Üdv újra akkor a hajón:) és mi az oka ha meg szabad tudnom? A keresztfiam nagy samu hívő és jókat vitázunk, persze nem komolyan hogy melyik a jobb telefon és kell a muníció:))))
Igazából az OP3 nál az volt a gondom, hogy a kamera kevéske volt számomra egy idő után, meg a kijelző fényereje nappal/napsütésben, ezért az 5-re gyúrtam, de ott ua. a kijelző, kamerát nem is említsem. Így jött az S8. Itt a kijelzőt kamerát nem is kell ugye említeni...Viszont arra hamar rá kellett jönnöm, hogy számomra kicsi. Hiába 5.8 col, ez a b.zi 2:1 képarány olyan vékonnyá teszi, hogy gyakorlatilag utoljára a HTC Desirémen tudtam ilyen szarul gépelni. Eccerűen túl vékony, nem tudok rajta rendesen írni, állandóan melléütök. S ez k..ra idegesít, meg a tartalomfogysztás se olyan kellemes ilyen méretben/képarányban (ugye 40 felett olvasószemüveg
), nagyítva kevés fér el rajta. Amúgy ergonómia szempontjából semmi gond, kellemesen elfér farmerzsebben, kézben, a hátsó ujjlenyomatolvasó is megszokható, semmi gond sincs vele. A telefonnal semmi gond sincs, TW (igaz nem nagyon használtam, maradt a NOVA), már nem az a használhatatlan csillivilli lagos cucc, teljesen jó, kamera, kijelző zseniálisan szép. Ami idegesít, az a edge képernyőre nincs normális védelem (bár hálisten nem annyira lekerekített mint a 7 v 6), ha törik akkor 85 ezer... Stock rendszeren simán el lehet lenni, de azért a adaway jól jönne
, van sok fölösleges cucc, amit igaz h le lehet tiltani erre való appal, van sok fölösleges fícsör (pulzus mérés pl). Alway On Display jó dolog, Akku elfogadható.
Szóval ennyi..n No meg aztán a magunkfajtáknak mindíg viszket a tenyere, ez is egy indok
. De legfőképp ismétlem a vékonysága. És mikor kijött az 5T, akkor gondoltam hogy erre már igen, kamera majdhogynem s8 szint, nagyobb, szélesebb, root stb..
Az viszont nagyon ugy néz ki, a 6 biztos ki fog maradni (ha a 3-3T , 5-5T ből indulok ki
), talán 6T, de inkább 7. Valszeg a jövő év egyetlen lényegesebb innovációja az előlapi kijelző alatti FPS lesz, annyit meg nem ér meg (nem csak itt, ahogy olvasom az S9, Huawei híreket)