Azt hiszem ez a kérdés nem teljesen ide illő, de remélem tud majd valaki válaszolni rá:
A következő a helyzet.
S2U2 lockscreen-t használok. Minden tökéletesen fut, - azaz azt gondoltam, hogy tökéletesen fut, máig- , mivel ma volt alkalmam kipróbálni az IGO-t de azt tapasztaltam, hogy az S2U2 állandóan lezárja a telefont ha az igo-t használom. Ráadásul sokkal hamarabb mint az be van állítva! Természetesen a navigációs szoftverben az energiagazdálkodás: Folyamatos háttérvilágításra van állítva, de a poén az, hogy ilyenkor 25 másodperc múlva berakja lockscreent, ha rá van állítva S2U2-ben bármilyen lezárási opció. Viszont ha ugyan ebben a helyzetben vagyok, tehát S2U2ben be van állítva valamilyen lezárási funckció, és az IGO-t a "Készülék beállításainak használatára" állítom, akkor viszont 2 percig bírja (ez van a settingsben beállítva). Ez így megint nem jó, mert így még mindig használhatatlan az IGO.
Na de viszont ha leállítok minden lockoló opciót az S2U2-ben, ÉS ráállítom a folyamatos háttérvilágítást IGO-ban, akkor és csak akkor nem kapcsolja ki (vagy lockolja) a képernyőt!
Viszont ezzel meg az a bibim, hogy az S2U2 leírásában ez áll:
Power Off in Off | 5 to 60
The amount of time it takes for S2U2 to put your device into sleep mode.Na most magyarul, így nekem ha kell ha nem, hiába lockolom a PDA-t és kikapcsol a képernyő, maga az eszköz nem fog "alvó" állapotba menni, és így jóval megnő a fogyasztása, igaz?
Esetleg tud valaki valamilyen, beállítást, vagy IGO-ra vagy S2U2-re amivel eljuthatnék egy olyan szintre, hogy amit beállítok a settings-ben, PL.: 2 perc az legyen az alapértelmezett mindenütt, de IGO-t meg külön kezelje, hogy ott ne legyen ilyesféle limit.
Sehogy sem tudtam eddig dűlőre jutni vele.