Sziasztok! Tegnap frissítettem a windowst a telefonon és visszatettem az iGO Primo-t. Első alkalommal kereste a gps jelet (a bal felső ikonban körbe-körbe futottak a piros négyzetek). Persze a panel lakásban nem talált semmit. Ma kipróbáltam a szabadban, de mégcsak a piros jeleket sem mutatja. Nagyon ritkán működik, semmit nem állítok át és aztán hosszú ideig megint semmi. Mi lehet a probléma? Program: com7, Hardver: com9, bitrate: 4800.
Ha átállítom a program com-ot, akkor azt írja, hogy gps vevő keresése, tehát a com port biztos, hogy jól van beállítva. Próbáltam a bitrate-t is állítgatni, de smmi változás. Próbáltam már, hogy 15 percig keresésen hagytam, hátha talál valamit, de semmi... Kérlek, segítsetek; mit csinálok rosszul? Mivel próbálkozzak még?
Pontos beállítások:
GPS Kapcsolat: program port COM7, hardver port: COM9, Bitsebesség: 4800, GPS automatikus kezelése be van pipálva.
XTRA: XTRA-kiszolgáló engedélyezése bepipálva, SNTP.kiszolgáló engedélyezése bepipálva, Érvényességi idő 6 nap 23 óra.
Még valami: letöltöttem a GPS Sport Tracker nevű programot is, az SEM talál semmit.