0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Üdv!Most vettem ezt a csodát (omnia 2) 2GB-os kártyán eredeti igo8 -al.Ez nagyon kevés most akarok venni egy 8gb kártyát. Az a kérdésem hogy akkor hogy fog üzemelni az igo?
Sehogy... meg kell venned 8 gigás változatban az igo-t, mivel a licens a kártyára szól!
És biztonsági másolatot lehet készíteni róla?
Sziasztok!Most szólok hozzá először az itt taglalt témákhoz.Azt látom hogy a problémák két témakörre vannak kiélezve.1.Az egyébbként szuper O2 teljesen használhatatlan gps vevőjének buherálása,arra hogy rövid időre működő képes legyen.2. Az IGO program 2GB kártyájának a problémaköre.Az én megoldásaim:1.Végy egy külső gps vevőt. Szinkronizáld össze a készülékeddel,és nincs több probléma.2.az ügyesebb kollégák otthon megoldják,a kevésbé ügyesek (én) torrent.
iGo-n belül: Beállítások/ második lap (GPS,Menü,Nyomvonalak...) alul ott lesz a "Névjegy" gomb...
ZIP-nek kell lennie és csak másold be a iGO/content/skin könyvtárba
Hali az lenne a kérdésem,hogyha navigálás közben hívnak akkor utána újra továb megy automatikusan a navigálás?
Én továbbra is teljesen elégedett vagyok a vevőjével. Próbaképp mellé tettem az Asus A636 PDA-t ugyancsak iGo-val és teljesen ugyanúgy navigáltak, egyik sem vesztett műholdjelet. Sőt az Omnia hamarabb talált fix pozíciót.
sziasztok ma kaptam meg a [NEM TELÓ!]t,de olyan gondom van h a 2gb-os memóriakártyán lévő igo-t nem tudom telepíteni vagyis feltelepíti de nem indítja el.meg be kell valahova írni ezt a kulcsot ami rajta van az igo kártyáján?, nem igazán értek hozzá.Ezt írja ki az igo:Previous instace of igo 8 has not finished exiting yet. Please try again in a few seconds or soft reset your device.
Igen... persze! Legalábbis nálam tutifix. Sőt a navigálóképernyőn el tudsz helyezni egy gombot amivel közben elő tudod hívni a tárcsázót...
nyomtam resetet már 6xor feltettem és kijön az igo kék képe a háttérrel de utána nem megy tovább hanem vissza megy a menübe és nem tudom mi a baja,pedig a csomagban volt,tehát legális software.
törölni kell a save mappát
töröltem azt is de nem ment. most néztem neten h olyan igot kerestem ami támogatja a 800x480-as felbontást, már szedem torrentről Navngo iGo8 8.3.2.64873 elvileg ez támogatja, megpróbálkozom vele hátha megy.MOD: és mostantól nem jár hozzá a támogatás, mert kiderült, hogy
töröltem azt is de nem ment. most néztem neten h olyan igot kerestem ami támogatja a 800x480-as felbontást, már szedem torrentről Navngo iGo8 8.3.2.64873 elvileg ez támogatja, megpróbálkozom vele hátha megy.