0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Funkciók:Legutolsó 4.4.4 Google EditionNincs úgymond megbélyegezve a rom- készítő neve nincs a menüben Rootolva vanKtoonsez kernel vagy Googy kernelH és H+ ikonok4 way Reboot menü App ops engedélyezveSuperuser integrálva Rezgés intenzitásának a csökkentése az akkumlátor életének növelése céljábólAOSP Manuális fényerő értékekAOSP Automatafényerő értékek (Samsucks autobrightness tiltva)eltávolítva a home gomb lagART kompatibilisCarbon phone app / kapcsolatokInverted emailZip alignedNova launcher (lightest launcher available, lots of features, only 3mb!)cLockCM filemanagerGyors, egyszerű rom 4.4.4 rendszerre épülve Pure nexus edition későbbTelepítés mente:Legutolsó TWRP recovery ajánlottfull wipeflash rom, majd rebootLetöltési linkekYou are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login
Valaki szerint jó. Mobilarenan ajánlották Tapatalk-kal küldve az én GT-I9505-el
Ha ugrott a knox, akk ne habozzTapatalk-kal küldve az én GT-I9505-el
Még Old Bootloader, de most annyira egyben van a teló, hogy nincs szívem kikukázni.
letelik a garim én szét romolom az biztos, addig marad rootTapatalk-kal küldve az én GT-I9505-el
Nem bírtam megálni, feltettem. Iszonyatosan gyors, főleg miután át állítottam dalvik-ról art-ra. Cserébe viszont iszonyatosan puritán, hiányoznak a samsung vackai. Azért marad pár napig, hátha megszokom a sebességet.
Én is gondolkodom a próbán. A samsungos extrákat nem lehet megszerezni telepíthető formában? Főleg az érintés nélküli műveletek jönnének azért jól.