat. Akkor jönne jól, ha az O II-ben gyorsan indulna a navi.

Nem elérhető atj1

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: Dakota 20
  • PDA: iPhone 4
« Reply #183 Dátum: 2009, 12 12, 08:55:22 »

A sebesség nem reagál lassan? Már állok, de még lassan csökken 0-ra és persze vissza.

Nem elérhető hályogkovács

• PDA: htc diamond
  • PDA ROM: sone 2.1
« Reply #184 Dátum: 2009, 12 13, 16:12:42 »
Az iGO Amigo-t hogyan kell az Omnia 2-re feltelepíteni? Hova és melyik változatot ajánljátok? A HTC Diamondnál egyszerűen fel kellett másolni a telóra és gyönyörűen futott.
Sürgős segítséget kérnék, köszi !

Nem elérhető Nezz

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: iGo Primo
  • PDA ROM: JJ1
« Reply #185 Dátum: 2009, 12 13, 16:17:19 »
Az iGO Amigo-t hogyan kell az Omnia 2-re feltelepíteni? Hova és melyik változatot ajánljátok? A HTC Diamondnál egyszerűen fel kellett másolni a [NEM TELÓ!]ra és gyönyörűen futott.
Sürgős segítséget kérnék, köszi !
Egyrészt  :warez: , másrészt fel kell rá másolni.

Nem elérhető Brumimaci

• PDA: LG G2
  • PDA ROM: MIUI_V5
« Reply #186 Dátum: 2009, 12 18, 15:25:09 »
Hm.

Nekem olyan problémám van, hogy nem találja a main.ui fájlt.

diMkaspecter1.1.25_HD.zip-t próbáltam.  :(

Igo 8.3.4

Imhotep

• Vendég
« Reply #187 Dátum: 2009, 12 18, 15:27:32 »
Hm.

Nekem olyan problémám van, hogy nem találja a main.ui fájlt.

diMkaspecter1.1.25_HD.zip-t próbáltam.  :(

Igo 8.3.4
Az O2 a Dimka 1.15-öt szereti  ;)

Nem elérhető ok1978

• Navigáció / Navigation: igo 8.3.2.97313
  • PDA: Omnia 2
  • PDA ROM: NXXIK3
« Reply #188 Dátum: 2009, 12 18, 18:34:06 »
Sziasztok,

az alábbi nyűgömmel kapcsolatban szeretnék segítséget kérni. Kék propelleres O2-m van, és nem talál GPS vevőt!!! Jelenlegi beállítások: IGO-ban port: 7, sebesség: 4800. PDA GPS beállításában: GPS programport: com3, GPS hardver port: com 7, sebesség 4800. XTRA kiszolgáló engedélyezve.

És mindezek ellenére az IGO-ban tök sötét a műholdak helye (nme sárga vagy piros, tök sötét!), és azt írja, hogy a GPS vevő nem található, automata keresés után pedig: nincs GPS jel.

Köszönettel veszek minden segítséget,

üdv

ok

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #189 Dátum: 2009, 12 18, 18:42:33 »
Sziasztok,

az alábbi nyűgömmel kapcsolatban szeretnék segítséget kérni. Kék propelleres O2-m van, és nem talál GPS vevőt!!! Jelenlegi beállítások: IGO-ban port: 7, sebesség: 4800. PDA GPS beállításában: GPS programport: com3, GPS hardver port: com 7, sebesség 4800. XTRA kiszolgáló engedélyezve.

És mindezek ellenére az IGO-ban tök sötét a műholdak helye (nme sárga vagy piros, tök sötét!), és azt írja, hogy a GPS vevő nem található, automata keresés után pedig: nincs GPS jel.

Köszönettel veszek minden segítséget,

üdv

ok
PDA GPS beállításában: GPS program port: com7, GPS hardver port: com 9, A Manage GPS automatically legyen bejelölve.

