2024, 11 28, 03:38:08

Szerző Téma: 4.2.2 UNOFFICIAL CARBON ROM Béta v2 - Frissítve 2013.09.02.  (Megtekintve 8020 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Google Earth / Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S21
  • PDA ROM: Official
Re: 4.2.2 UNOFFICIAL CARBON ROM Béta 1.1
« Reply #25 Dátum: 2013, 07 29, 15:10:07 »
You are not allowed to view links. Register or Login
akkor a biztonsági mentést, ugyanúgy vissza rakhatom?

Örülök, hogy tetszik! :taps: :ok:
Biztonsági mentésről annyi, mint ahogy írtam a custom FAQ-ban is:
itt ugye a 6.0.32-es CWM van, amiben a backup elérési mappa a belső memória/clockwordmod/backup, ami itt konkrétan nálad üres....a 6.0.28-as CWM mindent a külsőre tesz, így ha innen akarunk egy restore azaz visszaállítást végezni, akkor
vagy
átmásoljuk a mentésünket az egyik helyről a másikra,
vagy
ha nem akarjuk birizgálni akkor a visszaállításnál a backup and restore / -on belül a restore from external sdcard -ot keressük és ott választjuk ki amit szeretnénk. ;)

You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető gedeongeza

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Goggle maps
  • PDA: samsung galaxy s advance
  • PDA ROM: cm-10.1-20131117-UNOFFICIAL-janice
Re: Re: 4.2.2 UNOFFICIAL CARBON ROM Béta 1.1
« Reply #26 Dátum: 2013, 09 10, 21:07:32 »
Sziasztok ;)
performance controllban milyen beálitásokat javasoltok?
sajna itt is megvan a görgetési hiba,és a videolejátszási hiányoság  de amugy jo gyors rom  :taps:

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
Re: Re: 4.2.2 UNOFFICIAL CARBON ROM Béta 1.1
« Reply #27 Dátum: 2013, 09 10, 21:23:16 »
Sziasztok ;)
performance controllban milyen beálitásokat javasoltok?
sajna itt is megvan a görgetési hiba,és a videolejátszási hiányoság  de amugy jo gyors rom  :taps:

Szia!
Szerintem ezt mindenki magának tudja ki kísérletezni, próbálgasd nyugodtan végig, ki fogod tapasztalni a saját beállítottságaiddal.  :D Remélem a következő frissítés tartalmazni fogja. Kérdeztem a fejlesztőtől én is hasonlót, a válasz: folyamatban. :taps: :ok:

Nem muszáj idézni, ha új beszélgetés folyamatot indítunk.  De ha idézel van ugye egy quote feliratod az idézet legalsó sorában. Ha ott nyomsz egy Entert - mehet az írás. ;) :D
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető gedeongeza

• PFC Fan
« Reply #28 Dátum: 2013, 10 20, 11:35:20 »
Szia csatarik71!

Üdv a fórumban!

Természetesen működik XXLQE-n is, mégis azt mondom ha van időd cseréld ki az olasz XXLQG-re, igaz apró, de kisebb hibajavítások vannak benne. Persze Rád van bízva, Te tudod! A lényeg, Neked legyen jó!  :D :ok:
Köszi a képeket, ez ismét be bízonyítja hogy a benchmark tesztek messze vannak a felhasználói UI-tól. Nem is az Antutu-ra gondolok inkább a Quadrant-ra. 2594 lett. Nálam is 2660. A gyári szűz belakás nélküli JB rom 2972 volt mint ahogy az általános topik 57.oldalán mutattam. Viszont a két rendszer - most már Te is látod - ég és föld. Nincs akadás, gondolkodás, fagyás, azonnal történik minden.
Így a benchmark tesztekről nem kell messze menő konzekvenciát levonni, használathoz képest talán éppen fordítottan arányos...  :D
hello
Én most cserélem ki az olasz XXLQG-re mivel még mindig a call delay problémával küzdök :(
sajnos XXLQE val is ugyanugy problémás volt.és már minden más lehetöséget kiprobáltam amit leirtál. Esetleg ha lenne még ötleted erre a problémra azt  megköszöném  :D

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #29 Dátum: 2013, 10 20, 11:45:59 »
hello
Én most cserélem ki az olasz XXLQG-re mivel még mindig a call delay problémával küzdök :(
sajnos XXLQE val is ugyanugy problémás volt.és már minden más lehetöséget kiprobáltam amit leirtál. Esetleg ha lenne még ötleted erre a problémra azt  megköszöném  :D
Körbe írnád azt a call delay gondot egy kicsit részletesebben?   :)

