2025, 01 10, 14:00:00

Szerző Téma: Omnia II vs. iGO8  (Megtekintve 345042 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

mogerpeti

• Vendég
Re: Omnia II vs. iGO8
« Reply #1300 Dátum: 2010, 06 22, 12:51:08 »
Csak az elsö inditásnál tart tovább a gps jel keresés.
Aztán ugy fél vagy 1 perc simán van jel.
MOD: :warez: miatt törölve

Nem elérhető Nagymacscs

• Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: Samsung Galaxy TAB P7300 + P7300XXKJ6
  • PDA ROM: TsunamICS 2.2 + Semaphore ICS 1.2.0
« Reply #1301 Dátum: 2010, 06 23, 15:26:28 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Hát most beleolvastam a témába, és azt kell mondjam, hogy érdekes módon, nekem mind a gyári T-s rommal, mind a rapidéval (még utóbbival talán gyorsabban is) kb 1 perc alatt talált műholdat, nagyon max 2. Persze nem a házban, de a házban, meg az ágy alá minek GPS? Csak be kell állítani rendesen! Aki ennyit nem tud várni azt csak sajnálni tudom. Mire kiállok az udvarról a kocsival, és elindulok, már meg is van a jel az esetek 90%-ában. Nem GPS-t vettem, hanem PDA-t aminek ez csak egy kiegészítő tudása. Szóval valahogy nem értem a felháborodásotokat...

Akkor mind az Airis T620-am és a Mio P560-am mért volt tökéletes? Pedig akkor azoknak is a GPS csak egy kiegészítő tudása...

1-2 percet símán vár az ember... ezzel tényleg nincs semmi gond, de nekem tök 8 milyen ROM volt fent, kivétel Rapid, hosszú percek teltek el és nem talált jelet, ha meg elindultam közben akkor pláne nem.

Végül az ágy alatti jel... ezzel csak az érzékenységra akartam utalni. Természetesen az ágy alatt nincs rá szükségem.  :taps:

Nem elérhető iScream^

• Navigáció / Navigation: Motonav
  • PDA: GT-i9000 Galaxy S 8GB
  • PDA ROM: XXJPK PDA+XXJPK Phone+OXXJPK CSC+root+OCLF
« Reply #1302 Dátum: 2010, 06 23, 15:40:29 »
Akkor mind az Airis T620-am és a Mio P560-am mért volt tökéletes? Pedig akkor azoknak is a GPS csak egy kiegészítő tudása...

1-2 percet símán vár az ember... ezzel tényleg nincs semmi gond, de nekem tök 8 milyen ROM volt fent, kivétel Rapid, hosszú percek teltek el és nem talált jelet, ha meg elindultam közben akkor pláne nem.

Végül az ágy alatti jel... ezzel csak az érzékenységra akartam utalni. Természetesen az ágy alatt nincs rá szükségem.  :taps:
Be ne próbáld mesélni, hogy a Mio-nak kiegészítő szolgáltatása a GPS. :D

Nem elérhető goa48

• PDA: Galaxy S Plus I9001
  • PDA ROM: Liquid Smooth RC4
« Reply #1303 Dátum: 2010, 06 23, 16:17:46 »
Sziasztok, nemrég vettem egy Omnia II-t és az volna a problémám, hogy ha nem az eredeti 2GBos memória kártya van benne, hanem egy külön vásárolt 4GB-os akkor az iGo8 nem tölt be. Esetleg valaki meg tudná mondani mit tehetek?

+ az eredeti memórián lévő fájlokat persze átmásoltam az újra, és az iGo újratelepítésével is próbálkoztam
ROM: Liquid Smooth RC4
KERNEL:  K^Kernel 3.4.x 370mb exUV
Recovery: TWRP 2.5.0.0

Nem elérhető Nagymacscs

« Reply #1304 Dátum: 2010, 06 23, 17:02:25 »
Be ne próbáld mesélni, hogy a Mio-nak kiegészítő szolgáltatása a GPS. :D

Akkor viszont az Omniának sem. Így meg elvárható, hogy ennyi pénzért olyan vevő legyen benne ami használható. Viszont elhiszem, hogy vannak olyanok akiknek tökéletesen működik. Nekem nem ezt dobta a gép. Evvan.

Szal vagy nekem rossz vagy rosszabb a minősége mint egy kártyafüggetlennek. Vagy...

Felesleges tippelgetni, már millió dolgot kipróbáltam, egyedül a Rapid ROM orvosolta kicsit a problémát addig a szintig, h használható legyen, de a belvárosban azzal a ROM-al is elvérzett a vevő.

Nem elérhető Nagymacscs

« Reply #1305 Dátum: 2010, 06 23, 17:03:45 »
Sziasztok, nemrég vettem egy Omnia II-t és az volna a problémám, hogy ha nem az eredeti 2GBos memória kártya van benne, hanem egy külön vásárolt 4GB-os akkor az iGo8 nem tölt be. Esetleg valaki meg tudná mondani mit tehetek?

+ az eredeti memórián lévő fájlokat persze átmásoltam az újra, és az iGo újratelepítésével is próbálkoztam

Csak az eredeti kártyán működik az iGO... a többi meg blablabla warez...

Nem elérhető goa48

• PDA: Galaxy S Plus I9001
  • PDA ROM: Liquid Smooth RC4
« Reply #1306 Dátum: 2010, 06 23, 17:11:52 »

Nagyon szépen köszönöm a válaszodat.
ROM: Liquid Smooth RC4
KERNEL:  K^Kernel 3.4.x 370mb exUV
Recovery: TWRP 2.5.0.0

mogerpeti

• Vendég
« Reply #1307 Dátum: 2010, 06 23, 17:15:04 »

Ha közületek valaki Keszthely fele jár szivesen beálitóm a gps t és az igót neki.
Csak ne szidják az omnia2 samsungot.
...
T mobil rom az nem rosz de persze van profibb.
Igo megy mindegyiken.

Nem elérhető viewdetails

• Support-ER
  • Nem: Férfi
  • Palibácsi
  • Navigáció / Navigation: Navigon
  • PDA: Acro S
« Reply #1308 Dátum: 2010, 06 23, 17:23:54 »
Akkor viszont az Omniának sem. Így meg elvárható, hogy ennyi pénzért olyan vevő legyen benne ami használható. Viszont elhiszem, hogy vannak olyanok akiknek tökéletesen működik. Nekem nem ezt dobta a gép. Evvan.

Szal vagy nekem rossz vagy rosszabb a minősége mint egy kártyafüggetlennek. Vagy...

Felesleges tippelgetni, már millió dolgot kipróbáltam, egyedül a Rapid ROM orvosolta kicsit a problémát addig a szintig, h használható legyen, de a belvárosban azzal a ROM-al is elvérzett a vevő.
A Mio P560 és az Airis T620 egyaránt GPS-es PDA (navigációs rendszer) SirfStar III chippel, az Omnia II pedig PDA-telefon, "noname" GPS vevővel kiegészítve.
Nem azonos kategória.
Ha kevésnek érzed, használj bt GPS-t, vagy érvényesítsd a garanciát a készülékedre.
(A budapesti belvárosban a JA1 phone óta az összes phone "elvérzett". Viszont gyorsabban fognak jelet, valamit valamiért elven.)
Nem használok szkájpot, emesent.
Amúgy is gyorsabb, ha a kérdéseid itt teszed fel a fórumban, mindenki okulására. ;)

Nem elérhető Nagymacscs

« Reply #1309 Dátum: 2010, 06 23, 17:33:45 »
Ha közületek valaki Keszthely fele jár szivesen beálitóm a gps t és az igót neki.
És ha készülék felismeri a micro sd t akkor 32 gigáig mindegyikröl megy az igo.
Igo megy mindegyiken.