Ha a GPS beállításokban a Program port com3, akkor szegény igo hiába keresi a com7-en.
Ki állította el a pda GPS beállításait?
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető ok1978

« Reply #190 Dátum: 2009, 12 18, 19:20:22 »
PDA GPS beállításában: GPS program port: com7, GPS hardver port: com 9, A Manage GPS automatically legyen bejelölve.

Ha a GPS beállításokban a Program port com3, akkor szegény igo hiába keresi a com7-en.
Ki állította el a pda GPS beállításait?

Nagyon köszönöm, 20-25 mp, és máris jöttek a zöld pöttyök...

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #191 Dátum: 2009, 12 18, 19:38:06 »

Nagyon köszönöm, 20-25 mp, és máris jöttek a zöld pöttyök...
Még az áruld el, hogy alapból volt com3 és com7-en vagy elállítgattad? Ezt jó lenne tudni, mert ha alapból így van, akkor rengeteg kérdés lesz ezügyben.

Nem elérhető ok1978

« Reply #192 Dátum: 2009, 12 18, 20:19:28 »
Még az áruld el, hogy alapból volt com3 és com7-en vagy elállítgattad? Ezt jó lenne tudni, mert ha alapból így van, akkor rengeteg kérdés lesz ezügyben.

én nyúltam bele

Nem elérhető Brumimaci

« Reply #193 Dátum: 2009, 12 18, 21:35:55 »
Az O2 a Dimka 1.15-öt szereti  ;)

Google a jóbarátom, de nem leltem sehol.

Esetleg tudsz linket adni.  :oops:

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #194 Dátum: 2009, 12 18, 21:54:47 »
én nyúltam bele
köszi.

Nem elérhető frici

• ADMIN
  • Örökös tag
    • pdafanclub.com
  • Navigáció / Navigation: én, mint a denevér... :)
  • PDA: Poco F1, Asus ZF2, OV Yard, SGS2, SGT7.0, SO2, HTC P3600, Palm Zire71
« Reply #195 Dátum: 2009, 12 18, 21:56:21 »
Google a jóbarátom, de nem leltem sehol.

Esetleg tudsz linket adni.  :oops:

Itt az 1.16, de a többit és mások skinjeit is megtalálod az oldalon. You are not allowed to view links. Register or Login
A felbontásra figyelj!
Az élet olyan, mint a nádszál:
Ma még vidáman kacagsz,
De holnap jön Pipacs bácsi a konyhakéssel...
                                            /Rejtő Jenő/

Nem elérhető Brumimaci

« Reply #196 Dátum: 2009, 12 19, 07:38:59 »
Itt az 1.16, de a többit és mások skinjeit is megtalálod az oldalon. You are not allowed to view links. Register or Login
A felbontásra figyelj!

Köszönöm
 ;)

Nem elérhető szabochris

• PDA: LG G3
  • PDA ROM: V10e 216-30
« Reply #197 Dátum: 2009, 12 19, 14:07:19 »
Sziasztok!!!
Most vettem az O2-t-bekapcsoltam rajta az igo-t,de kb 10 perc után se talál jelet(szabad ég alatt)
Mit csináljak??
Máshol azt irják kell rá vmi progi még.

Nem elérhető sharp2607

• Navigáció / Navigation: igo8
  • PDA: samsung
« Reply #198 Dátum: 2009, 12 19, 20:28:13 »
sziasztok!

segítséget szeretnék kérni, végigolvastam a fórumot, de nem találtam a problémámra megoldást.
i900-as igo-t tettem át II-re. A program fut, talál kb 4-5 műholdat, de nem akar piros/sárgá szinről zöldre átváltani. Kérem segítségeteket! Előre köszönöm.

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #199 Dátum: 2009, 12 19, 20:34:49 »
sziasztok!

segítséget szeretnék kérni, végigolvastam a fórumot, de nem találtam a problémámra megoldást.
i900-as igo-t tettem át II-re. A program fut, talál kb 4-5 műholdat, de nem akar piros/sárgá szinről zöldre átváltani. Kérem segítségeteket! Előre köszönöm.
Töröld az igo8\save könyvtárból a system.ini file-t.