Gondoltam ezt meg kell, hogy osszam veletek:
Egy pár hete előfizettem médiamánia díjcsomagra a trémobilnál, legfőképpen a benne foglalt net és percdíjak miatt, kérdem az ügyfélszolgálatostól, hogy mikortól él a szolgáltatás, ő erre lazán mondja, hogy ettől a pillanattól. Ok tökéletes minden, megy a net, nem zabálja a drága Forintokat, meg még beszélgetni is lehet pár percet a pénzedért. Aztán egyik nap kellett várnom kb egy fél órát valakire, és mondom kipróbálom a mobil tv-t, azonban az folyamatosan azt írta ki, hogy nincs előfizetve... Kipróbáltam másnap az itt leírtakat, cab, meg minden egyéb trükköt, fortélyt, de semmi, erre tegnap bemegyek egy Tré üzletbe és elpanaszolom a bajomat, erre mondja a gyerek, hogy jaaa, hogy én szeretném a tv szolgáltatást is kérni a médiamánia díjcsomagomhoz?!?! Mondom most hülyének néztek? Nem értem miért úgy reklámozzák akkor, hogy telefon+net+mobilt. Merthogy a magyarázatuk az volt erre, hogy a mobiltv szolgáltatást ők bizony addig nem kapcsolják be, míg nem kéri azt az előfizető, mert hát nem mindenkinek van ugye olyan telefonja ami tudja a mobil tv-t. Isten bizony nem életbevágó, ha nem tudok a kis készülékemen huszeszitát meg hozéármándót nézni, amit amúgy sem teszek, de ha az ember kifizeti, akkor kapja is meg a szolgáltatást. Kösz trémobil, ismét nem okoztál csalódást te átkozott, pénzéhes, magyarokat lehúzó kedves vállalkozás...