2024, 11 28, 06:49:51

Szerző Téma: [ROM][ICS][05/03][IMPORTANT P.1454]HyDrOG3N-ICS [BYEDROG3NICS.][PREOFFICIAL  (Megtekintve 5567 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető AdrianS2K

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: IGO My Way, Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy S II + Iphone 4
  • PDA ROM: cMIUI 2.8.10
You are not allowed to view links. Register or Login
Remélem összejön, mert nem garantált a siker. Jelezd majd, mert érdekel a dolog !  :ok:

Hoppá....kapufa! :( :D Mi a teendő akkor, mikor a romban nincs zImage fájl, csak egy boot.img van a helyén? A másik rom is aokp és abban pedig van zImage. Szóval lenne mit felülírni, csak nincs mivel... >:( :D

Nem elérhető bezke

• TOPIKGAZDA
  • PFC Fan
  • PDA: Galaxy S II
  • PDA ROM: XXLJS
Hoppá....kapufa! :( :D Mi a teendő akkor, mikor a romban nincs zImage fájl, csak egy boot.img van a helyén? A másik rom is aokp és abban pedig van zImage. Szóval lenne mit felülírni, csak nincs mivel... >:( :D
csak átnevezed és annyi. A zImage és a boot.img ugyan az /kernel/

Nem elérhető hellboyxtr

• PDA: HTC touch diamond
  • PDA ROM: 1.13.25.24
Sziasztok!
Olyan problémám van ezzel a Rommal,hogy ha számítógépre dugom a telefont akkor csak a belső memóriát látja a gép,Sd kártyát nem kezeli mint meghajtó.Próbáltam Nitralaity-vel át írni a CSC -t de amikor rábökök a menüpontra lefagy az alkalmazás.Így hát probléma még mindig fent áll.
Valaki ha tudna mondani valamit erre megköszönném,és hogy másoknak ez működik-e rendesen?

Ködzönöm

Nem elérhető AdrianS2K

• Navigáció / Navigation: IGO My Way, Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy S II + Iphone 4
  • PDA ROM: cMIUI 2.8.10
csak átnevezed és annyi. A zImage és a boot.img ugyan az /kernel/

Köszöntem szépen! :ok: ;)

Nem elérhető kaisers

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Samsung I9300
  • PDA ROM: 4.1.2
Sziasztok!
Olyan problémám van ezzel a Rommal,hogy ha számítógépre dugom a telefont akkor csak a belső memóriát látja a gép,Sd kártyát nem kezeli mint meghajtó.Próbáltam Nitralaity-vel át írni a CSC -t de amikor rábökök a menüpontra lefagy az alkalmazás.Így hát probléma még mindig fent áll.
Valaki ha tudna mondani valamit erre megköszönném,és hogy másoknak ez működik-e rendesen?

Ködzönöm

Tárhely/számítógépes USB-kapcsolat//Médiaeszköz (MTP)-vel csatlakoztasd, és saját gépben látni fogod majd.
"Nem vagyok hülye, csak furcsán normális!"

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
  • PDA: Nokia Lumia 710
  • PDA ROM: Rataplan v7.0 (Windows Phone 7.8)
Gondolkozom egy CM9 alapú AOKP rom felrakásán és ezt szemeltem ki magamnak. Kinek mennyire vált be és melyik AOKP ROM mondható a legjobbnak?
Valamint a Siyah kernellel vannak-e bugok és az akkuidőre lennék még kíváncsi :oops: