Sziasztok!
Mindenkinek szeretném megköszönni a hasznos registry-buherákat!
Megtörtént velem a rémálmom: A jobb hangminőség reményében telepítettem egy elsőre királynak tűnő sounddrivert. Na, innentől kezdve minden hang elment! Sehol nem volt hang! Se gsm, se pda, semmi se szólt, csipogott. Softresetre semmi, hardresetre szintén semmi. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
Aztán még 3 hardreset gyors egymásutánban. Na, az utolsó után előjöttek a hangok, de szűz rendszer fogadott, semmi sem volt, se progik, se kontaktok, semmi. No problem, volt nekem spb backupos mentésem, nosza, restore. A szépséghiba: A mentés júniusi volt
Úgyhogy egy csomó dolgot újra fel kellett raknom..... Az egyetlen pozitívum: jelenleg egyszerre van fenn spb mobileshell és inesoft dialer. RULEZ! Tökéletesen kiegészítik egymást!
A mobileshell nem tud fullscreen callerid-t, az inesoft igen, az inesoftban nincs meg az a cetlis üzenetkezelés, ami a mobileshellben. Ha be kell pötyögni egy számot, akkor inesoft dialer, ha hívásnaplót akarok nézni, akkor mobileshell.
Simán megférnek egymás mellett. JA! azóta minden héten spb backup, meg a pimorganizer dógozik. A pimorganizer nagyon király, főleg az üzenetek .txt-be való exportálása, még magyar ékezetet is kezel!Minden sms-ben, amit txt-be konvertál, ott a hívószám, a dátum, minden.
Az Omniámat, ami "csak" 1-es(i900) nem adnám oda egy 2-esért(i8000) sem, meg egy galaxi s-ért sem!!!!!
Egy barátom, aki szintén i900-tulaj, szerzett nekem tartalékban érintőkijelzőt meg lcd-t is, úgyhogy egy darabig nyugodt vagyok
Még1x köszönöm mindenki segítségét