0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
döntőbe jutásnál kikaptam egy macedóntól, vagy malájtól, vagy valami m betűs ország emberétől sajnos, így ugrott az arany. nembaj,, gabes ezt úgyse olvassa el, meszi meg pláne, és így majd viszek nekik másikat, h he, itt az arany more vártam ám h valaki emgkérdezze
Grat kisharcos! Mészivel úgy döntöttünk kegyelmet kapsz, már csak Ismot kell meggyőznöd!
köszi mindenkinek a gratot így utólag, meg előre is a többieknek, akik mindjárt felocsudnak a hétvégi mámorból
Ha Mészire gondolsz ö még nem józanodik pár napig, aztán meg a máját is össze kell szednie!
már az is meglepő, hogy még emgvan neki a mája...
pedig ha hiszitek ha nem alig iszom és akkor is főleg csak sört
de azt tonnaszámra
na jó, ha nem vagyok lusta és motor vagy kocsi nélkül megyek inni, akkor belehúzok, mert az ritka esemény. Akkor sör + jéger
jéger
Uh! Mikor is találkozik Meszi?
Apropó hol van dezmo?
Tudod ti idősek nem úgy bírjátok mint én a "Gyerek" (ahogy a találkozón valamelyikőtök mondta )
Ezt csak atyai szeretetből mondhatta
Irigyek vagyunk, mi öregek
Gondolom úgyse tudlak meggyőzni arról, hogy nem vagy az. De tudod mi fiatalok az öregektől tanulunk sok mindent
I.Születésnapi PFC-s találkozó kb; 2010. január 23-án, szombaton, 18-órától(még nem tudni hol lesz megrendezve) Itt várjuk a résztvevők jelentkezését! 1.Zombie 2.gabesMásold át a listát és írd a végére a nevedet!
Bocs, de lesz karácsonyi is, arra nem akartok jönni? Meg októberben is lesz egy. Szüreti. Jöttök szőlőt szedni és darálni hozzánk.
A szilveszterit,meg az újévit kihagytad.
Ezt nem új témába kellett volna írni drága édes Zombieka?