Szerző Téma: [ROM]6.0.1[I9100] AICP - 11.0 Official Nightlys  (Megtekintve 1166 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

gyu456

• Vendég
[ROM]6.0.1[I9100] AICP - 11.0 Official Nightlys
« Dátum: 2016, 02 21, 11:27:55 »
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
(GT-I9100)

Marshmallow 6.0.1

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

-20160730-

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Telepítés:
Ha már fent a cm-13, akkor nincs más dolgunk mint hogy letöltsd a ROMOT és a GAPPS-t, majd Recovery (T.W.R.P.) telepíteni, factory reset, wipe/dalvik törlése [/s]

You are not allowed to view links. Register or Login

Figyelem! Semmilyen felelősséget nem vállalok, ha valamilyen oknál fogva a telefont károsodás éri! A felelősség Téged terhel, csak akkor kezdj neki, ha biztos vagy benne mit csinálsz! Ne felejts el biztonsági másolatot készíteni az összes fontos fájlról!

Nem elérhető eriklili

• Nem: Nő
  • Anna
  • PDA ROM: S7 Edge G935F,10.1.tablet 4.4.2 gyári,Xiaomi MI 5s+
Re: [ROM]6.0.1[I9100] AICP - 11.0 Official Nightlys
« Reply #1 Dátum: 2016, 03 03, 08:57:44 »
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
(GT-I9100)

Marshmallow 6.0.1

-20160218-

Telepítés:
Ha már fent a cm-13, akkor nincs más dolgunk mint hogy letöltsd a ROMOT és a GAPPS-t, majd Recovery (T.W.R.P.) telepíteni, factory reset, wipe/dalvik törlése [/s]

Figyelem! Semmilyen felelősséget nem vállalok, ha valamilyen oknál fogva a telefont károsodás éri! A felelősség Téged terhel, csak akkor kezdj neki, ha biztos vagy benne mit csinálsz! Ne felejts el biztonsági másolatot készíteni az összes fontos fájlról!
Sajnos a az új twrp telepitese nem megy amikor már fenn van a 13 cm és a gapps! Nem indul el többet. Szépen kérlek írd meg biztos a sorrenddel van a hiba! Előre is nagyon köszönöm  :'(

Nem elérhető eriklili

• Anna
« Reply #2 Dátum: 2016, 03 07, 08:28:37 »
Sajnos a az új twrp telepitese nem megy amikor már fenn van a 13 cm és a gapps! Nem indul el többet. Szépen kérlek írd meg biztos a sorrenddel van a hiba! Előre is nagyon köszönöm  :'(
Már segítséged nélkül is megoldottuk, köszi!

Tapatalk-kal küldve az én SM-G920F-el

Nem elérhető eriklili

• Anna
« Reply #3 Dátum: 2016, 03 13, 16:52:44 »
Már segítséged nélkül is megoldottuk, köszi!

Tapatalk-kal küldve az én SM-G920F-el
Nagyon jo az új recowery!
Ma frissitettem a tegnapit a maira,de pl a fajlkezelo nem működött ,akadozott az egész rendszer,úgyhogy factory rezet után visszatettem a tegnapit a 03.12./ twrp-bol / :(

Tapatalk-kal küldve az én GT-I9100-el