0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Az a baj, hogy fogalmam sincs mire kellett feliratkozni, az egyévesre, vagy valami közelire Teljesen szétoffolják már ezt a komoly topikot
és a 12.?
Szerinted?
Klassz a szavazás . Majd ha lezártátok legyetek kedvesek kiadni azok neveit akik arra szavaztak, h ne szóljatok nekem A "ne legyen találkozó" mekkora
Nem tudjuk a neveket kiadni, névtelen a szavazás (Úgyhogy szavazzatok nyugodtan a " Ne szóljunk mqmeszinek"-re )
Klassz a szavazás . Majd ha lezártátok leyetek kedvesek kiadni azok neveit akik arra szavaztak, h ne szóljatok nekem A "ne legyen találkozó" mekkora
én erre voksoltam
hát ha a szerkesztőség negedi az autistákat is szavazni akkor vállalják a következményeket Én arra szavaztam, h ne Budapesten legyen, kicsit ki akarom szellőztetni az agyam a liberalizmusból
én bp-re, de lehet máshol is, max te vezetsz én meg iszom helyetted is. az autistát inkább észre sem veszem...
csak nem képzeled, h én nem fogok inni, majd megszállok valahol éjszakára
csórikám.....
jó, akkor a kocsiban alszom
ez senkit nem érdekel. a kérdé az az, hogy én hol fogok
tényleg, jobb ötletem van. Én egy helyi szöszinél alszom, te meg a kocsiban. addig tanulj meg normálisan bunyózni és őrizheted a verdát Na milyen rendes vagyok?
aludj a helyi szöszinél, csak vigyázz ne legyen csomagja a puttonyban előtte azért nézd meg mekkora az ádámcsutkája
ha sokat iszom tök mind1
A végén összeveritek egymást nabissal és félájultan az árokparton....
és ennek következtében mindketten ott alszunk
és nem bunyó lenne, hanem piálás
abszolút egyet kell ezzel sajnos értenem
Te Nabis! ezt a Gabes gyereket is bevegyük?