2024, 12 19, 08:24:27

Szerző Téma: CS100 romok  (Megtekintve 3031 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető csuka100

• Örökös Tag
  • *
  • Navigáció / Navigation: Wayteq x820
  • PDA: HTC Desire
CS100 romok
« Dátum: 2009, 06 09, 20:53:18 »
Sziasztok !

Véleményt nem fogok írni a romokról, ne is várjátok. Majd akik használják jellemzik őket.

CS100 V1.5
You are not allowed to view links. Register or Login

CS100 V1.6

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
Re: CS100 romok
« Reply #1 Dátum: 2009, 06 09, 21:49:16 »

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
Re: CS100 romok
« Reply #2 Dátum: 2009, 06 09, 21:49:47 »
Kérések, hogy mi minden kerüljön bele az új CS100 romba.

Minden kérést nyugodtan írjatok az Itt beszélgessünk topicba majd Sharppal bemásoljuk ide a kéréseiteket. Lesz amelyik kérésre válaszolni is fogunk(Sharp vagy a többiek) akkor annak a HSZ-nak a linkjét is betesszük ide. A cél egyszerű, hogy valahol nyomon lehessen követni azt, hogy most éppen hol is tart a birkó a kéréseitek alapján, hiszen ami az egyikőtöknek jó az a másiknak nem biztos.

Zedd1963:

Eddig elég sok rom-ot kipróbáltam és majdnem mindegyikben találtam olyat, ami tetszet, ezek köül néhányat felsorolok, hátha bekerülhetnek az új ROM-ba.
Javaslatok (kérések  ) az új ROM-odhoz:
1. Flashelés után automatikusan az aktuális időt dátumot, időzónát állítja valamelyik. Ez hasznos lehet ha útközben kell HR-t csinálni.
2. SMS nagyító, erről már beszéltünk, nekem változatlanul nagyon tetszik
3. Forgatás, nem szeretem ha automatikusan minden forog, mert mindössze néhány programnál van rá igazán szükség (email olvasás, opera, számológép) ezeket kellene beállítani, a többi meg opcionális legyen (esetleg egy cab, akinek kell). Bár a manuális megoldás is jó lehet, valamelyik, talán kwbr romban láttam, hogy a felvesz gomb hosszó megnyomására forgat.
4. Régi vágyam az enter gomb, mivel a Mobipocket reader erre a gombra vált teljes képernyős módra és vissza. Eddig ezt csak úgy tudtam megoldani, hogy telepítettem az AEbuttonplus progit és azzal beállítottam valamelyik harware gombra. De csak ezért telepíteni egy programot, ami folymatosan fut a háttérben felesleges.
5. Szintén jó lenne, ha például az általam igen ritkán használt hangerő gombok hosszú megnyomására a fel-le scrollozást be lehetne állítani. Hát ennyi lenne.
Neked is ajánlom, hogy ha időd engedi nézd meg az előző hsz-omban linkelt romot, hátha át tudsz venni belőle néhány ötletet.
Találtam még két aprócska programot, ami a winmo felületét alakítja, szerintem elég sok időt spórolhatnál velük, ha alapból benne lennének a romban)

Vertex :

Megoldható-e, hogy a hangerősség beállításnál érzékenyebb (több fokozatú) kalibráció legyen a jelenleginél? (Pl. a Beáll/Hang/Hangerőnél az első fokozat 6%, utána 13%, 20%...stb., nincsenek köztes értékek, >pl.: 4, 6, 8, 10, 12, 14, >...stb.) A HW buttonnál még ennyi sem műxik, ott 20%-ról indul!

Vertex :

A Start/Indítás menüből esetleg ki lehetne venni a defaultban szereplő Kezdőlap, People, Calendar opciókat? Mivel ez máshonnan (akár direkt módon) is elérhető,számomra felesleges és idegesít, hogy nem tudom kivenni.

duji :

Aztán lenne még vm. talán még 1xsem volt szó róla, én mindig bekapcsolom az  "automatic change time zone and clock." -ot minden flash, ROM csere után, de még nem találkoztam olyan ROM-al, ahol ez alapan be lenne kapcsolva.
Ezt meg lehetne oldani az új ROM-ban (Csuka?).   Esetleg van vm oka, hogy ezt nem használják??
Ez állitja ugye be azt, hogy ha már talál mobil hálózatot akkor befrissiti az időt és dátumot!?