2024, 11 24, 08:18:29

Szerző Téma: [ROM][4.4.4] DN4 (Ditto Note 4) ROM from E-team (Electron Team)-I9300  (Megtekintve 15187 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Lacika2000

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: IGO Primo
  • PDA: Samsung Galaxy S III
  • PDA ROM: Gyári
You are not allowed to view links. Register or Login
Milyen recoweryből szeretnéd erre frissíteni?
Elvileg erről: You are not allowed to view links. Register or Login .
A múltkor kaptam itt a fórumon, mert nekem még a gyári volt rajta és odinnel ezt raktam fel, majd utána feltoltam rá az S5 Sensation romot, csak annyira nem jött be és visszaraktam az odinnal a 4 fájl-os gyári romot, most újra az van a telón.

Nem elérhető Lacika2000

Elvileg erről: You are not allowed to view links. Register or Login .
A múltkor kaptam itt a fórumon, mert nekem még a gyári volt rajta és odinnel ezt raktam fel, majd utána feltoltam rá az S5 Sensation romot, csak annyira nem jött be és visszaraktam az odinnal a 4 fájl-os gyári romot, most újra az van a telón.
Közben sikerült megoldanom a dolgot.
Újra felraktam a fent linkelt recovery-t és utána már felment minden. Úgy látszik valamit elcseszett amikor visszaraktam a gyári rom-ot, na de mostmár minegy elkezdem belakni. Eddig Tetszik. :D

Nem elérhető spitya

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Samsung-Fan
  • Navigáció / Navigation: iGO-Nextgen
  • PDA: GALAXY S10+ SM-G975F
  • PDA ROM: G975FXXU9ETLJ gyári
Pár napja van fent és nagyon gondolkodik mielőtt cselekszik. A gyári 4.3 se gondolkodik ennyit.

Akkor nálad valami nem oké, mert nálam olyan, mint az olajozott villám  :)

Nem elérhető Lacika2000

Hát korai volt az örömöm :'(, mert nem tudok csengőhangot hozzáadni, mert amikor kiválasztom a hozzáadást, akkor elkezd homokzni és kiírja, hogy a beállítás menü leált, és ha leokézom visszamegy a beállítások menübe és ezt játszottam vele. Az újratelepítés sem segített rajta, úgyhogy most visszament a gyári, majd holnap kisérletezek tovább.

Nem elérhető jimbo

• Navigáció / Navigation: Maps
  • PDA ROM: Gyári Telenor XXUGMK6/XXUGMK6/PANGML1
Délután feltettem rá a Blekota S5 Lite V10-et, de mégrosszabb, mint ez. 1 órája tettem vissza az arab félét és most eddig okénak tűnik minden. :P
"A galaxyS az Orion Övön van."
"Ezek nem azok a droidok, amiket kerestek."

Nem elérhető Lacika2000

Urak!
Újra felraktam, de továbbra sem akar rendesen működni, csengőhangot továbbra sem tudok hozzáadni, csak a meglévökből válogatni, mert, ha a hozzáadásra kattintok " a beállítás leállt" hibaüzenettel visszalép a beállítás menübe. Hiába indítom újra az sem segít. Telepítés előtt factory resetet is csináltam. Valami ötlet a megoldására? Az már csak hab a tortán, hogy a kamera sem működik, kiírja, hogy kamera hiba és kilép.

Nem elérhető jimbo

• Navigáció / Navigation: Maps
  • PDA ROM: Gyári Telenor XXUGMK6/XXUGMK6/PANGML1
Urak!
Újra felraktam, de továbbra sem akar rendesen működni, csengőhangot továbbra sem tudok hozzáadni, csak a meglévökből válogatni, mert, ha a hozzáadásra kattintok " a beállítás leállt" hibaüzenettel visszalép a beállítás menübe. Hiába indítom újra az sem segít. Telepítés előtt factory resetet is csináltam. Valami ötlet a megoldására? Az már csak hab a tortán, hogy a kamera sem működik, kiírja, hogy kamera hiba és kilép.
Ezek nálam működnek.
Saját, megvágott mp3 a csengőhangom és mindkét kamera működik. Fotó, videó, minden.

Amikor feltettem, full wipe , majd a „clean install the rom”ra nyomtam, csak a bizti kedvéért. Miután lefutott, már ment is fel a rom.
"A galaxyS az Orion Övön van."
"Ezek nem azok a droidok, amiket kerestek."

Nem elérhető spitya

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Samsung-Fan
Urak!

A kamerára megoldás: You are not allowed to view links. Register or Login recowery-ből feltolod.

A saját csengőhang választáshoz tegyél a belső sd-re egy Ringtones nevű mappát és ebbe pakold amit használni szeretnél csengő hangnak.
Ha saját ébresztő hang kell, akkor egy Alarms mappát, ha értesítés is egyedi kell, akkor egy Notifications nevű mappába pakold. Ezekből ki lehet gond nélkül választani a saját cuccaidat.

Nem elérhető Lacika2000

A kamerára megoldás: You are not allowed to view links. Register or Login recowery-ből feltolod.

A saját csengőhang választáshoz tegyél a belső sd-re egy Ringtones nevű mappát és ebbe pakold amit használni szeretnél csengő hangnak.
Ha saját ébresztő hang kell, akkor egy Alarms mappát, ha értesítés is egyedi kell, akkor egy Notifications nevű mappába pakold. Ezekből ki lehet gond nélkül választani a saját cuccaidat.