Hidd el ez nem beállítási hiba. Már akkor volt navigációm amikor még más csak álmodott róla és aranyárban adták.  :) És ez nem szidás kérdése. Köztudott, hogy ez a készülék elég sok helyen vérzik.  :)

Nem elérhető Nagymacscs

« Reply #1310 Dátum: 2010, 06 23, 17:37:01 »
A Mio P560 és az Airis T620 egyaránt GPS-es PDA (navigációs rendszer) SirfStar III chippel, az Omnia II pedig PDA-telefon, "noname" GPS vevővel kiegészítve.
Nem azonos kategória.
Ha kevésnek érzed, használj bt GPS-t, vagy érvényesítsd a garanciát a készülékedre.
(A budapesti belvárosban a JA1 phone óta az összes phone "elvérzett". Viszont gyorsabban fognak jelet, valamit valamiért elven.)

Épp erre akartam rátapintani. Nem volt és még most sem olyan olcsó ez a készülék. Kérnének érte 10E-el többet, de egy normális vevő volna benne és mindenki happy. Ezért vettem meg a külsőt. Nekem sajnos a belsővel "szinte" használhatatlan volt.

Nem elérhető viewdetails

• Support-ER
  • Palibácsi
« Reply #1311 Dátum: 2010, 06 23, 17:46:45 »
Épp erre akartam rátapintani. Nem volt és még most sem olyan olcsó ez a készülék. Kérnének érte 10E-el többet, de egy normális vevő volna benne és mindenki happy. Ezért vettem meg a külsőt. Nekem sajnos a belsővel "szinte" használhatatlan volt.
Értem a problémádat, de ez már egy másik szintje a kérdésnek, amin kármokodással nem segítünk.
Ha van kedved és időd, tedd vissza a teljes JA1 ROM csomagot, és próbálj meg vele pár napig dolgozni. Hátha. :)
(Csajos O1-ét azzal verte navigálásban, egymás mellé téve. Azóta nem sikerült más ROM-al ugyanez.)
Amúgy is gyorsabb, ha a kérdéseid itt teszed fel a fórumban, mindenki okulására. ;)

Nem elérhető iScream^

« Reply #1312 Dátum: 2010, 06 23, 17:47:05 »
Ha 10k-val többet kérnének érte, akkor ott lenne a (még) sokkal használhatóbb Desire, HD2 stb. tehát akkor nem kéne ez senkinek. Bizony. Pont jó ez így, ahogy van.

Nem elérhető viewdetails

• Support-ER
  • Palibácsi
« Reply #1313 Dátum: 2010, 06 23, 17:48:51 »
Ha 10k-val többet kérnének érte, akkor ott lenne a (még) sokkal használhatóbb Desire, HD2 stb. tehát akkor nem kéne ez senkinek. Bizony. Pont jó ez így, ahogy van.
Desire-ról olvastam, hogy lekeveri a zenét mikor igo beszélni akar. Nem fog meg a dorid, de ez egy nagyon jó tulajdonság (lenne) WM alatt is.
Bár lehet van multimédia lejátszó, amivel ezt meg lehet oldani? TouchPlayer nem tudja.

mogerpeti

• Vendég
« Reply #1314 Dátum: 2010, 06 23, 17:52:18 »

Szerintem tévedsz.Sriff3 is van de már kidobtam ugy 5 éve.
Omnia2 augusztusban lesz 2 éve és 130 ezerért vásároltam de még a lejobb készüléknek tartom.
Szerintem valami hiba ván nálad mert megy az simán.Én garmint,ndrivet,tomtomt és igót is felraktam és mindegyik müködik gps el simán.De van ugy még 10 progi amit telepitetem és használ gps t és mind megy.
Valami beálitás gond lesz nálod vagy rosz az igo d de készülék hiba is lehet.
GsmLine árult omnia2 és volt pár hibás darabb is de kicserélték egy haverom is igy járt még én szedtem rá omnia 2 re.De jól müködik nek is.

mogerpeti

• Vendég
« Reply #1315 Dátum: 2010, 06 23, 20:48:45 »
Bocs elirtam
Augusztusban 1 éve lesz hogy megvan az omnia2.
Gps hibátlan.
Szerintem talán nem is rom kérdés,inkább igo valahol rosz és azért soknál nem talál gpst vagy nem jó kezelik.