Nem elérhető gedeongeza

• PFC Fan
« Reply #30 Dátum: 2013, 10 20, 12:11:33 »
Körbe írnád azt a call delay gondot egy kicsit részletesebben?   :)
Call delay probléma leirása:
Elöször akkor jelentkezet miután a t-mobilhoz bevittem szoftver  frrisitésre 2.3.6 rol 4.1.2 re (nem emlékszem hogy elötte is lett volna vele gondom :p )
Az itt lévö romok küzül majd mindegyiket kiprobáltam de ez sem oldotta meg a problémát. Odinos gyári officional romot is probáltam cserélni , meg most is azon vagyok (mindig az itt leirtak szerint, minden pontját betartva)
A hiba maga:  hivásnál vagy fogadásnál 2-3 másodpercig nem kapcsol be a mikrofon nálam, másik fél már halhato közben. :shock:  elég bosszanto
probáltam az ajánlott buil.prop editort ral de nem is találtam ilyen sort ( "megkeresed ezt a sort: ro.telephony.call_delay Itt az érték 0 vagy 1 lesz. Bármi is van, kiválasztod a 0-át mégegyszer, root jog, reboot. ")
letöltöttem a call delay patch app- ét , azzal sem lett jobb :shock:
most itt tartok , megprobálom felrakni az olasz XXLQG ot és arra a TouchWiz 5.0 ROM, CyanogenMod 10.1 - Android 4.2.2  :ima:

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #31 Dátum: 2013, 10 20, 13:13:36 »
Call delay probléma leirása:
Elöször akkor jelentkezet miután a t-mobilhoz bevittem szoftver  frrisitésre 2.3.6 rol 4.1.2 re (nem emlékszem hogy elötte is lett volna vele gondom :p )
Az itt lévö romok küzül majd mindegyiket kiprobáltam de ez sem oldotta meg a problémát. Odinos gyári officional romot is probáltam cserélni , meg most is azon vagyok (mindig az itt leirtak szerint, minden pontját betartva)
A hiba maga:  hivásnál vagy fogadásnál 2-3 másodpercig nem kapcsol be a mikrofon nálam, másik fél már halhato közben. :shock:  elég bosszanto
probáltam az ajánlott buil.prop editort ral de nem is találtam ilyen sort ( "megkeresed ezt a sort: ro.telephony.call_delay Itt az érték 0 vagy 1 lesz. Bármi is van, kiválasztod a 0-át mégegyszer, root jog, reboot. ")
letöltöttem a call delay patch app- ét , azzal sem lett jobb :shock:
most itt tartok , megprobálom felrakni az olasz XXLQG ot és arra a TouchWiz 5.0 ROM, CyanogenMod 10.1 - Android 4.2.2  :ima:
Értem. Ugye azt mondtad a jó múltkor amit ajánlottam a Pro-t megvetted belőle. Namost hogy abban nem találsz ilyen sort az nem létezik. Nézd:

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

A call delay-hoz ugye mint mondtam a másik fél és az ottani technika is szükségeltetik ugyanezzel a szolgáltatással. Mit is jelent ez pontosan? Van egy ismerősöm akinek Xperia S telefonja van. Nem akar se rootolni, se semmi egyéb nyúlkapiszkát, így full oridzsi gyáriban használja. Én már teljesen hozzá szoktam mikor egy héten kb 2szer beszélek vele, a kontakt létre jötte után várok az általad is leírt 2-3 mp elteltére, mert az én SGSA-m hiába van a helyén az Ő Sanyija nem képes azonnali kontaktot létrehozni. Tehát most is azt mondom, ha az alap romod jó ( XXLQG =  :ok: ) és a megvásárolt editorral át állítod, akkor Nálad fertig minden, a hiba másnál van. Általában egyébként szinte minden rom főző mester ezt 100% hogy beállítja. Ezért írtam, max. kiválasztani kell még egyszer vagy ránézni. CM romokban ez a hiba szinte ismeretlen.  ;) :)

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
Re: 4.2.2 UNOFFICIAL CARBON ROM Béta v2 - Frissítve 2013.09.02.
« Reply #32 Dátum: 2013, 10 20, 13:53:21 »
Esetleg még egy javaslat. Hozz létre egy következőt:

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Ha ezeket beállítod magadnak, az 100% hogy Nálad minden oké ;) :ok:

Nem elérhető gedeongeza

• PFC Fan
« Reply #33 Dátum: 2013, 10 20, 13:56:27 »
Értem. Ugye azt mondtad a jó múltkor amit ajánlottam a Pro-t megvetted belőle. Namost hogy abban nem találsz ilyen sort az nem létezik. Nézd:

A call delay-hoz ugye mint mondtam a másik fél és az ottani technika is szükségeltetik ugyanezzel a szolgáltatással. Mit is jelent ez pontosan? Van egy ismerősöm akinek Xperia S telefonja van. Nem akar se rootolni, se semmi egyéb nyúlkapiszkát, így full oridzsi gyáriban használja. Én már teljesen hozzá szoktam mikor egy héten kb 2szer beszélek vele, a kontakt létre jötte után várok az általad is leírt 2-3 mp elteltére, mert az én SGSA-m hiába van a helyén az Ő Sanyija nem képes azonnali kontaktot létrehozni. Tehát most is azt mondom, ha az alap romod jó ( XXLQG =  :ok: ) és a megvásárolt editorral át állítod, akkor Nálad fertig minden, a hiba másnál van. Általában egyébként szinte minden rom főző mester ezt 100% hogy beállítja. Ezért írtam, max. kiválasztani kell még egyszer vagy ránézni. CM romokban ez a hiba szinte ismeretlen.  ;) :)
Pedig nálam nincs:(
Most raktam fel az olasz verziot I9070XXLQG_I9070ITVLQ3_ITV

