Ne sajnáld, nem maradtál le semmiről!
Bár az elején elég feszült volt a hangulat, mert egy Romovics alteregó rá akart mindenkit beszélni, hogy szifont vegyen. Azonban mikor Anzo felbontotta a borosüvegeket, már akár csillapodhattak volna a kedélyek, ha Pati a benyakalt bor hatására nem akart volna az asztalon táncolni. Erről Zombieval lebeszéltük, mert ez mégis csak a vendéglői rész, ahol vagyunk. Mondtuk neki, hogy ott a bárpult és mellette a krómozott cső, ott folytassa. Ezt a pincérek nem akarták hagyni, ezért Gabesék megverték őket, de a mentősök szakszerűen elláttak mindenkit. A kiérkező rendőrökkel gyorsan összebarátkoztunk, mert mikor elmeséltük, hogy mi történt, nekünk adtak igazat. Egy úrinőt még sem illik akadályozni, ha táncolni van kedve! Olyan rendesek voltak, hogy még a pisztolyaikat is kölcsönadták, hogy lövöldözzünk a repülőkre, hátha eltaláljuk azt, amelyiken Te ülsz.
Szóval unatkoztunk.
Ja, és addig írj, amíg még teheted, mert Zage és Ismo megbeszélte, hogy mindenkit banolnak, aki nem volt jelen. Mind a 6220 embert.
Éreztem én, hogy ennyi unalmas kocka csak unalmas összejövetelre képes, úgyhogy kitaláltam a mentő sztorit az üzleti úttal. Valójában a Tivoliban tivornyáztam tikkadásig.
Utána pedig délutánig durmoltam Dániában.
Ismo és Zage jobb ha siet a tömeges bannolással, mert hosszabb távon már csak a szerverre visszaállított backup segítségével lesznek adminok.
You are not allowed to view links.
Register or
LoginYou are not allowed to view links.
Register or
Login