2024, 11 24, 22:29:28

Szerző Téma: Romverziótól független Omnia üzemidő teszt  (Megtekintve 24345 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Pix

• DOUBLE CLUB
  • §
  • PDA: LG G4
Re: Romverziótól független Omnia üzemidő teszt
« Reply #100 Dátum: 2009, 07 07, 09:05:36 »
Az a vicc, hogy azért tegnap nyomogattam wifi, bluetooth, telepítés, képnézegetés, zene. És még mindig 90%.
Szerintem ha haza jövök a Balaton Sound-ról akkor max 70%-on fog állni. :D

Rizsi te régen nem Irmes voltál? Má' csak a képedből (neked is olyan szögletes állad ;tasak;). :D

Nem elérhető Alien4

• Navigáció / Navigation: igo
  • PDA: samsung omnia
  • PDA ROM: i900DXID1 WM6.5 Romovics
« Reply #101 Dátum: 2009, 07 21, 12:23:52 »
anno DXHG4 az is elbírt 2 napot ha nem gameltem meg nem nézek az ágyból annyi simpsont
most DXID1 üzemidő ugyan az

én azt hiszem azon szerencsések közé tartozom akik jól jártak az üzemidővel úgyhogy csendben meghúzom magam :D

ha pl elmegyek airsoftozni akkor simán el van 2-3-4 napot -mivel nincs nálam így ha hideg van akkor szívja az aksit-
előtte is meg utána is ugyan annyit bír, de nem is ezért cseréltem ROMot

amúgy hanyas az alap aksi? mert az utángyártott az 1500as amiket találni lehet hirtelen

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • Hádé Tádé
    • Tweets
  • Navigáció / Navigation: iGO primo & Sygic
  • PDA: iPhone 6/128, iPad Air2/64
  • PDA ROM: iOS latest
« Reply #102 Dátum: 2009, 07 21, 13:56:32 »
You are not allowed to view links. Register or Login
amúgy hanyas az alap aksi? mert az utángyártott az 1500as amiket találni lehet hirtelen

A gyári 1440 mAh.

Nem elérhető Alien4

• Navigáció / Navigation: igo
  • PDA: samsung omnia
  • PDA ROM: i900DXID1 WM6.5 Romovics
« Reply #103 Dátum: 2009, 07 21, 15:04:53 »
A gyári 1440 mAh.

köszönöm, bár nem értem miét nem tettek bele vmi bikább akksit... sztem ennyi súlyt, árt megért volna... na dehát én így is boldog vagyok

Nem elérhető Daffchy

• PDA: SAMSUNG i900 Omnia
  • PDA ROM: i900BUHH5/MIHI1
« Reply #104 Dátum: 2009, 07 25, 10:12:51 »
Sziasztok!
Valószínűleg nagyon láma kérdés, de mi az az udvarias mód? Még nem tudtam nyomkodni a készüléket, mert ssak jövő hét szerdán érkezik meg a kis Omnia-m(Vodás...). :)

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
  • Navigáció / Navigation: iGO primo & Sygic
  • PDA: iPhone 6/128, iPad Air2/64
  • PDA ROM: iOS latest
« Reply #105 Dátum: 2009, 07 25, 10:29:32 »
Valószínűleg nagyon láma kérdés, de mi az az udvarias mód? Még nem tudtam nyomkodni a készüléket, mert ssak jövő hét szerdán érkezik meg a kis Omnia-m(Vodás...). :)

A gravitációs szenzort használatával megoldható, hogy amikor a készüléket kijelzővel lefelé fordítod, elhallgat pl. bejövő hívásnál. Nem ér annyit, amennyit fogyaszt.

Nem elérhető Daffchy

• PDA: SAMSUNG i900 Omnia
« Reply #106 Dátum: 2009, 07 26, 00:11:47 »
A gravitációs szenzort használatával megoldható, hogy amikor a készüléket kijelzővel lefelé fordítod, elhallgat pl. bejövő hívásnál. Nem ér annyit, amennyit fogyaszt.

