2024, 11 30, 21:11:09

Szerző Téma: Galaxy Note - Rom, ROOT  (Megtekintve 116600 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető lfalus

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: mio
  • PDA: mio
  • PDA ROM: xxlk45bklo
Re: Galaxy Note - Rom, ROOT
« Reply #1850 Dátum: 2012, 12 22, 18:38:24 »

Nem:
PFC Fan

Navigáció / Navigation: mio
PDA: mio
PDA ROM: xxlk45bklo

Re: Galaxy Note - Általános beszélgetés
« Reply #5344 Dátum: Ma - 18:35:35 »
Idézet
Módosítás
Törlés
sziasztok segitseget kernek
van  egy galaxy note  keszulekem 4.1.1 el . es 2.3 6 ot szeretnek ra eredeti t mobilosat visszatolteni

hogy  kelll? nagyon kezdo vagyok.
valaki irja le lepesrol lepesre legyszives mit tegyek.

koszi Lac

rstwingo

• Vendég
« Reply #1851 Dátum: 2012, 12 22, 18:43:24 »
You are not allowed to view links. Register or Login
sziasztok segitseget kernek
van  egy galaxy note  keszulekem 4.1.1 el . es 2.3 6 ot szeretnek ra eredeti t mobilosat visszatolteni

hogy  kelll? nagyon kezdo vagyok.
valaki irja le lepesrol lepesre legyszives mit tegyek.

koszi Lac

Nem elég egy helyen feltenni? Nem fogsz hamarabb kapni választ

Nem elérhető Macika

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • PDA: OnePlus 6
  • PDA ROM: OxygenOS 5.1.8
« Reply #1852 Dátum: 2012, 12 23, 00:38:40 »
Nem elég egy helyen feltenni? Nem fogsz hamarabb kapni választ
Ráadásul az ilyenfajta erőszakosság arról árulkodik, hogy az illető nem hajlandó utánaolvasni, azt várja, hogy CSAK NEKI leírják újra, mit hogyan kell, lépésről lépésre.
Hiába tették már meg előtte ALAPOSAN, igen jól használhatóan...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető atikanj

• Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: LG V10 H960A
« Reply #1853 Dátum: 2013, 01 08, 22:21:55 »
sziasztok.

egy igazán főzött Rom

érdemes megnézni az oldalon található videókat.

ezt az oldalt is a linkek csak akkor látszanak ha regisztrálva vagy .

a rom innen tölthető

ez pedig a kernel amiből ajánlott a telepítés

a hat kernelből a legalsó teljesen jó

el ne felejtse valaki. ez a kernel zip kiterjesztésű , úgy ahogy van a külső sd -re kell másolni (a romot is ) .Recoveryből telepíteni , egy biztonságos JB vagy ICS kernelből .Flash után advanced lehetőséget választani , utána reboot recovery lehetőséget.Ekkor kerülsz bele a Thor kernelbe , lehet telepíteni.

így 

Best Install Method :
- Install Thor Kernel v18 ICS
- Reboot Recovery
- Go Mount Menu And Format /cache /data /preload
- Mount USB, Clean Internal & External Memory
- Reboot Recovery & Run Install

Mindenki csak saját felelősségre . Thor nincs az XDA-n. Mondanak ki ezt ki azt a neten miért nem , egy éve tudok róla néha felteszek a tegraowners  oldalról egy romot mert kíváncsi vagyok .
Most is erre e romra . Most töltöm lefelé de ma már nem romolok majd holnap délután vagy este ,ha valakit érdekel beszámolok .

Most él mindegyik link megnéztem , ha nem menne valamelyik akkor a tegraowners oldalról  (link lásd feljebb) regisztrálás után elérhető

Nem elérhető nababika

• PDA: Note 2
  • PDA ROM: DN3 Ditto Note 3.1
Re: Re: Galaxy Note - Rom, ROOT
« Reply #1854 Dátum: 2013, 01 08, 22:41:09 »
sziasztok.

egy igazán főzött Rom

érdemes megnézni az oldalon található videókat.

ezt az oldalt is a linkek csak akkor látszanak ha regisztrálva vagy .

a rom innen tölthető

ez pedig a kernel amiből ajánlott a telepítés

a hat kernelből a legalsó teljesen jó

el ne felejtse valaki. ez a kernel zip kiterjesztésű , úgy ahogy van a külső sd -re kell másolni (a romot is ) .Recoveryből telepíteni , egy biztonságos JB vagy ICS kernelből .Flash után advanced lehetőséget választani , utána reboot recovery lehetőséget.Ekkor kerülsz bele a Thor kernelbe , lehet telepíteni.