Nem elérhető luxusbatar

• Navigáció / Navigation: HP Ipaq 314
  • PDA: Samsung Galaxy S4
  • PDA ROM: I9505 PAN BMF1
« Reply #1316 Dátum: 2010, 06 23, 21:53:39 »
...lenne egy olyan kérdésem, hogy a naviextras toolbox frissítésében mikor jelenik meg a legújabb (100520) TopMap-os térkép? Csináltam most frissítést, programot frissített, de térképet nem. 2010-es a készülék, tehát még támogatottnak kell lenni. Pannonos.

Nem elérhető iScream^

« Reply #1317 Dátum: 2010, 06 23, 21:57:16 »
...lenne egy olyan kérdésem, hogy a naviextras toolbox frissítésében mikor jelenik meg a legújabb (100520) TopMap-os térkép? Csináltam most frissítést, programot frissített, de térképet nem. 2010-es a készülék, tehát még támogatottnak kell lenni. Pannonos.
Nekem sem frissít, bár nekem a teljes közép-EU verzió van.

Nem elérhető frici

• ADMIN
  • Örökös tag
    • pdafanclub.com
  • Navigáció / Navigation: én, mint a denevér... :)
  • PDA: Poco F1, Asus ZF2, OV Yard, SGS2, SGT7.0, SO2, HTC P3600, Palm Zire71
« Reply #1318 Dátum: 2010, 06 23, 22:19:50 »

06.17-től elérhető. Próbálkozz tovább! ;)
Az élet olyan, mint a nádszál:
Ma még vidáman kacagsz,
De holnap jön Pipacs bácsi a konyhakéssel...
                                            /Rejtő Jenő/

Nem elérhető Gergow

• PDA: Samsung Omnia II
  • PDA ROM: I8000NXXIL3
« Reply #1319 Dátum: 2010, 06 24, 19:20:30 »
Kösz.

Akkor mégsem ez volt a gond. Telepítésnél kiirja, hogy "Failed to open file igo\480_800\loading.bmp" Gondolom ez a data.zip-ben lévő file-ra gondol. Viszont az megvan. Valami ötlet?

Frissítéssel megoldódott. :)

Nem elérhető iScream^

« Reply #1320 Dátum: 2010, 06 24, 23:40:40 »
06.17-től elérhető. Próbálkozz tovább! ;)
Nekem ma már sikerült.

Nem elérhető luxusbatar

• Navigáció / Navigation: HP Ipaq 314
  • PDA: Samsung Galaxy S4
  • PDA ROM: I9505 PAN BMF1
« Reply #1321 Dátum: 2010, 06 25, 08:04:30 »
Nekem ma már sikerült.
...nekem is ma....azaz tegnap sikerült.

Nem elérhető cusing

• Navigáció / Navigation: sync aura és XXX
  • PDA: samsung galaxy s 2
  • PDA ROM: I9100XXLSJ
« Reply #1322 Dátum: 2010, 06 25, 21:36:24 »
...
Igo megy mindegyiken.
na,végre egy földi...én is Keszthelyi vagyok...

Nem elérhető Mateus408

• PDA: Samsung Omnia II
  • PDA ROM: I8000NXXIK5
« Reply #1323 Dátum: 2010, 06 28, 14:31:34 »
Sziasztok ! Én kezdő vagyok még ezen a téren, és nem akarok butaságot írni. Nem régen kaptam egy Omnia 2, nagyon jó kis készülék, mostanában kezdtem el foglalkozni a gps-el,hogy miként is működik, de nem jöttem rá. Felraktam rá az IGO 8 -at és az itt leírt beállítások alapján megcsináltam mindent. De sajnos nem megy  :'( Tudna valaki segíteni ? A készülékhez memóriakártyát nem kaptam. Előre is köszönöm :)

Nem elérhető iScream^

« Reply #1324 Dátum: 2010, 06 28, 14:39:07 »
Konkrétan mi a gond? Warezt ne keverj bele, akkor inkább PÜ.