Sziasztok!
Rég nem használtam a Cool Reedert (most ebook?) de egy időben sokat és szerettem. Ismerősömnek feltettem az appot, könyvek a külső SD kártyán. Csakhogy nem tudom kiválasztani. Felajánl két lehetöséget: /storage/self/primary és storage/emulatad/0 de mind a kettő a belső tároló adatait mutatja, ráadásul se /mnt se a /storage nem látható. A beállításoknál beállítom a Speciális beállítások->Memória és tárhelynél: hogy az külső SD legyen az alapértelmezett tárhely újra indul figyelmeztetés után, és most csak a külső látszik. Azt viszont nem szeretném hogy minden ide menjen. Minek kettő SD ha csak eggyel dolgozik? A külsőről olvassa a könyvet, a zenét, a filmet amit felmásolok ide tegye a képeket és kész.
Huawei P8 Lite android 6.0 nem rootolt. Vagy esetleg másik app a mi olvassa a külső sd-t is. Ha a belső az alapértelmezett ES FILE EXPLORER-el látom a könyvet de amikor rábökök elindítja a reedert de az nem nyitja meg mert nincs az elérési utvonalán (nem tudom kiválasztani). Ötleteket kérnék, amit előre is köszönök.