És hol lehet olyat kapni?
Helló!
Én itt vettem: You are not allowed to view links.
Register or
Login Áprilisban vettem az i8000-et, 8gb, kártyafüggetlen. A telefon funkció mellet navigációra használtam (volna) a legsűrűbben. Megannyi romcsere, állítgatás, fórumolvasás után se lett jobb a beépített GPS, míg irigykedve olvastam, hogy mások otthon a szobában navigáltak az Igo-val.
Két hónapja vettem a feljebb belinkelt Nokia LD-3W GPS modult, azóta a gps a legkisebb problémám az omnia 2 vel kapcsolatban, hidegindítás után pillanatok alatt talál műholdat, nagyon pontos a jel(geocachingnél hasznos), az omnia nem merül olyan gyorsan, mivel csak a bluetooth-ot használ... hátrány az, hogy nem kéne otthon felejteni(a gps modult).
Ha netán valaki rászánja magát egy GPS modulra, akkor a beállítások: a modult először párosítani kell az omniával(ennél a típusnál a jelszó 0000), majd a bluetooth beállításoknál a menü - eszköz szolgáltatása - soros port fülnél hozzárendelsz egy com portot, nálam csak két lehetőség volt: com2 vagy com6(ha TMC-t is szeretnénk az Igo-hoz, akkor célszerű a com 2-t választani, mivel a hgpsclient beállításainál a com 6-ot választjuk). Következik a GPS beállítások menü: program port marad a korábbi com4 vagy com7, és a hardver port az a korábbi com9 -röl átállítjuk com2-re illetve com6-ra, attól függően hogy a bluetooth beállításoknál melyik portot választottuk.
Én nem bántam meg, hogy vettem gps modult, mert így nem bántam meg ,hogy vettem Omnia2-t
.