Köszönöm szépen! ;)

Nem elérhető Shad

• PDA: Samsung I900 Omnia
  • PDA ROM: DXD1
« Reply #107 Dátum: 2009, 11 16, 16:23:40 »
Sziasztok!
Még friss a telefonom, most kezdek igazán belemerülni a PDA-s témákba, viszont meglepődtem, hogy tegnap este fullra töltés után, most írja ki hogy kevés az akku az Omniában.
Szinte minden takarékra van állítva rajta programok nem futnak a háttérben. Reggel munkába menet filmeztem rajta 40 percet ill. rádióztam 20 percet, de gyakorlatilag az aktív használat ennyi volt. Írták itt páran, hogy az udvarias mód sokat eszik, ezt csak most kapcsoltam ki, de számomra furcsa ettől függetlenül, hogy ilyen kevés az üzemideje. Jelzem gyári T-mobil ROM van egyelőre, de ha jól informált vagyok akkor Romovics ROM-tól várhatom a megváltást. Jól gondolom? Vagy eleve rossz az akksim? Hisz még 1 napja sincs hogy feltöltöttem 100%-ra, de már kaptam az értesítést.
Köszi előre is a válaszokat!

Nem elérhető Ismo

• ALAPÍTÓ TAG
  • PDA: Nexus 4 | Nexus 10
  • PDA ROM: 4.2.2 - Xylon | 4.2.2 - CM
« Reply #108 Dátum: 2009, 11 16, 17:18:32 »
Sziasztok!
Még friss a telefonom, most kezdek igazán belemerülni a PDA-s témákba, viszont meglepődtem, hogy tegnap este fullra töltés után, most írja ki hogy kevés az akku az Omniában.
Szinte minden takarékra van állítva rajta programok nem futnak a háttérben. Reggel munkába menet filmeztem rajta 40 percet ill. rádióztam 20 percet, de gyakorlatilag az aktív használat ennyi volt. Írták itt páran, hogy az udvarias mód sokat eszik, ezt csak most kapcsoltam ki, de számomra furcsa ettől függetlenül, hogy ilyen kevés az üzemideje. Jelzem gyári T-mobil ROM van egyelőre, de ha jól informált vagyok akkor Romovics ROM-tól várhatom a megváltást. Jól gondolom? Vagy eleve rossz az akksim? Hisz még 1 napja sincs hogy feltöltöttem 100%-ra, de már kaptam az értesítést.
Köszi előre is a válaszokat!
Kell min. 2 hét az akksijának, hogy beálljon rendes üzemidőre - ez volt a tapasztalat az új készülékeknél. Ha nem használt, akkor legyél türelmes. Mondjuk sokat ne várj a gyári ROM-tól, valóban. Romovics ROM-ja stabil, azt felrakhatod, de előtte olvasgasd bőszen az You are not allowed to view links. Register or Login -t.
Rágd meg a szót, mielőtt kiköpöd!

Nem elérhető Shad

• PDA: Samsung I900 Omnia
  • PDA ROM: DXD1
« Reply #109 Dátum: 2009, 11 17, 11:28:14 »
Kell min. 2 hét az akksijának, hogy beálljon rendes üzemidőre - ez volt a tapasztalat az új készülékeknél. Ha nem használt, akkor legyél türelmes. Mondjuk sokat ne várj a gyári ROM-tól, valóban. Romovics ROM-ja stabil, azt felrakhatod, de előtte olvasgasd bőszen az You are not allowed to view links. Register or Login -t.

Már 8 hónapos a PDA, de csak 2 hete került hozzám. Először arra gondoltam, hogy nem jól lett kisütve az akksija, de aztán azt hallottam, hogy ezeket az akksikat nem kell és nem is szabad hagyni teljesen lemerülni. Bízom benne, hogy nem ez történt vele anno. a ROM frissítést pedig már sokszor átolvastam, tájékozódtam, ha lesz időm és kellő bátorságom ma este belevágok.
Köszi! ;)

Nem elérhető shummo

• PDA: Galaxy S 2
  • PDA ROM: 2.3.4
« Reply #110 Dátum: 2009, 12 02, 23:04:25 »
Az ilyen után gyártott 2100mAhs akksikról mi a véleményetek?>>

Nem elérhető sz.roland76

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • PDA: Iphone 6S
  • PDA ROM: iOS10
« Reply #111 Dátum: 2009, 12 02, 23:09:18 »

Én nem vok híve az után gyártott dolgoknak, főleg nem akkumulátor ügyben.
„Ha sokáig nézel a szakadékba, a szakadék visszanéz beléd.” (Nietzsche).

