Sziasztok! Van egy Samsung i900 Omnia készülékem és elég mókás dolgokat produkál.Másfél hónapja történt,hogy felraktam töltőre a telefont,másnap levettem és a képernyő úgy nézett ki,mintha be lenne törve.De nem esett le,semmi nem történt vele.Elvittem a T-barátunkhoz és ott mondták,hogy nem garanciális,mert be van törve.Én mondtam,hogy nem történt vele semmi,nézze meg nincs sérülés rajta.Kicserélték a kijelzőt röpke 25 ezerért.Hurrá minden remek.Eltelt 2 hét,egyre gyengébben reagált a digitalizáló bármire is,inkább az egeret használtam,majd ma telefonálás után gondoltam felrakom töltőre és erre a képernyő be van repedve...köpni nyelni nem tudtam erre,mert az előbb még jó volt!Megint nincs rajta semmi külsérelmi nyom csak a kezemben volt.Ami a legdurvább,hogy hajszálpont ugyan ott törött be mint az előző...ezt most miért?Hátha valakinek van ötlete... Kicserélem én magamnak a kijelzőt,de kéthetente? Aki ért hozzá legyen szíves írja meg nekem,hogy honnan szerezhetek be kijelzőt,mert láttam,hogy digitalizálót az ebayről lehet és gondolom 25 alatt megúszhatom.Csak ez azért mégis idegesítő,hogy egy rossz mozdulat vagy erősebb nyomást se kapott és úgy néz ki mintha be lenne törve.Köszönöm a segítségetek előre is!