így 

Best Install Method :
- Install Thor Kernel v18 ICS
- Reboot Recovery
- Go Mount Menu And Format /cache /data /preload
- Mount USB, Clean Internal & External Memory
- Reboot Recovery & Run Install

Mindenki csak saját felelősségre . Thor nincs az XDA-n. Mondanak ki ezt ki azt a neten miért nem , egy éve tudok róla néha felteszek a tegraowners  oldalról egy romot mert kíváncsi vagyok .
Most is erre e romra . Most töltöm lefelé de ma már nem romolok majd holnap délután vagy este ,ha valakit érdekel beszámolok .

Most él mindegyik link megnéztem , ha nem menne valamelyik akkor a tegraowners oldalról  (link lásd feljebb) regisztrálás után elérhető
Tetszik.
Én várom a beszámolóit. :)

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-N7000-ről

Nem elérhető atikanj

« Reply #1855 Dátum: 2013, 01 08, 22:49:16 »
Tetszik.
Én várom a beszámolóit. :)

:)  ;)

nekem is ... a videókban nem mindenhol note van .... de ez  a rom pont tudja mindazt ami a videókban van .....

:)

Nem elérhető atikanj

« Reply #1856 Dátum: 2013, 01 09, 19:24:33 »
Csak a "tapasztaltaknak" 

felraktam Intika romját és hát ......

nagyon sok romot tettem eddig fel ... Ez nagyon tetszik . idáig . Természetesen aksiidőről nem lehet beszámolni  ilyen rövid idő alatt de elképesztő ez a srác amit kihozott egy cyanogenmod 9.1 stabil romból.
Minden elismerésem az övé. Nagyon sok alkalmazás van rajta alapból .

ezen a linken van vagy 10 fotó a képernyőről. Minden alkalmazás látható és semmit nem tettem még fel idáig . Go Launchert használom mert az is rajta van de átalakította azt is a saját szája íze szerint , nem is hasonlít arra amit le lehet tölteni a playről. Nekem nagyon tetszik .
Nincs alkalmazás ami fagyna a romban . a C9.1 ben van vagy 2  azt hiszem de ezeket nem is telepíti fel és nem is fontosak .
Ne kérdezzetek a romról nekem is új még . Mintha nem is notom lennne vagyis nem android .. Elképesztő ez a srác amit kihozott az androidból . Érdemes megnézni a fotókat  ;)
Sokkal szebb persze élőben , nem teljesen jön vissza a képekről .
paranoidandroid ICS rom . Rengeteg MŰKÖDŐ beállítási lehetőséggel . Processzor max 1704  minimum 25 mhz állítható stb, stb. Szinte minden állítható .
Néhány szó a telepítésről .
fentebbi hozzászólásban írtam az elejét ezt nem írnám le mégegyszer . mikor bent van valaki a thor kernelben / leírtam korábban hogyan /  akkor fullwipe , fullformat , kivéve a format sd ... ez leszed a mikrosd-ről mindent . de a format efs az muszáj ... ez töröl a belő memóriáról ,mindent ,Fontos .
Aroma installer .  itt mindig yes lehetőséget KELL választani , ha eljutsz az install lehetőséghez ott a defaultot válaszd ....
mikor kész a telepítés akkor újraindul , 2 szer magától .... jó így ahogy van nem kell megijedni   :)
második újraindulás után a samsung felirat kicsit módosítva  elég sokáig látható  2 perc biztosan vagy több ... utána végre elindul a rom ....  de itt is tölt 2-4 percet biztosan amíg eljutsz a  beállításokig .
mikor a beállításokat végigcsináltam és elindult volna végre  a rendszer egyszer csak újra indult .
ekkor beugrott egy mondat amit telepítés közben olvastam Intika írta ... hogy egy újrainítás mindenféle beállítás előtt . emiatt kezdtem előről az egész telepítést  :D
engem sosem zavart  ;)
újraeljutottam a fent leírtak szerint addig amíg nyelvet kellett volna választani . ekkor újraindítottam az egészet ( power gomb hosszan és reboot választva )
Újraindulva azonnal felállt a rendszer persze angolul , amit a beállításokban azonnal módosítottam .... hozzáadtam a fiókhoz  a gmailt.  kész ... magyar  ... öröm  :taps: 
apróság :  a készülékgombokból csak a home gomb használható . de nem is baj , hogy így van . Látni a képen mi helyettesíti a másik kettőt .