Nem elérhető Szenky

• Navigáció / Navigation: G Maps
  • PDA: Oneplus 5T
  • PDA ROM: OxigenOS 4.7.6
« Reply #112 Dátum: 2009, 12 20, 09:41:57 »

Szerintem nincs nagy probléma az utángyártott aksikkal. Hozzák az ár teljesítmény arányt. Értsd így: igaz kevesebb ideig fog működni, akár kisebb is a teljesítménye de csak fele annyiba kerül. Persze van 1-2 nagyon bóvli ami már emberiség ellen elkövetett bűnténynek minősül.

Amit linkeltél inkább az a bajom hogy szörnyen néz ki! :shock:
Kiáll a telefon hátuljából egy ormótlan kocka! Ha ennyire fontos a hosszú üzemidő akkor megoldanám inkább a töltés lehetőségét útközben valahogy minthogy ezt vegyem.
Caution! This Machine has no brain. Use your Own!

Nem elérhető Kuresz

• PDA: iPhone 2g 8GB
  • PDA ROM: 3.1.3 /4iOS mod BlackDoor project + mappák + iPhoneVM2
« Reply #113 Dátum: 2010, 10 04, 18:39:45 »
Nekem ha intenzíven használom (suliban játék, kevés wifi, napi 5-10perc telefonálás és kb fél óra-óra zenehallgatás), akkor bírja 3-4napig. Ennyire megbízható telefonnal már rég volt dolgom, a mai telefonok átlaga jó, ha 2 napig bírják, még akkor is, ha alig nyúl hozzá az ember.
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Pufi

• Samsung Galaxy Ace Gy.I.K.
  • PDA: Apple iphone 11
  • PDA ROM: ios 15
« Reply #114 Dátum: 2010, 11 04, 16:40:22 »
Halihó!

2 éves elmúlt az omniám...
Most ott tartok, h telefonálás alig van. Kb 5-10perc naponta. Bluetooth-os headsettel hallgatok rajta zenét. Napi kb 30percet.
Egész este töltőn van, mikor leveszem, nap végére már ugyanúgy kívánja a töltést.
Akkor ez az akkumlátor ennyi lett volna? Ajánlatos bele egy új?
Az összes módszert elvégeztem rajta amit a biblia (i900.eoldal.hu  :) ) az ütemidő növeléséről írt.
Minden alapon van.
Vkinek vmi ötlete akadna esetleg?:)
Itt mindent megtalálsz!: You are not allowed to view links. Register or Login
Ha mégsem, kérlek az oda tartozó topicba tedd fel a kérdésed. Ezzel megkönnyíted a többi segítségre szoruló ember dolgát is. Előre köszönöm.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Catkiller

• PDA: Samsung Omnia GT-i8000
  • PDA ROM: i8000XEHJG5 WM 6.5 Pro RAPIDAIJH1
« Reply #115 Dátum: 2011, 02 11, 18:23:07 »

Ja!! Írjon már vki tapasztalatot?!!2100mAh...Hmmm.
 Azt észrevettem,hogy ha feladatkezelővel néha leállítom a futó alkalmazásokat akkor tovább bírja. Néha 1 nap máskor ha otthon vagyok 3 nap után 80 %-on van!! Nincs használva,csak le van téve.
Hétköznap talán azért merül akár 1 nap alatt is mert utazom és folyamatosan keresi a hálózatot?

3 hónapos a készülékem,azt mondta a T Mobile ügyintéző,hogy én vettem meg az utolsót a Waberers raktárból hozták ki....szép arany szín a szolgáltató logó sincs rajt..
Omnia Forever
A Kutya az egyetlen aki jobban szeret Téged saját magánál .

Nem elérhető tom

• PDA: samsung i 900 omnia
« Reply #116 Dátum: 2011, 05 12, 21:19:50 »
Nem fogjátok elhini, de nekem 2,5 éves az Omniám és 1 HETET bír!!! :shock: (én sem értem miért).
Az elején nekem is 2-3 nap volt, aztán kikapcsoltam a giroszkópot és voálá több mint egy éve 1 hét az üzemidő, igaz csak telefonálásra használom.