Szerző Téma: Nexus One kártyafüggetlen, újszerű állapotban  (Megtekintve 849 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető thrill

• Nem: Férfi
  • PDA: none
  • PDA ROM: none
Nexus One kártyafüggetlen, újszerű állapotban
« Dátum: 2013, 02 02, 14:35:40 »
Eladó egy Nexus One. A készülék kártyafüggetlen és használt. Ennek ellenére rendkívül szép állapotban van, karc sehol. Minden gyári tartozék és doboza is megvan hozzá (töltő, USB kábel - a gyári füles is megvan de már kontaktos, az ajándék tok pedig már kissé viseletes, de cserébe a telefon nem).
Soha nem volt rootolva, vagy piszkálva, 2.3.6-os android van rajta.
Ajándékba adok még egy hozzá való asztali dokkolót.
Csak komoly árajánlatokat várok, nem akarom bagóért elkotyavetyélni, mert akkor inkább megtartom.

Nem elérhető TAR

• Navigáció / Navigation: Sygic/Navigon
  • PDA: GT-P1000
  • PDA ROM: Overcome v4.1
Re: Nexus One kártyafüggetlen, újszerű állapotban
« Reply #1 Dátum: 2013, 02 02, 14:48:55 »
És mennyi lenne az ár?

Nem elérhető thrill

« Reply #2 Dátum: 2013, 02 02, 14:53:56 »
Mondj egy árat és beszélünk róla. Direkt azért nem írtam, mert kíváncsi vagyok kinek mennyit érne meg.

Nem elérhető TAR

« Reply #3 Dátum: 2013, 02 02, 21:07:01 »
Max 25eft.

Nem elérhető thrill

« Reply #4 Dátum: 2013, 02 02, 21:21:52 »
Annyiért biztos nem, de kösz az ajánlatot.

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
  • PDA: ASUS Zenfone 4, 5, Apple iPad Air
« Reply #5 Dátum: 2013, 02 02, 23:44:19 »
LOL :D

Tapatalk 2-vel küldve az én HTC Sensation Z710e-ről

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login    visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login                                                Sötétben a fehér tehenek is feketék!

Nem elérhető thrill

« Reply #6 Dátum: 2013, 02 03, 09:07:27 »
LOL @ LOL generáció :)

Van abban valami vicces, hogy nem kell (szerencsére) kenyérre a pénz és ennyiért inkább nem akarom eladni, hanem megtartom?

Szar billentyűzet-vel küldve az én szar PC-ről

You are not allowed to view links. Register or Login
LOL :D

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
  • PDA: ASUS Zenfone 4, 5, Apple iPad Air
Re: Re: Nexus One kártyafüggetlen, újszerű állapotban
« Reply #7 Dátum: 2013, 02 03, 09:47:14 »
LOL @ LOL generáció :)

Van abban valami vicces, hogy nem kell (szerencsére) kenyérre a pénz és ennyiért inkább nem akarom eladni, hanem megtartom?

Szar billentyűzet-vel küldve az én szar PC-ről
Jaj bocsi, ezek szerint nem volt egyértelmű. Én a gáláns ajánlaton nevettem :)

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login    visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login                                                Sötétben a fehér tehenek is feketék!

Nem elérhető TAR

« Reply #8 Dátum: 2013, 02 03, 11:20:48 »
2010.-ben jelent meg a készülék. Vagyis most már 3 éves.
A szintén 2010.-ben megjelent Samsung P1000-es Tabot szintén ennyiért lehet eladni, jó esetben.
És az valamivel többet tud mindenben.
Ha nem jó a 25, semmi gáz.

thrill- nézz körül árügyileg, és csak aztán nevess.

Egyébként teljesen új, nullperces Nexus-t 35-40-ért lehet venni.
De ez, nem az.
Ezért ennyi az ajánlat.

Nem elérhető thrill

Re: Re: Nexus One kártyafüggetlen, újszerű állapotban
« Reply #9 Dátum: 2013, 02 03, 12:14:28 »
Jaj bocsi, ezek szerint nem volt egyértelmű. Én a gáláns ajánlaton nevettem :)

Akkor én is sorry, megkövetlek.
"Gáláns ajánlatból" volt jobb is. Egy GSM üzletben bepróbáltam és a srác elkerekedett szemekkel bámulta, forgatta, hogy "Nagyon szép állapotban van, új? 10e-et adok érte." Megköszöntem és eljöttem. :)

Nem elérhető thrill

« Reply #10 Dátum: 2013, 02 03, 12:26:31 »
2010.-ben jelent meg a készülék. Vagyis most már 3 éves.
A szintén 2010.-ben megjelent Samsung P1000-es Tabot szintén ennyiért lehet eladni, jó esetben.
És az valamivel többet tud mindenben.
Ha nem jó a 25, semmi gáz.

thrill- nézz körül árügyileg, és csak aztán nevess.

Egyébként teljesen új, nullperces Nexus-t 35-40-ért lehet venni.
De ez, nem az.
Ezért ennyi az ajánlat.

Nézd, igaz amit írsz. Három éves a vas, maga a készülék is majdnem. Viszont semmi baja, nem az kategória, mint amit más fórumokban látok árulva, miszerint "semmibajanincscsaknemmüködikabekapcsológombésvagybevantörveaképernyő", vagyis makulátlan állapotban van. Viszont szerintem ettől simán többet ér. Ha valakinek nem felel meg, akkor ne vegye meg, inkább nézegetem itthon a polcon, nincs sértődés.

Az új ajánlatokat amúgy láttam, de vannak kétségeim felőlük. Épp most vettem egy Note2-t és elég sokfelé nézegettem az árakat előtte. Azokon a helyeken, ahol olcsón volt hirdetve, valahogy sosem volt belőle épp készlet, heteken keresztül. :) Ez valódi, meg is lehet nézni és nem is kamuzok az állapotáról sem. Azt is tudom, hogy lehet olcsó venni andoridos telefont, de ez (ha nem is most, de valaha) referencia készülék volt. Nagyon egyben van, az vesz ilyet, aki tudja értékelni, másnak jó lesz a "tudomisénmilyenolcsócucc" (nem akarok senkit megbántani).

Van egy P1000-esem is, az is eladósorban van, csak még nem raktam ki, de azt sem fogom ennyiért odaadni. Akkor inkább megmarad "bohóckodni".

Amúgy van különbség hogy valaki nagyon el akar valamit adni, vagy sem. Ha azt akarná, hogy gyorsan elkeljen, akkor nyilván a 25-30-as árkategória megfelelne. Nekem viszont ráér.  Aki viszont tudja értékelni a jó minőséget, annak lehet kelleni fog. Meglátjuk. Az sem baj, ha nem viszi el senki, megmarad emlékbe.

Ui.: A nevetés meg a LOL-nak szólt, de azt meg már tisztáztuk. :)

Nem elérhető sbalu

• Mr.
« Reply #11 Dátum: 2013, 02 03, 13:54:04 »
Nézd, igaz amit írsz. Három éves a vas, maga a készülék is majdnem. Viszont semmi baja, nem az kategória, mint amit más fórumokban látok árulva, miszerint "semmibajanincscsaknemmüködikabekapcsológombésvagybevantörveaképernyő", vagyis makulátlan állapotban van. Viszont szerintem ettől simán többet ér. Ha valakinek nem felel meg, akkor ne vegye meg, inkább nézegetem itthon a polcon, nincs sértődés.

Az új ajánlatokat amúgy láttam, de vannak kétségeim felőlük. Épp most vettem egy Note2-t és elég sokfelé nézegettem az árakat előtte. Azokon a helyeken, ahol olcsón volt hirdetve, valahogy sosem volt belőle épp készlet, heteken keresztül. :) Ez valódi, meg is lehet nézni és nem is kamuzok az állapotáról sem. Azt is tudom, hogy lehet olcsó venni andoridos telefont, de ez (ha nem is most, de valaha) referencia készülék volt. Nagyon egyben van, az vesz ilyet, aki tudja értékelni, másnak jó lesz a "tudomisénmilyenolcsócucc" (nem akarok senkit megbántani).

Van egy P1000-esem is, az is eladósorban van, csak még nem raktam ki, de azt sem fogom ennyiért odaadni. Akkor inkább megmarad "bohóckodni".

Amúgy van különbség hogy valaki nagyon el akar valamit adni, vagy sem. Ha azt akarná, hogy gyorsan elkeljen, akkor nyilván a 25-30-as árkategória megfelelne. Nekem viszont ráér.  Aki viszont tudja értékelni a jó minőséget, annak lehet kelleni fog. Meglátjuk. Az sem baj, ha nem viszi el senki, megmarad emlékbe.

Ui.: A nevetés meg a LOL-nak szólt, de azt meg már tisztáztuk. :)
A P1000-emet tavaly év végén 55-ért el tudtam adni autós szettel együtt.Szerintem az is egy elég jó gép mind a mai napig.Amúgy meg, hogy nem írtál ki irányárat, szerintem ne csodálkozz azon, ha számodra elfogadhatatlan árakkal jönnek!

Nem elérhető thrill

« Reply #12 Dátum: 2013, 02 03, 16:02:39 »
A P1000-emet tavaly év végén 55-ért el tudtam adni autós szettel együtt.Szerintem az is egy elég jó gép mind a mai napig.Amúgy meg, hogy nem írtál ki irányárat, szerintem ne csodálkozz azon, ha számodra elfogadhatatlan árakkal jönnek!

Tudom, hogy el lehet ennyiért, ezért írtam, hogy komoly ajánlatokat várok. Nincs baj azzal, hogy valaki nem szán rá ennyit, vagy nem kell neki, csak ne akarjon meggyőzni, hogy nem ér többet. Látható, hogy igen.

Nem elérhető TAR

« Reply #13 Dátum: 2013, 02 04, 07:17:27 »
Tudom, hogy el lehet ennyiért, ezért írtam, hogy komoly ajánlatokat várok. Nincs baj azzal, hogy valaki nem szán rá ennyit, vagy nem kell neki, csak ne akarjon meggyőzni, hogy nem ér többet. Látható, hogy igen.

Nem meggyőzni akartalak, csak a realitásokat akartam leírni.
A piac olyan szinten telített, hogy mikor megveszed, rögtön szinte 50%-ot veszít is az értékéből.
Ha egy boltos 10-et kínált érte, akkor gondolhatod, hogy neki még tenni is kell rá, hogy elvigyék.
És nem megvenni akartam, van pár kütyüm itthon, csak kíváncsi lettem volna az árra amit kérsz.
Mert ha el akarok adni, akkor kiírok egy irányárat.
Ez nem egy licitálós oldal. Sztm.

Nem elérhető thrill

« Reply #14 Dátum: 2013, 02 04, 09:24:51 »
Nem meggyőzni akartalak, csak a realitásokat akartam leírni.
A piac olyan szinten telített, hogy mikor megveszed, rögtön szinte 50%-ot veszít is az értékéből.
Ha egy boltos 10-et kínált érte, akkor gondolhatod, hogy neki még tenni is kell rá, hogy elvigyék.
És nem megvenni akartam, van pár kütyüm itthon, csak kíváncsi lettem volna az árra amit kérsz.
Mert ha el akarok adni, akkor kiírok egy irányárat.
Ez nem egy licitálós oldal. Sztm.

Abszolút igaz, de természetesen nem gondolom, hogy 140-et fogok érte kapni, amennyiért vettem 3 éve, de még csak a felét se. :) Viszont a másik oldalról is lehet nézni. Pont az érdekel, hogy kell-e valakinek egyáltalán, ezért nem írtam árat. Úgy gondolom, hogy ha most kiírtam volna hogy ennyi meg ennyi, akkor mindenki konstatálja magában a véleményét és megy tovább. Így meg ha érdekli, csak megkérdezi, hogy mennyi. Mint látható, nincs nagy érdeklődés, így nem is kell magam fárasszam, hogy beárazzam. Sebaj, megmarad. Pont azt akartam elkerülni amúgy, hogy flame alakuljon ki, hogy mindenki beírja, hogy nem ér annyit, stb. Nem sikerült így sem.... :)

Nem elérhető Cornetto72

• DOUBLE CLUB
  • Néha be-be néző...
    • PDA fórum
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Samsung S1,S2,S6,S7dual,S8,DEX+Gear S1+VR2017,Gear 360, iphone4s,5SE,iPod 6G , iPad PRO 9,7 4G, Nexus7 II Gen.
« Reply #15 Dátum: 2013, 02 04, 22:22:36 »
Tavaly tavasszal vettem itt egy makulátlant 30-ért. Tokkal.nem sokáig volt nálam,mert nem fogott meg. Sztm hirdesd meg a vateran is. Itt nem biztos,hogy el fog menni.

Nem elérhető thrill

« Reply #16 Dátum: 2013, 02 04, 23:50:54 »
Tavaly tavasszal vettem itt egy makulátlant 30-ért. Tokkal.nem sokáig volt nálam,mert nem fogott meg. Sztm hirdesd meg a vateran is. Itt nem biztos,hogy el fog menni.

Köszi a tanácsot, hirdetem máshol is, meg itt is (hátha :)