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #34 Dátum: 2013, 10 20, 14:06:15 »
Pedig nálam nincs:(
Most raktam fel az olasz verziot I9070XXLQG_I9070ITVLQ3_ITV
Akkor lehet Nálad a hiba.
Ennek a kettőnek kell ott lennie és így! :

Az egyiket egyel feljebb megkaptad, a másik:

Ha ez a két sorod ott van és a reboot után is ott van, tehát az OS alkalmazza akkor egész biztosan hogy Nálad nincs call delay. De ha tovább akarsz menni romolásban, netán ezt a Carbont akarod felrakni aminek a topikját most sikeresen szét offoltuk  :hmm: , akkor tedd fel amit akarsz és utána hozd létre ezt a két sort.  ;)

Nem elérhető gedeongeza

• PFC Fan
« Reply #35 Dátum: 2013, 10 20, 14:30:48 »
Akkor lehet Nálad a hiba.
Ennek a kettőnek kell ott lennie és így! :

Az egyiket egyel feljebb megkaptad, a másik:

Ha ez a két sorod ott van és a reboot után is ott van, tehát az OS alkalmazza akkor egész biztosan hogy Nálad nincs call delay. De ha tovább akarsz menni romolásban, netán ezt a Carbont akarod felrakni aminek a topikját most sikeresen szét offoltuk  :hmm: , akkor tedd fel amit akarsz és utána hozd létre ezt a két sort.  ;)
kössz a segitséget  :ok:
bocsi az off-ért  :-X

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #36 Dátum: 2013, 10 22, 19:55:15 »
Szeretném felhívni a kedves fórumtársak figyelmét az Általános FAQ mai módosítására!
EFS mappa mentés tekintetében vannak változások, amik minden nem gyári rendszert használó felhasználónak több mint fontos!!!

Nem elérhető ocsem28

• Navigáció / Navigation: Igo Primo 9.6.2
  • PDA: Honor 6
  • PDA ROM: 5.1.1
« Reply #37 Dátum: 2013, 12 25, 06:12:02 »
Sziasztok.Először is Boldog Karácsonyt!Kérdeznék ezzel a rommal kapcsolatban:néha lefagy nem reagál semmire carbon rom felirat van majd rezeg és ujra visszajön a hálózat is elmegy.Ez mitől lehet?Ezt leszámitva megfelelne tetszik bár kár hogy video rögzités nincs.update nem lesz.Belaktam nem gyalulnám szívesen.ötlet?

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #38 Dátum: 2013, 12 25, 11:46:53 »
Sziasztok.Először is Boldog Karácsonyt!Kérdeznék ezzel a rommal kapcsolatban:néha lefagy nem reagál semmire carbon rom felirat van majd rezeg és ujra visszajön a hálózat is elmegy.Ez mitől lehet?Ezt leszámitva megfelelne tetszik bár kár hogy video rögzités nincs.update nem lesz.Belaktam nem gyalulnám szívesen.ötlet?
Szia!
Neked is kellemes ünnepeket! :)
Ha ez a rom tetszik akkor maga a Cyanogen is fog. Nem lebeszélni akarlak, de próbálj ki egy 10.1-es vagy 10.2-es romot. ;) :)

Nem elérhető ocsem28

« Reply #39 Dátum: 2013, 12 25, 19:54:19 »
Szia!
Neked is kellemes ünnepeket! :)
Ha ez a rom tetszik akkor maga a Cyanogen is fog. Nem lebeszélni akarlak, de próbálj ki egy 10.1-es vagy 10.2-es romot. ;) :)
Hello.Ez is megfelelne,nem lehet valahogyan megtaknyolni?pl.rom mentés recoweryből majd factory reset,majd visszaállitani?Működhet,van értelme?

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #40 Dátum: 2013, 12 26, 12:19:41 »
Hello.Ez is megfelelne,nem lehet valahogyan megtaknyolni?pl.rom mentés recoweryből majd factory reset,majd visszaállitani?Működhet,van értelme?
Elméletileg igen, de próbáld meg akkor előbb simán factory reset nélkül a romot újratelepíteni. Letöltöd, telepíted, majd a végén wipe cache + dalvik cache, reboot. Ezzel frissítesz és adatot sem vesztesz, de azért CWM-ben csinálj egy backup-ot - biztos ami biztos.

Nem elérhető ocsem28

« Reply #41 Dátum: 2013, 12 26, 13:45:46 »
Elméletileg igen, de próbáld meg akkor előbb simán factory reset nélkül a romot újratelepíteni. Letöltöd, telepíted, majd a végén wipe cache + dalvik cache, reboot. Ezzel frissítesz és adatot sem vesztesz, de azért CWM-ben csinálj egy backup-ot - biztos ami biztos.

Oké.Köszi az infót-. ;)

Nem elérhető ocsem28

« Reply #42 Dátum: 2014, 01 02, 06:04:43 »
Hello.Buék!Sajnos továbbra is fagy a rom,carbon felirat nem reagál rezeg majd ujra él.Más ötlet?