2024, 11 29, 05:39:18

Szerző Téma: RÉGMÚLT  (Megtekintve 622527 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
Re: RÉGMÚLT
« Reply #450 Dátum: 2009, 02 23, 23:17:33 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Nincs baj a GP vel.Nem értek veled egyet nagyon sokszor frissítettem vele!
Oda kell figyelni ,ennyi nincs benne semmi ördöngősség.Sokszor csak phonet frissítettem mert a pda résszel elégedett voltam....
Ok, csináld.
Én is csináltam GP-vel, de itt most az volt a felállás, hogy feltette a DXHK3-as szerviz romot simán, exe-s updaterrel, aztán GP-vel akarta a secany féle DXIA2-t, és megállt a Phone résznél, amin elsőre gond nélkül továbbjutott.
Vista alatt is gond van a GP-vel, a Phone résznél.  Nem beszélve a rossz rész rossz helyre betallózásának lehetőségéről.
Továbbá secany utolsó 2 romja 2 különböző GP-t kíván... Megannyi hibalehetőség. 
Te felelősséggel ajánlanád a kezdőknek?
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető o16v

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Motorola Xoom with Eos rom
  • PDA: Samsung Galaxy Nexus i9250
  • PDA ROM: AOKP b40,JameBond 3.1 kernel
« Reply #451 Dátum: 2009, 02 23, 23:20:43 »

pont az ilyen értelmes felhasználók miatt nem ajánlott a grandprix, mivel cssk ezt vagy csak azt frissít. közben meg szerves része egyik a másiknak, de mindegy.

Nem egy és nem két GP s updaten vagyok túl zökkenő mentesen.Nyilván igazad van és van benne rizikó.De én elégedett vagyok vele.Például volt olyan Pham Quang ROM ahol nem volt az exe ben phone update igy arra GP vel tettem és kifogástalanul működött...

Nem elérhető o16v

« Reply #452 Dátum: 2009, 02 23, 23:21:39 »
Ok, csináld.
Én is csináltam GP-vel, de itt most az volt a felállás, hogy feltette a DXHK3-as szerviz romot simán, exe-s updaterrel, aztán GP-vel akarta a secany féle DXIA2-t, és megállt a Phone résznél, amin elsőre gond nélkül továbbjutott.
Vista alatt is gond van a GP-vel, a Phone résznél.  Nem beszélve a rossz rész rossz helyre betallózásának lehetőségéről.
Jogos a két pont!De 1.8.9 el nem áll meg ez tuti!!!!

Nem elérhető o16v

« Reply #453 Dátum: 2009, 02 23, 23:24:01 »
Ok, csináld.

A   GP t is frissítik utána kell olvasni részletesen mert mint azt írtam az új ROM ok nem mennek fel vele....

Nem elérhető Romovics

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Nokia N900 Sygic 10
  • PDA: Nokia N900 / SGS2
  • PDA ROM: Kubuntu
« Reply #454 Dátum: 2009, 02 23, 23:24:15 »
Nem egy és nem két GP s updaten vagyok túl zökkenő mentesen.Nyilván igazad van és van benne rizikó.De én elégedett vagyok vele.Például volt olyan Pham Quang ROM ahol nem volt az exe ben phone update igy arra GP vel tettem és kifogástalanul működött...

pako777 csinált valami összerakós cuccot, azt használjátok inkább! bár nem tudom, hogy figyeli e amikor kiválasztod a rom részeket.

Nem elérhető o16v

« Reply #455 Dátum: 2009, 02 23, 23:26:25 »

pako777 csinált valami összerakós cuccot, azt használjátok inkább! bár nem tudom, hogy figyeli e amikor kiválasztod a rom részeket.

EXEcutorra gondolsz sztem.Müködik szépen...az is de ott sem mindegy a verzió szám....

Nem elérhető o16v

« Reply #456 Dátum: 2009, 02 23, 23:28:09 »
EXEcutorra gondolsz sztem.Müködik szépen...az is de ott sem mindegy a verzió szám....
Az 1.5 től ajánlott az új ROM okhoz......

Nem elérhető Romovics

• Support-ER
« Reply #457 Dátum: 2009, 02 23, 23:30:04 »

nem, az addideadidit, a diditaddide-re gondolok...  :D

Nem elérhető o16v

« Reply #458 Dátum: 2009, 02 23, 23:32:03 »

nem, az addideadidit, a diditaddide-re gondolok...  :D

Romovics...Romovics te sose változol....De ne is tedd :D

Nem elérhető mope

• PDA: i900
  • PDA ROM: XDIA2 (01.30.)
« Reply #459 Dátum: 2009, 02 24, 08:50:38 »

mindig a HP értékét csökkentsd!

és próbáld ki nekem légyszives ezt:
wifire csatlakozz, és nyisd meg eezt a linket wm playerrel kérlek!

ez egy online radia, a 30.01.2009 rommal megy, az újjal meg nem.

Üdv!

Bocs, de tegnap este nem voltam gépközelben, de látom más kipróbálta helyettem. Most lehet, hogy lámát kérdezek, de mi az a HP? Egyébként este sikerült a hangkártya beállításokat módosítani, javult a helyzet.

Nem elérhető mope

« Reply #460 Dátum: 2009, 02 24, 10:05:02 »
Üdv, megint kérdés:
Youtube videók nem indulnak. Ha rábökök az operában, akkor elindul a streaming player, kiírja, hogy connecting, de pár másodperc után data or server timeout-tal megáll. Próbáltam a Web Video downloadert is, de az sem műxik. Valakinek hasonló tapasztalat? Tudom, hogy működnie kéne...Már próbáltam egyből HR után is, de akkor sem működött. Wi-Fi-n próbálom, minden egyéb böngészés működik.
THX

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #461 Dátum: 2009, 02 24, 10:08:03 »
Üdv, megint kérdés:
Youtube videók nem indulnak. Ha rábökök az operában, akkor elindul a streaming player, kiírja, hogy connecting, de pár másodperc után data or server timeout-tal megáll. Próbáltam a Web Video downloadert is, de az sem műxik. Valakinek hasonló tapasztalat? Tudom, hogy működnie kéne...Már próbáltam egyből HR után is, de akkor sem működött. Wi-Fi-n próbálom, minden egyéb böngészés működik.
THX
A streaming playerben a Connect via: The interneten van?
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető Romovics

• Support-ER
« Reply #462 Dátum: 2009, 02 24, 10:22:23 »
Üdv, megint kérdés:
THX

Opera-Settings-Advanced
állíjjad Handheld Device-ről Desktop Computer-re, és menni fog!

Nem elérhető Romovics

• Support-ER
« Reply #463 Dátum: 2009, 02 24, 10:23:08 »
Üdv!

Bocs, de tegnap este nem voltam gépközelben, de látom más kipróbálta helyettem. Most lehet, hogy lámát kérdezek, de mi az a HP? Egyébként este sikerült a hangkártya beállításokat módosítani, javult a helyzet.

hp az a valós digitális jel értéke.

Nem elérhető mope

« Reply #464 Dátum: 2009, 02 24, 11:22:25 »

hp az a valós digitális jel értéke.

Ahamm...én ilyet csak a Talking/Earjack-nál találtam. Ez elvileg csak a fülesre vonatkozik. jól okoskodom? Amit állítottam, az a Talking/Handset-nél az RX(16) értéke, ami eredtileg 0dB-n van, én beállítottam -6dB-re. Eltsesztem valamit? Mert igazándiból úgy tűnik, hogy bejött a dolog, mert halkabb lett telefonálás közben a hangszóró.

Nem elérhető coolio

• PDA: Samsung Omnia
  • PDA ROM: DXID1 Omnia WM 6.5
« Reply #465 Dátum: 2009, 02 24, 11:58:04 »
Sziasztok! Koszonet Romovics, a romjaid nagyon jok,oket hasznalom mar honapok ota. Azt szeretnem megkerdezni,hogy az uj frissitesedre rarakhatom e a 01.30.ai spb backupos mentest,mert nagyon egyben van most a gepem! Koszonet!

Nem elérhető thebiker

• ALAPÍTÓ TAG
  • Navigáció / Navigation: térkép
  • PDA: OPPO Find 7
  • PDA ROM: 5.0.2
« Reply #466 Dátum: 2009, 02 24, 14:39:20 »
Sziasztok! Koszonet Romovics, a romjaid nagyon jok,oket hasznalom mar honapok ota. Azt szeretnem megkerdezni,hogy az uj frissitesedre rarakhatom e a 01.30.ai spb backupos mentest,mert nagyon egyben van most a gepem! Koszonet!

Rakhatod csak épp rossz lesz!! Alap, hogy mentésből csak a PIM-et használjuk két romverzió közt. PIM-re pedig a PIMbackup a legjobb :)

Nem elérhető coolio

• PDA: Samsung Omnia
  • PDA ROM: DXID1 Omnia WM 6.5
« Reply #467 Dátum: 2009, 02 24, 15:10:30 »
Koszi a valaszt,en is igy tettem eddig,de volt 1 Romovics rom update,ahol nem volt gond az elozo backupjat felrakni,ezert kerdeztem! Alkkor marad az ujboli allitgatas!

