Akkor egy kis vélemény, hogy mire is számítson az ember.
Telenor üzletében jutottam hozá előfizusan stb.
"Stílusos" dobozban hozta a hölgy, én egyből körbenéz, be akartam kapcsolni, hogy teszt menü stb előszőr nem engedte, gondolom imeit aktiválta (ha van ilyen...) vagy nem tudom de pár perc után mehetett. Nézett is h mit művelek vele. Elindult, minden ment rajta, szóval gondoltam OK.
Névjegyzék, mailok, szinkronizálása szépen bejött, lejött pipa. AZnap a kocsi BT-jvel összekapcsoltam, ment is szépen, hívás, zene rá akadás nélkül. Amikor kapcsolódtam és beszélgettem éreztem h meleg, mondom hívás, mobilnet, bt azért 8mag az 8 mag, Eleinte úgy gondoltam normális. Este 96% letesz, reggel 28al fogadott, Mondom mi fityfiritty, ez nem jó mert nekem napközben kell a melóhoz. Akku alatt Android rendszer 80%
Amikor BT keresztül ment a zene intenzíven tartott egy hőt, próbáltam energiatakarékosan h procik le(ami gyári van benne), amint nem szólt zene ki is hült ahogy illik. Erre is azt gondoltam h normális.
2. nap du be telenor egy kis ügyintézés és amikor felmentem mobilnetre, gyári böngésző használatakor kellemetlenül meleg volt, gondoltam ez nem járja, eladó kérdezte is, hogy milyen, hát mondtam h eddig nem ok.
Ez a rémálom addig tartott amíg nem kapott OPEN sw-ét, gyárit!!. (Hogyan honnan nem fejtem ki!!)
AZóta gyerekek mint a kis angyal, se egy hőérzet, akárhogy nyúztam, nyomkodtam, készenlétben egy este 8-10 óra alatt 3-4% merülés. Akadás elötte se volt, csak melegedett és gyorsan merült.
Szóval aki telernoros és ilyet tapasztal ne ijedjen meg,... nagyon
Jellemzés:
Pozitívum: Open sw óta, ahhoz képest h 1850mAh akksi van benne teljesen korrekt akku idő, még akkor ha mobilnet megy és telózok, nem kell paráznom h hazáig kibírja-e.
Akadás mentes, gyors és könnyed érzékelés, (face, whatsupp, messengesr, gmail, mail, playerpro)
Kamera gyors fókusz, szép képek (nem vagyok profi fotós, munkámhoz kell és ott tökéletesen teljesít)
Kijelző szép fényes, fényerő közép alatt van és így is világos.
Masszív tartás a kézben.
Ujjlenyomat.
Negatívum: Méret, sok hely a kijelző alatt felett. S4ben behozott gesztusok/kézmozdulatok teljesen eltüntek, helyette más (pl nem fogadott híváskor ha felemeled rezeg egyet)
Ára, igaz a samu mindig is magason indította a telóit, nekem se lesz olcsó de mire jó a részletfizetés.
Aki S3 helyett szeretné, annak javaslom. Mellétettem és nem sok különbség volt a teljes méret mellett, az igaz h 0,1" kisebb a kijelzője de aki nem a részletekben bújik meg anak tökéletes, persze ha méretben szeretne maradni.
Nekem előtte s2 volt, persze ezek után nem egy kis ugrás de mivel sok s3,s4et láttam így nem volt ismeretlen a táj. Kerete sztem fém, mivel megvan a fémes hidegérzet.
Összegezve én nem bántam meg, amióta rebesgették, hogy lesz azóta kinéztem a mérete miatt, igaz szokni kell s2 után egykezes használatkor. Meg persze hozzá teszem, hogy engem a nagy méret nem vonzott ezért se lett s4 vagy s5öm. ezekből is csak a minit néztem.