0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
You are not allowed to view links. Register or LoginPróba! Ha jó, belerakjuk a FAQ-ba.
Sikerült! Először feltettem ezt:MT7-L09C900B500, utána pedig a B331-et!Köszönöm a segítséget!
sziasztok!Érdeklődőm, hogy az új B571 frissitést valaki le tudta tölteni? Nekem mindig server error-t ír ki!
Szia!You are not allowed to view links. Register or LoginOtt a mirror (Mega) link. Tapatalkkal küldve az én HUAWEI NXT-L29 eszközömről
Sziasztok!Ismét vissza szeretném frissíteni a telefonom 5.1.1-re! De sajnos a vissza minösitő romot nem fogadja el a telefonom! Jelenleg 6.0 b571 van fent!Valaki tudna segíteni?Köszönöm!
Arra próbálj meg egy bármilyen 3xx romot felrakni.Elvileg mennie kellene.Tapatalkkal küldve az én HUAWEI NXT-L29 eszközömről
B331 nem ment fel!
Nocsak...Holnap délelőtt melóban, nézek neked valamit.Tapatalkkal küldve az én HUAWEI NXT-L29 eszközömről
Oké!Köszi!
Szia!You are not allowed to view links. Register or LoginEz a rollback csomag van a FAQ-ban is. Ezzel mennie kellene gond nélkül.Majd mondd, hogy sikerült-e.
Sajnos nem sikerült!Ezzel csak B560 -ig müködik!
Akkor, ez...?You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login