0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Nekem most sotet hangulatom van
tetszik ez a widgetlehet érdeklődni, hogy honnan van?Tapatalk 2-vel küldve az én LG-D802-ről
Orvendek! :-D Ez ket widget, a naptar az az Event Flow, az udojaras pedog az itt linkelt, weather and clock widget. Mindezt solo launcherre pakoltam ra, mert az tud dupla tapintasos kepernyo kikapcsolot is.A Novasok (en is az voltam sokaig) hogy oldjak meg a dupla tapis kikapcsolast?
Én használom a Greenify progit, aminek van olyan shortcutja, ami lockolja a telefont. Az van rákötve a dupla klikkre
Egyszerű, de nagyszerű. Lock:
Ez a Loli?Hogy lesz átlátszó az időjárás?
You are not allowed to view links. Register or LoginBlisspop 2.1Friss készítmény,ötleteket várnék még. Fényerő változás sajnos nem látszik a videón
Igen lolli. LG launcher / Tahiti Blue theme. Default telepítve van.
Érdeklődöm valaki használja esetleg ezt:You are not allowed to view links. Register or LoginNekem nem akar elindulni nem tudom miért!CloudyG2_3.3
Talan mert egy hatezer eve irt gany alkalmazás. Vannak biztosan jobb alternatívak. Legjobb a tasker, de az elsőre bonyolult, vagy pl az automateitYou are not allowed to view links. Register or LoginTapatalk-kal küldve az én LG-D802-el