Sziasztok!
Nem akarom én se 100x is feltenni ezt a kérdést de mindent ugyanúgy állítottam be a gpsbe ahogy itt leírták...
IGO8-ban: port com 7, baud 4800
PDA GPS settings: Program port: com7, Hardware port com9, legyen bepipálva, hogy a windows kezeli a GPS-t.
mindent így állítottam be, de amikor megtalálja a műholdat folyton ugrál a jeleröség... vissza ugrik 3as jeleröségre majd újra maxon van... Söt volt olyan is h a pirosnál megállok a nyil még mindig azt mutatja h a kocsi mozgásban van.... álatalában ilyenkor a GPs gondol egyet és teljesen más útvonalat tervezz mint ami kell vagy éppen nem is azt mutatja ahol vagyok éppen... (na most ez egy gpsnél elég nagy hibának számit, föleg ha elakarok jutni A-ból-B pontba....) Van amikor azt mutatja h a háztetőkön közlekedem
Igazábol elég sok gondom van a készülékel... Nem csak az igon belül... 1 év alatt negyedjére viszem vissza a szervizbe...
Pedig nem nyúzom a készüléket mindenféle progikal... Nem tudja valaki h mit kell ahoz tenni h egy másik csere omniát kapjak? Boltban azt mondták h irjak a samsungnak... és mit irjak bele?
szar ez a teló adj egy másikat?
és akkor majd biztos rögtön adnak is...
Na mind1... Elöre is köszönöm a segtiséget..