Sziasztok!
Van egy kis gond az Omniámmal és segítséget szeretnék kérni tőletek!
A probléma így indult:
1 - pontatlan volt az érintőfólia, nem lehetett kalibrálni... (kicserélték egy másikra)
2 - az új fólia jól működik, de mióta kicserélték, a következő hibával találkoztam:
az optikai egér melletti hívás indítás/lerakás gombok furán működnek! Ha kikapcsolom a kijelzőt, bármelyik gombbal fellehet "ébreszteni" a kijelzőt, de mondjuk ha bekapcsolt kijelzőnél megnyomom a hívás gombot, akkor ugye feljön a tárcsázó, de a lerakással már nem lehet bezárni! (egyébként eddig minden alkalmazást be lehetett zárni vele) A tárcsázót is csak egyszer lehet elindítani a hívás gombbal, mivel ha egyszer elindult, és bezártam az "x"-szel, akkor már csak menüből indítható! ha kikapcsolom a kijelzőt, és újra bekapcsolom, akkor pedig megint csak egyszer lehet eljátszani az előbb leírtakat! Nem tudom mennyire voltam világos, de remélem eléggé! A gombok elvileg működnek, csak valahogy mégsem egésszen!
Köszönöm a segítséget előre is!
ui.: WM 6.1 DXID1 volt az első rom amin ezt csinálta, ma kipróbáltam még 1 szerviz rom-ot, és most a WM 6.5-öt! a probléma mindegyiknél jelen van!