0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
De ha Én megyek, akkor autóval megyek Esztergom felől.Ha közbeesik akkor felveszlek útközben.
Pati! Ez a progi érdekelne nagyon
Szegedről megyek vagy Mezőkovácsházáról(Békés megye) tehát sajnos nem esik útba egyik sem
You are not allowed to view links. Register or LoginElvileg 2010januári
de valamelyik pályaudvarra csak megérkezel?Ott nagy transzparenssel várhat valamelyikünk, aki útba tudja ejteni
Vagy keleti vagy nyugatiba érkezem attól függ, hogy honnan megyek
Nolássa... Ha megyek, és oda megyünk az M3-hoz, akkor nekem a Nyugati egész jól útbaejthető - jól be fogok rúgni, már látom
És akkor én viszlek majd haza Szegedre?
Semmi kifogásom Szeged ellen...de benyomva elég vacak lenne onnan hazasétálni
Jah én úgy vettem ki a szavaidból hogy te jönni kocsival és menni úgy találkozó majd inni nagyon sokat és vinni haza én. De mivel én nem tudni te hol lakni ezért választani uticélt Szegedet...
ezek szerint tökéletesen megértettük egymást...de csak a szám (illetve a kezem) jár... Ha vezetek nem iszom. legalábbis a lebomlási időt betartom... akkor nem kell tartanom az egyenruhásoktól
Amúgy azt ugye tudod, hogy az idő relatív...
Meg a sör is!
na mivan megint megakadt a projekt?
Csak egy kérés, NE péntekenként...
Ezt szivesen ReTweet-elném ha már twitteren is vagyunk!
Te most milyen nyelven beszéltél?
Magyarul... és angolul is! Gondolom a twitterrel képbe vagy... ha nem akkor gyorsan tessék regelni. (gyakorlatilag üzifal ha rövid akarok lenni)You are not allowed to view links. Register or Login Most már csodás programok vannak a drágaságokra is Így bárhol bármikor üzenhetünk! (RT=ReTweet=ha valamivel egyetértessz)
Igen, már a topikjába is írtam hogy valszeg a PFC miatt regelni fogok Viszont a kifejezést nem ismertem És, hogy témába is vágjon! Ha nem csipkeditek magatokat akkor kénytelenek leszünk Novival megszervezni akár egy két személyes találkozót Szegeden Persze aki akar az csatlakozhat. Csak a hely és idő kérdéses
Szeged mint helyszín, tetszik!
Egy bécsi hétvégi live tour a Praterbe
Akkor pont nem érek rá sajnos Forma 1 lesz
Nagy kaland, nézed a PDA-n.