0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Lehet tudni, hogy mikor fog kijönni a végleges WM6.5?
Bejött. Vissza nyomtam a WM6.5-öt és most jól működik.Ki érti ezt....Holnap erre fogom rányomni a WM6.1.4-et.Köszönöm a támogatást!
Hali! Nekem a hívás fogadás gombra (hardweresre és szoftveresre is) nehezen reagál a bejövő hívásoknál.Takarísd ki a billentyűzetet!? De kmomolyan, tuti koszmós.
Közbe észrevettem, hogy úgy működik, hogy először a szoftveres zöld gombot kell "megnyomni", majd utána a hardvereset. Csak így lehet felvenn. Mindezt lezárt billentyűkkel. Feloldva még most próbálgatom.
Ha nincs billentyűzár akkor a Win 6.5 telefonját egy gombnyomással fel lehet venni. Ha le van zárva, akkor az SPB Shell-nél van az, hogy csak a "billentyűkombinációval" lehet fogadni a hívást. Tipp?
Nem tudom, hogy ez a 6.5 hibája-e, de nálam az iGO nem működik rendesen egy ideje. (mióta felraktam a 6.5öt!?) Ha elindítom akkor feljön az internet connection ablak. Műholdat nem talál. A Russa-val ugyanez. Nem talál holdat, ha 1-2-t összeszed akkor sem elég. Lehet már más is írta csak én nem olvastam mostanában a fórumot... Ez esetben sorry.Használj legális iGo-t, ne buherált változatot!
Ja, elfelejtetteem mondani, hogy ha billzár van, nem megy csak a szoftveres felvevő. Ez egy bug, ami remélhetőleg ki lesz javítva! Bocsesz mégegyszer. Ne haragudj, most már értem, miről írtál!
Lehet az én gépem rossz, de nekem nem jön le a rom Nem tudom letölteni, mindig megáll letöltés közben
segítenétek abban mit állítottam el, húzással a filekezelőben nem tudok több fájlt kijelölni egyszerre. :S romovicstól kérdés, a 6.5-ben megtetszett az msn weather 1.4 ezt nem lehet külön letölteni hogy 6.1.4 alatt is fusson, kerestemn a google-al de csak desktop változatot találtam pda-ra valót nem :S nincs ötleted honnan tudnám beszerezni?
Oktober 6-an adja ki a Ms a vegleges 6.5-ot. Az mar a gyartok dolga, hogy melyik keszulekeikre keszitik el az uj romot.
De október 6-án csak hat nyelven fogják kiadni, a többit még kérdés mikor
sziasztok tudna valaki segíteni rom frissítés közben vagyok de nem akar tovább menni azt írja ki a PC hogy port create failed már legalább 20 perce
Elso problemadra a megoldas Resco Explorer, merfoldekkel jobb mint a windows explorer.Masodikra pedig SPB Weather, sokkal jobb reszletesebb mint az msn weather.
Melyiket akarod letölteni?Két lehetőség is van, mindkettőt próbáltad?(4shared,Rapidshare)
Nincs mit! Amíg tud restartolni addíg frissíteni is lehet, tehát gond nincs!!
Sőt ami még érdekesebb akármelyik főzött rom-ot nyomom föl hiába választom ki a MyStorage formázása opciót, valójában nem formáza le!!!!Van ötletetek, hogy miért?Lehet, hogy ez az állandó újraindulások oka.
Törölj mindent manuálisan a my storage-ről,majd formázd úgy.Abnormális,hogy mindig a preconfigot erőlteti.3-4 HR-t küldj rá(clear memory).Ha ez sem segít,lehet hogy megsérült benne valami?