Köszi ezek tökéletesen működnek, csak most a rádiót nem tudom életre kelteni, nem akar szólni. Esetleg erre is van patch-ed :ima:

Nem elérhető Lacika2000

Köszi ezek tökéletesen működnek, csak most a rádiót nem tudom életre kelteni, nem akar szólni. Esetleg erre is van patch-ed :ima:
Időközben felraktam a Spirit FM2-öt, a rádió már szól csak egy apró baj van vele, ha hívnak kikapcsolja rádiót de amikor felveszem a telót azonnal visszakapcsolja és a hívott félnél szól a rádióm és nem tudunk beszélni. Sajna ezt akkor is úgy csinálja ha én hívok valakit és előtte be volt kapcsolva a rádió. Én úgy tudok telefonálni, ha előtte kikapcsolom a rádiót, ez megoldható, de ha engem hívnak akkor nem tudom kikapcsolni. Ezt természetesen headset-tel produkálja.
Illetve tévedtem, mert ha kihúzom a telóból a headset-et akkor a telefon hangszoróján keresztül szól tovább a rádió és ha úgy veszem fel a telefont a jelenség ugyan az, szól a rádió a hívó fél telefonjában. :shock: :D
Valaki másnál is előjött ez a hiba, vagy csak én vagyok ilyen szerencsés?

Nem elérhető clay

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: GT-I9001 S Plus
  • PDA ROM: 2.3.3.
srácok dobjatok egy linket vagy leírást légyszi erről a kernel kütyüről. had tanuljam :) köszi.

Nem elérhető clay

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: GT-I9001 S Plus
  • PDA ROM: 2.3.3.
Ja... és az elöttem szólóhoz csatlakoznék.Eddig ez a legstabilabb, legjobban működő rom amit feltettem. Még jó hogy nem látom a számlálót a telón hogy hanyadik rom van fent :)

Nem elérhető Lacika2000

Urak!
Nincs valami ötletetek a rádió gondommal kapcsolatban? Már 2x újraraktam, teljesen legyalultam mindent, gyári visszaállítás + factory reset + clean to install a new rom, és a rádióhiba továbbra is fenn áll. A gyári nem szól se a fülesen se a hangszórón, a spirit2 meg azt produkálja amit korábban leírtam.

Nem elérhető spitya

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Samsung-Fan
Urak!
Nincs valami ötletetek a rádió gondommal kapcsolatban? Már 2x újraraktam, teljesen legyalultam mindent, gyári visszaállítás + factory reset + clean to install a new rom, és a rádióhiba továbbra is fenn áll. A gyári nem szól se a fülesen se a hangszórón, a spirit2 meg azt produkálja amit korábban leírtam.

4.4.4 bug. Nem működik egyik 4.4.4-es alapú romon sem. A Spirit az alternatíva, de amint hallottuk, az sem tökéletes.

Nem elérhető Lacika2000

4.4.4 bug. Nem működik egyik 4.4.4-es alapú romon sem. A Spirit az alternatíva, de amint hallottuk, az sem tökéletes.
Hát ezt nagyon szomorúan hallom. Reméltem van valami megoldás rá, de ezek szerint egyelőre nincs. Akkor valami mást alternatívát kell kitalálnom. Remélem előbb-utóbb kitalálnak rá valamit.

Nem elérhető abassc

• Navigáció / Navigation: MIO C520/Igo primo2.0
  • PDA: galaxy S5
  • PDA ROM: Gyári Lollipop 5.0
Sziasztok! Ebben a ROM-ban nincs élő háttérkép? Sehol nem tudom beállitani. Hiába telepítem fel.

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: Samsung note 10 +
Sziasztok! Ebben a ROM-ban nincs élő háttérkép? Sehol nem tudom beállitani. Hiába telepítem fel.
általában kiszedik,belölle,de miért? sose értettem,töltsd le,system ,app,bemásol.permission újraindit,lehet permission nem is kell,már nem emlékszem.remélem jó,ha nem ez kell neked csak ehez a romhoz.

Nem elérhető abassc

• Navigáció / Navigation: MIO C520/Igo primo2.0
  • PDA: galaxy S5
  • PDA ROM: Gyári Lollipop 5.0
általában kiszedik,belölle,de miért? sose értettem,töltsd le,system ,app,bemásol.permission újraindit,lehet permission nem is kell,már nem emlékszem.remélem jó,ha nem ez kell neked csak ehez a romhoz.

Köszönöm sikerült van élő háttér. Aztán hogy igy sikerült e vagy csak az én figyelmetlenségem volt, azt már nem tudom. A lényeg hogy van, és köszi a segítséget.

Nem elérhető spitya

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Samsung-Fan
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető A.M.I.G.O

• PFC Fan
  • PDA: samsung
  • PDA ROM: i9300XXUGN3
Eddig ez a legstabilabb, legjobban működő rom amit feltettem! köszönet érte ! a rádió az nálam se megy a spirit miatt meg ha kihúzom a fülest nincs hang a telón csak ha ujra inditom azon kivül minden pipec !:)

Nem elérhető spitya

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Samsung-Fan
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login