DE!!!

nem mondom , hogy ez nem egy bonyolult rom   :D  rengeteg alkalmazás alapból , még titanium backup , skype viber és  sok sok nagyon hasznos app a sok gyári  felesleg helyett.... tollat használó app azt hiszem 3  vagy 4 is van aki azt szereti ....
nem jelzi ki a hívószámot alapból ... ennek a beállítása nem egyszerű helyen van  :D
hasonló helyen mint a JB romoknál .
Nagyon ügyes a srác .... de nem istenítem tovább ... nálam csillagos  5 -ös ez a rom .

Nem elérhető nababika

« Reply #1857 Dátum: 2013, 01 10, 00:06:15 »
Csak a "tapasztaltaknak" 

felraktam Intika romját és hát ......

nagyon sok romot tettem eddig fel ... Ez nagyon tetszik . idáig . Természetesen aksiidőről nem lehet beszámolni  ilyen rövid idő alatt de elképesztő ez a srác amit kihozott egy cyanogenmod 9.1 stabil romból.
Minden elismerésem az övé. Nagyon sok alkalmazás van rajta alapból .

ezen a linken van vagy 10 fotó a képernyőről. Minden alkalmazás látható és semmit nem tettem még fel idáig . Go Launchert használom mert az is rajta van de átalakította azt is a saját szája íze szerint , nem is hasonlít arra amit le lehet tölteni a playről. Nekem nagyon tetszik .
Nincs alkalmazás ami fagyna a romban . a C9.1 ben van vagy 2  azt hiszem de ezeket nem is telepíti fel és nem is fontosak .
Ne kérdezzetek a romról nekem is új még . Mintha nem is notom lennne vagyis nem android .. Elképesztő ez a srác amit kihozott az androidból . Érdemes megnézni a fotókat  ;)
Sokkal szebb persze élőben , nem teljesen jön vissza a képekről .
paranoidandroid ICS rom . Rengeteg MŰKÖDŐ beállítási lehetőséggel . Processzor max 1704  minimum 25 mhz állítható stb, stb. Szinte minden állítható .
Néhány szó a telepítésről .
fentebbi hozzászólásban írtam az elejét ezt nem írnám le mégegyszer . mikor bent van valaki a thor kernelben / leírtam korábban hogyan /  akkor fullwipe , fullformat , kivéve a format sd ... ez leszed a mikrosd-ről mindent . de a format efs az muszáj ... ez töröl a belő memóriáról ,mindent ,Fontos .
Aroma installer .  itt mindig yes lehetőséget KELL választani , ha eljutsz az install lehetőséghez ott a defaultot válaszd ....
mikor kész a telepítés akkor újraindul , 2 szer magától .... jó így ahogy van nem kell megijedni   :)
második újraindulás után a samsung felirat kicsit módosítva  elég sokáig látható  2 perc biztosan vagy több ... utána végre elindul a rom ....  de itt is tölt 2-4 percet biztosan amíg eljutsz a  beállításokig .
mikor a beállításokat végigcsináltam és elindult volna végre  a rendszer egyszer csak újra indult .
ekkor beugrott egy mondat amit telepítés közben olvastam Intika írta ... hogy egy újrainítás mindenféle beállítás előtt . emiatt kezdtem előről az egész telepítést  :D
engem sosem zavart  ;)
újraeljutottam a fent leírtak szerint addig amíg nyelvet kellett volna választani . ekkor újraindítottam az egészet ( power gomb hosszan és reboot választva )
Újraindulva azonnal felállt a rendszer persze angolul , amit a beállításokban azonnal módosítottam .... hozzáadtam a fiókhoz  a gmailt.  kész ... magyar  ... öröm  :taps: 
apróság :  a készülékgombokból csak a home gomb használható . de nem is baj , hogy így van . Látni a képen mi helyettesíti a másik kettőt .

