Warning: filesize() [function.filesize]: stat failed for /web/htdocs/pdafanclubcom/www/forum/cache/data_c9359287d36bcaaac73f1771b0a3ebd7-SMF-modSettings.php in /web/htdocs1/pdafanclubcom/home/www/forum/Sources/Load.php on line 2744
 SHV-120L/K/S kérdések válaszok
2024, 11 24, 10:59:54

Szerző Téma: SHV-120L/K/S kérdések válaszok  (Megtekintve 13537 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Márkóóóóóóó

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Igo 8 európatérkép
  • PDA: Samsung Galaxy S2 HD LTE SHV-120L
  • PDA ROM: Cyanogenmod 10 (4.1.2)
SHV-120L/K/S kérdések válaszok
« Dátum: 2013, 03 11, 22:48:25 »
Ide jöhetnek a kérdések és válaszok a három típusú telefonhoz

Nem elérhető btarro

• PFC Fan
  • PDA: 4.22
  • PDA ROM: 4.22
Re: SHV-120L/K/S kérdések válaszok
« Reply #1 Dátum: 2013, 07 09, 10:57:48 »
sziasztok,

lehet nem ide kellene írnom mert nekem egy samsung galaxy s2 hd lte (i757m) telóm van, de nem találtam hozzá itt fórumot.

A telefon canadából származik bell volt a szolgáltató és szerettem volna magyarítani, root-olni és unlock-kolni.

frissítettem romot a telon mert a gyárival nem tudtam root-olni, pontosan ehhez a típushoz való cm10-et kapott.
ezzel sikerült a root és  censored a, mert magyar lett minden, viszont az efs mappából eltűnt az nv_data.bin file. addig ugye nem tudtam a mappát menteni amig nem root-oltam, roothoz viszont romot kellett rajta cserélnem.
IMEI száma nem változott, *#06#-gal az eredetit írja ki ami volt neki.
Lehet valahogy leszedni nv_data.bin file-t amibe ezt az imei számot bele tudom valahogy szerkeszteni, vagy valami ötlet valakinek? Nem akarom csak pda-ként használni :(

Helpeket előre is köszönöm!

üdv.: B

Nem elérhető ZsDaniel

• Support-ER
  • PDA ROM: Minden infó az aláírásban
« Reply #2 Dátum: 2013, 07 09, 16:22:05 »
You are not allowed to view links. Register or Login
sziasztok,

lehet nem ide kellene írnom mert nekem egy samsung galaxy s2 hd lte (i757m) telóm van, de nem találtam hozzá itt fórumot.

A telefon canadából származik bell volt a szolgáltató és szerettem volna magyarítani, root-olni és unlock-kolni.

frissítettem romot a telon mert a gyárival nem tudtam root-olni, pontosan ehhez a típushoz való cm10-et kapott.
ezzel sikerült a root és  censored a, mert magyar lett minden, viszont az efs mappából eltűnt az nv_data.bin file. addig ugye nem tudtam a mappát menteni amig nem root-oltam, roothoz viszont romot kellett rajta cserélnem.
IMEI száma nem változott, *#06#-gal az eredetit írja ki ami volt neki.
Lehet valahogy leszedni nv_data.bin file-t amibe ezt az imei számot bele tudom valahogy szerkeszteni, vagy valami ötlet valakinek? Nem akarom csak pda-ként használni :(

Helpeket előre is köszönöm!

üdv.: B
Az amerikai/kanadai verzióknak tudtommal nincs efs vagy az nv_data.bin fájl.

Apple iPhone 5 és iPad Mini [iOS 8.1.2]
Samsung Galaxy S3 (I9300) | ArchiDroid V2.X [4.4.4]
Google Chromecast
Apple iPod Nano 6G

Nem elérhető Sz.Tom

• PDA: samsung galaxy s2 hd lte
« Reply #3 Dátum: 2013, 11 07, 23:23:42 »
Üdv! Nemrég vettem egy SHV-E120S készüléket Dél-Koreából. JB 4.1.2 van, de elvileg lehet frissíteni. Amikor a Kies-el próbálom az frissítené csak éppen 0%-on marad. Csak 3 nyelv van benne,ebből csak az angol használható a másik 2 ázsiai nyelv. Gondolom nem eredeti rom van rajta. A telefon kártyafüggetlen csak azt nem tudom, hogy gyárilag az e. Rootoláshoz szeretnék segítséget kérni. Még az volna a kérdésem, hogy ha nem gyárilag független és esetleg teszek rá egy új romot akkor független marad?

Nem elérhető OccsE

• Navigáció / Navigation: iGO 8.3
  • PDA: Galaxy S2 HD és i900 Omnia
  • PDA ROM: még nem tudom és i900DXID1/23064M
« Reply #4 Dátum: 2013, 11 27, 13:01:12 »
Üdv! Nemrég vettem egy SHV-E120S készüléket Dél-Koreából. JB 4.1.2 van, de elvileg lehet frissíteni. ....

elvileg itt: You are not allowed to view links. Register or Login megtalalsz mindent ami ROM ugyben ujdonsag a telcsiddel kapcsolatban.
Sajnos meg az ujabb JB-knek nincs kint a fozott verzioja a mi telonkra :(

Nem elérhető Sz.Tom

• PDA: samsung galaxy s2 hd lte
« Reply #5 Dátum: 2013, 12 15, 22:19:38 »
elvileg itt: You are not allowed to view links. Register or Login megtalalsz mindent ami ROM ugyben ujdonsag a telcsiddel kapcsolatban.
Sajnos meg az ujabb JB-knek nincs kint a fozott verzioja a mi telonkra :(

Köszönöm a segítséget! Láttam sokan dicsérik ezt az SVNROM 1.7-t. Gondolkozom rajta, hogy felrakom.