Üdvözlet az uraknak!
A tanácsotokat szeretném kérni,mivel telefon vásárlás előtt állok.A tegnapi napon adtam el a NOTE 4 es telómat,emiatt kezdtem el nézelődni note 5 irányában.A keresgélés közben összefutottam az oneplus 3 t készülékkel,ami árban közel van hozzá.Szerintetek melyik lenne a jobb?
A problémám az,hogy nem fogtam még oneplus-t így nehéz látatlanban választani.Továbbá itt a kijelző is csak 1080p.Aggasztó még ez a dash charging mód is számomra>>talán gyilkolja az akkut,illetve tölteni sem lehet mindenféle töltővel,ami azért korlátoz kissé.A sebessége 1-2 tesztet végignézve elég meggyőző.
A note 5-ben viszont az üveg hátlap sérülékenységétől tartok és az oldalon leírt negatív kritikáktól.
Köszi.
Hello
Én fogtam a kezemben Oneplusz 3 T , nagyon szép és jól kézreálló! ha nem lenne Note 5 akkor valószinű hogy azt választanám jó magam is ...
Viszont a note 5 egy csoda " igyaz mindenki a maga lovát dicséri"" valóban csúszós egy kicsit főleg ha izzadós a kezed , de vigyázni kell rá . Jómagam tokot nem hasznáűlok mert még mindig mosolygok ha csak rá nézek erre a készülékre ,, ha tokot tennék rá veszitene a varázsából..
Nekem majdnem kezdetektől főzött rom van rajta , Minotaurus v10 ami egy Note 7 port tulajdon képpen az Iriszen kivül minden tökéletesen akadás és bug mentesen működik .. De a gyári rom is kivááló .. Tulajdon képpen csak azért használom a főzeléket mert nagyon jó ficsürök vannak benne ..
Gondolom azzal tisztában vagy hogy mivel az eu ban nem forgalmazzák ezért a gariztatás kicsit bonyodalmas lenne !! bár attól függ hogy melyik gyorsboltból sikerül megvenni !! ,, bár én nem tudok olyan készülékről amit vissza kellett volna küldeni .. A hátlap tényleg könnyen törik ismerek is olyat akinek eltört de az ebay n lehet fillérekért venni a youtube n meg van róla videó hogyan kell cserélni ,,, nem nagy mutatvány ..
A 3 T ről nagyon véleményt nem tudok irni mert csak a kezemben volt 5 percet de azt tudom hogy a fényképezője rosszabb mint a Note 5 é
Szerintem ugy döntsd el hogy melyiket veszed hogy van e szükséged az s pen re mert azért a Oneplus T3 csak egy vadi uj hardver ráadásul sokkal erősebb is !!!
De ha note 5 választod, garantálom hogy nem fogsz csalódni !!
üdv