0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
jó volt veletek, bár azt hittem nem érek oda. mikor lett vége? sajna el kellett jönnöm, pedig egy pár emberrel még elbeszélgettem volna. de így is negyed kettőre értem haza
ha jól emlékszem nem sokkal utánad már mindenki elkezdett pakolni, főleg a don pepe, így megindult a nép
Hááááát nem indultatok volna egyenlő esélyekkel
fél 2re megyek bebüntetni európát:)
antigravitációs ruhám van. nem láttad? így igen, -10 kiló vagyok. na mi van így már nem emrsz odajönni?
egy egész fórum szurkol Neked
ne egymással brusztoljunk hülyék Vizilabdások mindenkit legyalulnak:)
nem velünk mi építjük az utód nemzedéket nem romboljuk, igaz Gabes?
Milyen igaz! Nem szívesen bántanám a fiatalurat! A mi korunkban már háromszor körbeszalad minket mielőtt felemelném a kezem!
de én karatézom he:) nembaj, tudok úszni is
és mikor leteszed kilapul
Köszi:) lesz minden, német, finn, szlovák, cseh, egyiptomi... lesz kit gyilkolni
remélem nem rólam van szó
Nanáhogyrólad!
Hajrá Nabis! Minimum arany, és akkor megkímélünk!
most emiatt úgy bebarnítottam, h el se merekm menni legközelebb a pfc talira, ha nem aranyat szerzek ma
Veszel egyet az ecserin annyit csak megér
Ej de formában vagytok.Engem megviselt az éjszakázás, de szórakoztató titeket olvasni Jobban pörög a topic, mint a találkozó előtt
végülis, úgyse fogjátok tudni, hogy honnan van
Nekem is volt egy fekete öves kius osztálytársam. Az első edzésre már azzal ment le. Mikor kérdezte az edző, hogy mégis hogyan gondolja, sajnálkozva mondta, hogy csak ilyet lehetett kapni a sportboltban.
Sajna 40 percet késett a gépem, negyed 12-kor ültem be az autóba Vecsésen. Talán legközelebb. Majd rendelek egy pizzát, hogy a fíling kisebbik része meglegyen.