DE!!!

nem mondom , hogy ez nem egy bonyolult rom   :D  rengeteg alkalmazás alapból , még titanium backup , skype viber és  sok sok nagyon hasznos app a sok gyári  felesleg helyett.... tollat használó app azt hiszem 3  vagy 4 is van aki azt szereti ....
nem jelzi ki a hívószámot alapból ... ennek a beállítása nem egyszerű helyen van  :D
hasonló helyen mint a JB romoknál .
Nagyon ügyes a srác .... de nem istenítem tovább ... nálam csillagos  5 -ös ez a rom .
Megpróbáltam én is feltenni, de nekem nem jött össze. A Samsung feliratnál megjelent egy kék csík, hogy és onnan nem ment sehova. Én nem nyomtam format efs-t,  lehetséges, hogy az volt a baja? Holnap reggel megint nekifutok, hátha.

rstwingo

• Vendég
« Reply #1858 Dátum: 2013, 01 10, 05:33:25 »
Megpróbáltam én is feltenni, de nekem nem jött össze. A Samsung feliratnál megjelent egy kék csík, hogy és onnan nem ment sehova. Én nem nyomtam format efs-t,  lehetséges, hogy az volt a baja? Holnap reggel megint nekifutok, hátha.

Srácok !! BIZTOS az EFS mappát Ti törölni akarjátok
Csak azért kérdem, mert abban van a telefon lelke, az IMEI és egyebek
Ahhoz még a gyári rom se nyúl

Nem elérhető atikanj

« Reply #1859 Dátum: 2013, 01 10, 07:27:45 »
Srácok !! BIZTOS az EFS mappát Ti törölni akarjátok
Csak azért kérdem, mert abban van a telefon lelke, az IMEI és egyebek
Ahhoz még a gyári rom se nyúl
jogos ...
és mivel annyira fontos nem is lehet formázni ,,,   
ilyen lehetőség nincs is a formatok közt

format emnc :) 

Nem elérhető atikanj

« Reply #1860 Dátum: 2013, 01 10, 07:32:06 »

szia ....

thor kernel ,wipe menüben  full wipe ... , mountand storage -ben format sd card kivételével mindegyik....

aksi feltöltve természetesen .  ha kijött a kék csík 2-4 perc is kell míg  elindul ...de ezek szerint túl vagy a telepítésen ?.....  mert  a kék csík aroma után vagy csak

rstwingo

• Vendég
« Reply #1861 Dátum: 2013, 01 10, 07:44:37 »
jogos ...

Az EMMC formattal a belső adattár is törlődik
ha system és data format is van csinálva, akkor felesleges a wipék, mivel a format mindent töröl

Nem elérhető nababika

Re: Re: Re: Galaxy Note - Rom, ROOT
« Reply #1862 Dátum: 2013, 01 10, 07:50:04 »
jogos ...

Én is csodálkoztam, de nem vitatkozom nálam tapaszaltabbakkal. :-) Csak feltűnt volna, hogy olyan nincs is. Haza megyek, de alszom, aztán romolás.

szilvasi

• Vendég
« Reply #1863 Dátum: 2013, 06 17, 12:23:26 »
Sziasztok!
Rootolni szeretném ismerősöm Noteját!
Pda xxlt5
phone xxlt3
cs panlt1
melyik kernelt érdemes felrakni?

Nem elérhető zzoli69

• PDA: Galaxy Note 4
  • PDA ROM: N910FXXU1ANK4
« Reply #1864 Dátum: 2013, 07 04, 20:19:36 »
Sziasztok!

