A cseresznye finomabb, és a hús is több benne.
Beszéljünk a gmail-ről Leszámítva a mai többórás leállást, uaz a bajom, mint korábban. Csatlakozik, elkezdi letölteni. Van mondjuk 30 üzenet, 15 után kiírja, h nem tud kapcsolódni ezzel a beállítással. Ezt Wifin is és GPRS-en keresztül is képes előadni, bárhol, bármikor, bármelyik fázisban. A korábbi rommal ezt már el is felejtettem, de most ismételten hót ideges vagyok tőle. Mi okozhassa iPhone-os barátom? Kapcsolja mán be a Sami emulátorját, és nézzük meg
Egész nap azon agyaltam, hogy hogyan tudtam annyira elrontani a gmailt, hogy ez kihasson az egész világra
Azt sem értettem, hogy ez az új rom a múlt heti DXIA2-höz képest lassabb, akadozik, újra előjöttek az email letöltési gondok, amiket már el is felejthettem...
Aztán végső elkeseredésemben -mert elakadtam a vexed-ben-, arra vetemedtem, hogy leszedtem a Sunyisoftot, amit a minap emberbaráti screenshot készítés céljából raktam fel, ám kikapcsoltam a lokalizációt.
Remélem lavinát indítok el a következő kijelentésemmel
: Szerintem még akkor is megnyomorítja a rendszert ez a kiváló magyarítást nyújtó szoft, ha nem is magyarítja
Az eltávolítása után felgyorsult, sokkal érzékenyebb lett a kijelző, a gmail egyszer sem hibázott, és a vexedben továbbjutottam a 33. pályán
Romovics játszál csak tovább az iPhonekáddal