Szisztok!
Remélem jó helyen kérek tanácsot.... A napokban tönkre ment sajnos a gyári fülhallgatóm, így keresgélni kezdtem a neten, hol tudok újat venni. E közben találtam egy SBH-650 Stereo Bluetooth elnevezésű fülhallgatót, melyet mint Omnia Bluetooth Headset árulnak sok helyen.
Érdemes beruháznom egy ilyen fülhalgatóba, van valakinek tpasztalata e téren? Nem tudom milyen elven működik, egyáltalán működik-e
Omniával be kell állítani valamit, hogy bluetooth headsettre küldje a hangot?
Ugyanakkor az alábi linken:
You are not allowed to view links.
Register or
Loginazt írják ha jól értem, a
Multiconnect szekció alatt, hogy ezt PC-vel is tudnám használni, ami számomra pozitívum, ugyanis épp wifi-s fejest akartam venni, de így elképzelésem szerint két legyet ütök egy csapásra... jól gondolom?
... és még nem fejeztem be... azonban a PC-ben nincs bluetooth, de gondolom ez egy szimpla adapterrel, ahogy írják is, kiküszöbölhető. Ezzel az adapterrel szintén megoldható, hogy a PC hangforrásait ráküldje erre a headset-re?
Előre is köszönöm, ha kicsit megerősítenétek abban, hogy ez így működő elképzelés, hogy hol PC-hez, hol Omniához használnám, ha jól láttam akkor elméletileg akár mindketőhöz is lehet.
Gondolom a működése Omniával, nem függ attól, hogy s2p-n hallgatom a zenét, vagy a gyárilejátszóval. Elméletileg egyetlen hátulütője van a dolognak, hogy rádióhalgatásra a gyári zsinor nélkül, nem tudom használni.
Előre is köszönöm, ha tudtok segítni, mert ez a kütyü most megtetszett főleg, ha 2 füles vétele helyett ezt az egyet kéne csak vennem.
Toti!