Egy kis segítség kellene. PhilZ legújabb kernele van fent a telefonon. CWM-ből szeretném feltenni az új Sweet romot. Úgy gondoltam, hogy túl sok szemét van már a belső SD-n, ezért arra gondoltam, majd külső SD-ről telepítem, a belső SD-t meg leformázom. Meg is csináltam, de a CWM nem tudja mountolni a külső SD-t. 32 gigás, FAT32-re formáztam. Rámásoltam a belső SD-re a ROM-ot, a CWM azt írja ki, hogy "Can't mount /emmc. Ez mit jelent? Előtte persze a CWM Wipe Data/Factory Reset menüjében nyomtam egy Clean to install a New ROM-ot. Most ott állok, hogy normal boot esetén megáll a Samsung logónál, vagy be tudok menni a CWM-be. Mit tegyek?

Nem elérhető zzoli69

« Reply #1865 Dátum: 2013, 07 04, 20:48:09 »
Az előzőekhez hozzátéve, ez a ROM volt fent előtte:
Próbálkozok pc Odinnal, de nem teszi fel az előző linkben mutatott stock rom-ot.

Nem elérhető zzoli69

« Reply #1866 Dátum: 2013, 07 04, 22:27:02 »
3 file-os ROM sem megy fel, már az elején megáll, szóval szerviz lesz azt hiszem. Mostmár nem jut el a Samsung logóig sem.

rstwingo

• Vendég
« Reply #1867 Dátum: 2013, 07 05, 13:41:39 »
3 file-os ROM sem megy fel, már az elején megáll, szóval szerviz lesz azt hiszem. Mostmár nem jut el a Samsung logóig sem.

Ha Download módod van, akkor az Odinnak fel kell tennie a romot, olyan nincs hogy nem teszi fel
ott akkor valamit nem jól csinálsz

A 3 fájloshoz kell PIT fájl is és ha van a bootloader is és ezeket mind be kell tallózni az 1.85-s vagy 1.87-s Odinba a megfelelő helyre
A Re-Partition és a Phone Bootloader Update legyen bepipálva és gó mehet

Nem elérhető sunboy

• PDA: Samsung Galaxy Note N7000
  • PDA ROM: SWEET V7 XXLT4 4.1.2
« Reply #1868 Dátum: 2013, 07 10, 15:07:46 »
Sziasztok!
hátha valakit érdekel!
Galaxy Note/GT-N7000/ORA/N7000XXLT9/ 4.1.2 / 04.06.2013 /1103517 /Unlock

Nem elérhető zzoli69

« Reply #1869 Dátum: 2013, 07 16, 23:19:54 »
Alaplap csere után vígan működik ismét!  :taps:

Nem elérhető Gy_István

• hideggyógyász & bérnig*er
  • PDA: N7000 / Note 3 SM-N9005 / S7 Edge SM G935F + GEAR 1
  • PDA ROM: CM11 / 4.3 XXUDMJ6 /G935FXXU1BPJ6
« Reply #1870 Dátum: 2013, 12 24, 12:53:33 »

Sziasztok !
Ezt feltette már valaki ?

OFF

Boldog Karácsonyt mindenkinek !

ON

Nem elérhető dui_Desire HD

• PFC Fan
  • PDA: 2.3
  • PDA ROM: 2.3
« Reply #1871 Dátum: 2014, 01 17, 16:37:29 »
valaki tudna nekem linkelni gyári Gingerbread romot nota-ra???

Nem elérhető Macika

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • PDA: OnePlus 6
  • PDA ROM: OxygenOS 5.1.8
« Reply #1872 Dátum: 2014, 01 17, 22:30:47 »
valaki tudna nekem linkelni gyári Gingerbread romot nota-ra???
Szia.

Valahol van egy komplett Bluray-m, rajta csak N7000-es ROM-okkal, de 3 óra alatt sem találtam meg.
A neten sajnos csak hotfile.com-on voltak, azt a szervert pedig lelőtte az NSA.

Egyelőre átmenetileg ne mtudok segteni Neked, de igyekszem, ahogy megtaláltam a lemezt, azonnal töltöm fel és írok Neked!

Üdv:
Macika
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető dui_Desire HD

• PFC Fan
  • PDA: 2.3
  • PDA ROM: 2.3
« Reply #1873 Dátum: 2014, 01 17, 22:47:31 »
elöre is köszönöm.