2010.-ben jelent meg a készülék. Vagyis most már 3 éves.
A szintén 2010.-ben megjelent Samsung P1000-es Tabot szintén ennyiért lehet eladni, jó esetben.
És az valamivel többet tud mindenben.
Ha nem jó a 25, semmi gáz.
thrill- nézz körül árügyileg, és csak aztán nevess.
Egyébként teljesen új, nullperces Nexus-t 35-40-ért lehet venni.
De ez, nem az.
Ezért ennyi az ajánlat.
Nézd, igaz amit írsz. Három éves a vas, maga a készülék is majdnem. Viszont semmi baja, nem az kategória, mint amit más fórumokban látok árulva, miszerint "semmibajanincscsaknemmüködikabekapcsológombésvagybevantörveaképernyő", vagyis makulátlan állapotban van. Viszont szerintem ettől simán többet ér. Ha valakinek nem felel meg, akkor ne vegye meg, inkább nézegetem itthon a polcon, nincs sértődés.
Az új ajánlatokat amúgy láttam, de vannak kétségeim felőlük. Épp most vettem egy Note2-t és elég sokfelé nézegettem az árakat előtte. Azokon a helyeken, ahol olcsón volt hirdetve, valahogy sosem volt belőle épp készlet, heteken keresztül.

Ez valódi, meg is lehet nézni és nem is kamuzok az állapotáról sem. Azt is tudom, hogy lehet olcsó venni andoridos telefont, de ez (ha nem is most, de valaha) referencia készülék volt. Nagyon egyben van, az vesz ilyet, aki tudja értékelni, másnak jó lesz a "tudomisénmilyenolcsócucc" (nem akarok senkit megbántani).
Van egy P1000-esem is, az is eladósorban van, csak még nem raktam ki, de azt sem fogom ennyiért odaadni. Akkor inkább megmarad "bohóckodni".
Amúgy van különbség hogy valaki nagyon el akar valamit adni, vagy sem. Ha azt akarná, hogy gyorsan elkeljen, akkor nyilván a 25-30-as árkategória megfelelne. Nekem viszont ráér. Aki viszont tudja értékelni a jó minőséget, annak lehet kelleni fog. Meglátjuk. Az sem baj, ha nem viszi el senki, megmarad emlékbe.
Ui.: A nevetés meg a LOL-nak szólt, de azt meg már tisztáztuk.