2024, 11 24, 13:10:10

Szerző Téma: [ROM][JB] Android Open Kang Project - GT-I9100 - [HIVATALOS]  (Megtekintve 5748 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
  • Közlegény
  • PDA: Nokia Lumia 710
  • PDA ROM: Rataplan v7.0 (Windows Phone 7.8)
Re: [ROM][JB] Android Open Kang Project - GT-I9100 - [HIVATALOS]
« Reply #25 Dátum: 2012, 10 02, 10:03:48 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Nos igen. Az ics verziós aokp-ban benne volt a záró képernyőckonfiguráció, ebből még hiányzik, azonban 10x annyi más beállítást találsz mint a cm10 ben. A hivatalos napi buildek pedig szerintem nem annyira fontosak. Ha hetente kijön egy build ott mindig le van írva minden főbb változás. Amúgy ennek is van gerrit listája ahol látható és nyomon követhető minden fejlesztés. Majd megkeresem.
Engem zavart nagyon a záróképernyő testre szabhatósága, ezért visszamentem cm10 alapokra :). Amit én újdonságnak vettem volna az az ébresztés rázással való feloldása.
Amit szeretek nagyon az AOKP vonalból az a weather panel és systemui.

Nem elérhető bezke

• TOPIKGAZDA
  • PFC Fan
  • PDA: Galaxy S II
  • PDA ROM: XXLJS
« Reply #26 Dátum: 2012, 10 03, 16:39:50 »
Engem zavart nagyon a záróképernyő testre szabhatósága, ezért visszamentem cm10 alapokra :). Amit én újdonságnak vettem volna az az ébresztés rázással való feloldása.
Amit szeretek nagyon az AOKP vonalból az a weather panel és systemui.

Van egy jó hírem:
Lockscreen Targets: WIP!
based on cm10.
added options for 3-8 targets
added aokp icons pack kwes1020
Thanks firstEncounter for the preview layout and advice.

Amúgy amit ígértem link a változásokhoz!:

Nem elérhető bezke

• TOPIKGAZDA
  • PFC Fan
« Reply #27 Dátum: 2012, 10 03, 17:26:52 »
Lökök fel pár képet a tisztánlátás kedvéért, mivel is több ez a rom egy "sima" cm10-nél.
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
  • PDA: Nokia Lumia 710
  • PDA ROM: Rataplan v7.0 (Windows Phone 7.8)
« Reply #28 Dátum: 2012, 10 04, 08:23:31 »
Lökök fel pár képet a tisztánlátás kedvéért, mivel is több ez a rom egy "sima" cm10-nél...
Én végleg kikötöttem a ParanoidAndroid rom mellett, ami cm10 alapú. Aki forrásokból készít romot és programozási háttere is van, az össze tud hozni AOKP és CM10 közös produkciót. A paranoidnál cm10 alapokon a fejlesztő megoldotta a kapcsolókat a redőnyre, csak úgy ahogy az AOKP romoknál látható. Ráadásul a beállításokban az AOKP romoknál a kettéosztott nézet szinte használhatatlan, ellenben a paránál zseniális. Mindenesetre valóban a legjobb és leghasználhatóbb romok az aokp és cm alapúak, ez tény.

A stock pedig a hányadék csicsa-micsa kinézetével és egyszerűségével maradjon is meg.

Nem elérhető bezke

• TOPIKGAZDA
  • PFC Fan
« Reply #29 Dátum: 2012, 10 04, 16:27:00 »
Én végleg kikötöttem a ParanoidAndroid rom mellett, ami cm10 alapú. Aki forrásokból készít romot és programozási háttere is van, az össze tud hozni AOKP és CM10 közös produkciót. A paranoidnál cm10 alapokon a fejlesztő megoldotta a kapcsolókat a redőnyre, csak úgy ahogy az AOKP romoknál látható. Ráadásul a beállításokban az AOKP romoknál a kettéosztott nézet szinte használhatatlan, ellenben a paránál zseniális. Mindenesetre valóban a legjobb és leghasználhatóbb romok az aokp és cm alapúak, ez tény.

A stock pedig a hányadék csicsa-micsa kinézetével és egyszerűségével maradjon is meg.
:ok: :ok: :ok: