Nos helló!
Elsőre SE szoftveres tuningokat csináltam, az utóbbi 1 évben pedig ráálltam a winmobilra.
Most meg nincs mit tovább toszogatni, és nagyjából lesz keretem egy iphone-ra is.
Igaz sokat ne használtam de így eddig baromi unalmas lehet.
De sebaj.
A terv, hogy szerzek használtan egy sima 3G-t. Gondolom én t-mobilos lesz. Mázli, ha függetlent találok. Viszont végigolvasva a fórumot és egy két másik oldalt, nem lett teljesen tiszta a kép. Az oké, hogy van az osx, ahhoz 3.x.y peccsek.
Nagyon bonyolultan nem véstem bele a hogy-smint módszerbe, csak a véleményekbe. Tiszta, hogy van a jailbreak, meg van a függetlenítés, ami különálló.
Ami nem tiszta, hogy látom az új peccsekkel bajok vannak, hogy csinálnak JB-t vagy sem, vagy mivan. (a jailbreak pl zsir egyszeru, mar most tudom fejbol)
Mennyire muszáj a legfrissebbet felrakni? Csak akkor lehet piszkálódni vele?
Plusz kérdés, hogy mit jelent az, hogy "letiltják" és miért tiltják le? Lopottnak hiszik? Kommunikál a szolgáltatókkal?
A másik meg az a bizonyos bluetooth problém. "Hallottam", hogy ki lehet küszöbölni és tud utána küldeni/fogadni mindenkitől mindent.
A gépen winxp van, ahogy észre vettem ez nem problem. És ha egyszer függetlenítem illetve jb-zem akkor ha nekem az működik, muszáj hozzányúlnom?
Én csak leszedem bithuról az iphone 1000progz pakkot és felkopizom a fónra, majd telepítem és fuccs? Pl ezt a Cynti vagymi. Ill az iphone gyári játékvevős központját sem ismerem, de eddig is megvoltam a netes közvetítőirodák nélkül.
Szinkronizálni soha nem szoktam, mert mindent szétcsesz. Winmobilon is csak wifi keresztül szoktam a Gmail-al szinkronizálni és minden naptár, telefonbejegyzés fixen megvan. Ezt iphonen kivitelezhetem majd? Lényeges lenne.
Hogy az alap szinkronizálóját hagyja-e átállítani gmailra, vagy külön progival az mindegy. De a lényeg, hogy lehet-e.
Megértem a rövid válaszokat is, max keresgélek ha valamit nem értek, de eddig ezek nem tiszták. És bocsesz a rizsáért.
Előre is thx és szép napot!
szerk: A letiltással kapcsolatban. Tudnék szerezni egy iphone 3g-t 45ezerért, ami le van tiltva. Akkor csak a telefon mód hal meg ezekszerint? Gondolom nem lehet sehogy visszaütni házilag... Jól gondolom? Vagy alkatrésznek árulja? hm. Köszi megint!
Lehe,t hogy ezt a poszto tnem is ide kellett volna írni. Na mindegy. Sry, ha így van.