0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Server or data timeout.Egyébként még egyetlen rommal sem sikerült a streamplayert lejátszásra bírnom.Pedig trail összes romja fent volt!
Sziastok.Én is felraktam a legujabb romot, sajnos az opera ismét nem játsza le a pl. youtub-ét.A DXHL3 rommal az opera játszotta a klippeket, most ismét a streamingplayer probálja sikertelenül.Ha valami gyogyszer van rá szivessen venném. köszönöm Csaba
Szia Romovics!Felraktam a frissítést gond nélküll!de az indításnál megakad ill.nem reagál,nem megy tovább a 9 a.m.-nél!Hiába bökdösöm,nem!Több SR volt!Mit tegyek?Köszi!
Az upgradelt DXIA2 t feltettem.Szépen müxik.De van egy apró furcsaság beállítom a csngőhangot kilépek a menüből majd visszalépek és a lista elején lévő hangot állítja be csengőnek.Majd megint beállítom és onnantól jó!Érdekes.Ettől eltekintve királyság persze M2D vel....
a favoritesettings-vel állítod a csengőhangot?
Nem. a settingsből állítom mennie kellene szerintem eddig is igy csináltam...
ez még m2d elött történt....de m2d sem okozott gondot mert a régebbi romodnál minden oké volt....mindegy..egészség legyen a ROM marad!!!
Start-Settings-Personal-Soungs&Noti MŰKÖDIK A CSENGHCSEREStart-Settings-Personal-Phone-Phone MŰKÖDIKEgyedi esetek vannak.
az első boot után állítgattam be mindent akkor történt ez az eset most bootlotam még 1x de már nálam is oké!!!
Többéves romcserélgetős tapasztalatommal állítom, hogy a romnak össze kell szoknia a felhasználóval, és annak a "szemét" progijaival. Pár Sr és megy rendesen
Lehet igazad lesz Pati.Most is ki be kapcsolgatom és működik nem találok rá magyarázatot.
Mennyi szabad hely maradt az M2D után?
storage 52mb program 53mb nekem elegendő és ráadásul a storage összes is "csak" 110mb nem értem miért lett kevesebb mint az előző DXIA2 nél ott asszem 122mb volt ha jól emlékszem...
Megnéznéd még, hogy megy e a "csoportos" kijelölés? Azaz több üzenet kijelölése a nyom és húz lefelé módszerrel?
a winf.o.s.toska 6.1 profban nem megy, cak a silverinbox-val. De biztos van rá valami regbuherátor módszer. kérdezd sztupy-t ő szerintem tudja erre a megoldást.a csoportos fájlkijelölés az megy rendesen, mindig is ment. az üzenetek ablak ugyanúgy működik mint a Start-Programok
http://rapidshare.com/files/192166945/FInixNOver_Multiple_Message_selection_fix.cab
Ezt ismerted? Kód: You are not allowed to view links. Register or Loginhttp://rapidshare.com/files/192166945/FInixNOver_Multiple_Message_selection_fix.cabEzzel szokott menni az üzenetben is a kijelölés. KIvéve a PVM13-15. De erről tudom, hogy megvan a véleményed
tedd vissza a hk3-at, ha ott is csinálja, szerviz. majd cserélnek rajta ezt azt. hardverhiba.
Oké!Rendbe jött!Még egy kérdés.Kipróbálnám a Manilát a Te romodra!Mit tegyek fel pontosan?Megbízhatót?Köszi!
Igazából csak ismételni tudom magam Sztupy oldalát kukkantsd meg.Ha nem akarsz sokat variálni akkor az all-in-one m2d t tedd fel.Tökéletesen müxik Romovics ROM ján...teszteltem..