2024, 11 24, 10:58:13
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: S3 Mini Rom, Root (Gyári-Samsung)  (Megtekintve 117672 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető sastojas

• Nem: Férfi
    • nk-photography.hu
  • PDA: 6S
Re: S3 Mini Rom, Root (Gyári-Samsung)
« Reply #200 Dátum: 2013, 09 26, 12:46:28 »
You are not allowed to view links. Register or Login
sziasztok!
tudom, tudom, a google a barátod..... mégis megkérdezném cián 10.2-es rom van a minihez??

Nem elérhető Norbosz

• Navigáció / Navigation: iGO, Sygic
  • PDA: LG G2 mini
  • PDA ROM: 4.4.2
« Reply #201 Dátum: 2013, 09 29, 21:54:41 »
Sziasztok! Tud esetleg valaki nekem abban segíteni hogy mivel és hogyan lehet mondjuk egy gyári romot úgy meg pacthelni hogy az automatikusan tartalmazza a root-ot és ezáltal ha flashelem odinnal, akkor ne nőjön a binary counter? Mert sokszor amiket xda-ra feltesznek romokat, nem tartalmazza a Magyarországi CSC-t ami tudtommal XEH. Ez azért gond, mert ha szervizbe kerül, akkor ez gondolom látható. Másik kérdésem hogy mi történhet akkor ha én egy pannonos szolgáltatói hivatalos romot, ráteszek egy függő t-mobilos s3 minire? Gari akkor is ugrik ebben az esetben míg vissza nem rakom az XEH vagy a t-mobilos romomat? Ezt meg azért kérdezem, mert a t-mobil kicsit le van maradva a frissítéssel és már AMG4 romok vannak míg ő azt hiszem AMG1-nél lemaradt, vagy talán még előrébb tartanak. Nekem ez az AMG4, valamivel gyorsabb,pörgősebb mint az eddigiek, bár most sajnos mivel nem tudom házilag rootolni binary counter számláló növekedés nélkül, ezért az XEH nélküli (bár elvileg multi CSC) romot raktam fel XDA-ról.

Nem elérhető jaki2000

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy Note 3 LTE SM-N9005
  • PDA ROM: UENC2
« Reply #202 Dátum: 2013, 10 31, 11:01:12 »
Most raktam fel odinnal a prerooted AMG4-et. Tökéletes, megmaradt minden adat, meg van a root és a számláló nem érzékelte azaz 0
 :ok:

Nem elérhető b.dany

• PFC Fan
  • PDA: samsung galagy s 3
  • PDA ROM: 4.1.1
« Reply #203 Dátum: 2013, 12 10, 18:18:39 »
Hello! Lenne egy olyan kérdésem hogy miért nem tudok belépni a recovery-be ha rootolva van a telefon és , ha odinnal telepitek egy romot akkor belép a recovey-be es települ,de a  3 gombos megoldással nem tudom elérni.
A válaszokat elore is köszi

Nem elérhető cslaca

• PFC Fan
  • PDA: s3 mini
  • PDA ROM: I8190XXALJL
« Reply #204 Dátum: 2014, 01 13, 13:45:54 »
Sziasztok hozzá értők !
Jelen kérdésem egy mini s3 miatt írom , igaz a fórum hasonló kérdést és választ tartalmaz  , csak épp más baseband verzióval.
Kérdésem hasonló , nincs benne a Magyar nyelv , és szeretnék rá más használható Magyar nyelvet tertalmazó romot. Köszi a segítséget
Model : GT-I8190
Baseband version I8190XXAMA2
Kernel version 3.0.31-809600
Build number JZO54K.I8190XXAMA2

Nem elérhető cslaca

• PFC Fan
  • PDA: s3 mini
  • PDA ROM: I8190XXALJL
« Reply #205 Dátum: 2014, 01 14, 11:11:35 »
Az a helyzet , hogy a DownloadMod nem igazán jön elő ...így semmit nem tudok tenni. *#1234# re se ad be semmit ! Klón s3 mini , nincs Magyar menü . Csak lehet tenni rá valahogy egy másik romot !?!
Ötlet ?

Nem elérhető sina

« Reply #206 Dátum: 2014, 01 21, 10:04:07 »
Sziasztok

Tudna segíteni valaki. Pár ROM-ot kipróbáltam és közben behalt a teló. Az a jelenség, hogy ha benn az akku akkor azonnal magától bekapcsol. Nem lehet kikapcsolni, mert rögtön újraindul, így nem tudom se download módba, se recoverybe rakni. Megjegyzem nekem a recovery kellene, mert hiába volt downloadban a számítógép nem látja a telót, pedig korábban arról ODIN használatávbal raktam fel az új ROM-ot. Továbbá a töltést sem veszi fel. Valahogy az USB csatija érzéketlen lett :(

Még garis és a SD kártyán ott van a gyári ROM mentése, valamint az unroot zip és a STOCK recovery. Ezeket akarnám valahogy visszatolni rá, hogy szervizbe tudjam vinni.

Ötlet?

Nem elérhető sanyesz82

• PFC Fan
  • PDA: i5800
  • PDA ROM: i5800
« Reply #207 Dátum: 2014, 05 29, 20:18:52 »
Sziasztok!

Segítségre lenne szükségem.

S3 mini-re telepítettem fel a Team Win Recovery 2.6.3.0 -ás verziót.

Nem tudok belőle kilépni. :( Nem jön be a rendszer. Mit tehetek?
Mindig a Team Win-be lép vissza.

Látja a kártyát, betudom downloadba tenni minden. Csak nem tudok szabadulni.. :(

Előre is köszönöm a segítséget.

Sanyi

Nem elérhető adasvetel

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: new york
  • PDA: ddd
  • PDA ROM: dddd
« Reply #208 Dátum: 2014, 07 15, 18:28:35 »
Üdv

Rootolt S3 Minim-en folyton leáll a camera alkalmazás, hiába frissítem telepítem manuálisan, sehogy sem akar stabilan futni mellesleg ezen kívül minden tökéletes fut és sosem dob ki hibával. A kamera is működik végülis sima fényképezés, videózás közben csak amikor úgy gondol kidob hibára hivatkozva+ha életlenítés-el fotózom a kép feldolgozásánál minden alkalommal kidob.

Mi lehet a baj?

Nem elérhető TheGodfather

• PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: ???
« Reply #209 Dátum: 2014, 09 15, 14:55:50 »
Függetlenítésben lenne szükségem segítségre! Ingyenes megoldások érdekelnek! Kérem aki tud segítsen!