Nem elérhető Romovics

• Support-ER
« Reply #468 Dátum: 2009, 02 24, 16:17:16 »
Koszi a valaszt,en is igy tettem eddig,de volt 1 Romovics rom update,ahol nem volt gond az elozo backupjat felrakni,ezert kerdeztem! Alkkor marad az ujboli allitgatas!

próba meggy!

irmes

• Vendég
« Reply #469 Dátum: 2009, 02 24, 16:52:55 »
Romovics, ez az új rom tartalmazza azokat a progikat, fájlokat (HTCSensor), mint a DXHL3 final?

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #470 Dátum: 2009, 02 24, 17:10:36 »

próba meggy!

A cseresznye finomabb, és a hús is több benne.
Beszéljünk a gmail-ről  ::) Leszámítva a mai többórás leállást, uaz a bajom, mint korábban. Csatlakozik, elkezdi letölteni. Van mondjuk 30 üzenet, 15 után kiírja, h nem tud kapcsolódni ezzel a beállítással. Ezt Wifin is és GPRS-en keresztül is képes előadni, bárhol, bármikor, bármelyik fázisban. A korábbi rommal ezt már el is felejtettem, de most ismételten hót ideges vagyok tőle. Mi okozhassa iPhone-os barátom? Kapcsolja mán be a Sami emulátorját, és nézzük meg  ;)

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #471 Dátum: 2009, 02 24, 18:57:02 »
A cseresznye finomabb, és a hús is több benne.
Beszéljünk a gmail-ről  ::) Leszámítva a mai többórás leállást, uaz a bajom, mint korábban. Csatlakozik, elkezdi letölteni. Van mondjuk 30 üzenet, 15 után kiírja, h nem tud kapcsolódni ezzel a beállítással. Ezt Wifin is és GPRS-en keresztül is képes előadni, bárhol, bármikor, bármelyik fázisban. A korábbi rommal ezt már el is felejtettem, de most ismételten hót ideges vagyok tőle. Mi okozhassa iPhone-os barátom? Kapcsolja mán be a Sami emulátorját, és nézzük meg  ;)

Egész nap azon agyaltam, hogy hogyan tudtam annyira elrontani a gmailt, hogy ez kihasson az egész világra  :whistle:

Azt sem értettem, hogy ez az új rom a múlt heti DXIA2-höz képest lassabb, akadozik, újra előjöttek az email letöltési gondok, amiket már el is felejthettem...

Aztán végső elkeseredésemben -mert elakadtam a vexed-ben-, arra vetemedtem, hogy leszedtem a Sunyisoftot, amit a minap emberbaráti screenshot készítés céljából raktam fel, ám kikapcsoltam a lokalizációt.

Remélem lavinát indítok el a következő kijelentésemmel :D : Szerintem még akkor is megnyomorítja a rendszert ez a kiváló magyarítást nyújtó szoft, ha nem is magyarítja  >:(
Az eltávolítása után felgyorsult, sokkal érzékenyebb lett a kijelző, a gmail egyszer sem hibázott, és a vexedben továbbjutottam a 33. pályán  :ok:
Romovics játszál csak tovább az iPhonekáddal  :taps:

Nem elérhető Tsaby76

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy S7/Sony Xperia Tablet Z LTE 16GB
  • PDA ROM: TMH/TMH
« Reply #472 Dátum: 2009, 02 24, 20:41:40 »
Sziasztok!Épp most kezdek neki egy HK2 HK3 IA2 frissítésnek.A HK2 1hónapja sikeresen felment a HI1 helyére, "óvatos leszek mint egy fogorvos" :D, steril gépről csinálom, de azért légyszi nézzetek rám.Köszi!

irmes

• Vendég
« Reply #473 Dátum: 2009, 02 24, 20:45:35 »
Sziasztok!Épp most kezdek neki egy HK2 HK3 IA2 frissítésnek.A HK2 1hónapja sikeresen felment a HI1 helyére, "óvatos leszek mint egy fogorvos" :D, steril gépről csinálom, de azért légyszi nézzetek rám.Köszi!

Oks, én itt leszek és segítek, ha tudok! :)

Nem elérhető Tsaby76

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy S7/Sony Xperia Tablet Z LTE 16GB
  • PDA ROM: TMH/TMH
« Reply #474 Dátum: 2009, 02 24, 21:01:18 »
Oks, én itt leszek és segítek, ha tudok! :)
Köszi, épp most sül rá a HK3 :D