2024, 12 21, 19:29:26

Szerző Téma: Játékok az LG Optimus Black P970-hez  (Megtekintve 14310 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Thauren

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
  • Google Fan & PFC Fan
  • PDA: LG Optimus Black ( Hamarosan Nexus 7 )
Játékok az LG Optimus Black P970-hez
« Dátum: 2012, 07 18, 15:45:17 »
Nos hali ebben a témában oszthatjuk meg egymással a játékainkat , én az első hozzászólásomat mindig  frissítem , szóval bővülni fog , akkor én hozzá is kezdek , ja és NO  :warez: :

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
Nos hali ! Az Order And Chaos online a gameloft készítette. Én megvettem rendesen és megkaptam a 3 hónapos ingyen játékot , de ezek után fizetni kell a játékért 200 forintot , nem nagy összeg de megéri. Miért is jó ez a játék ? Szerintem ez a legjobb MMORPG , de természetesen vannak másfélék is amiket linkelek , nektek kell eldönteni.
Egy kis rövid játékleírás :
A játékban 4 faj közül választhatunk, az elfek és az emberek a rendet képviselik, míg az élőhalottak és az orkok a káosz sötét oldalát. Bármelyik fajt is választanánk, egy-egy karakterhez külön-külön beállíthatjuk a nemet, karakterosztályt, tulajdonságokat, stb. Összesen 1000 db skill szerepel a játékban és 2000 db különböző felfedezésre váró tárgy és kiegészítő, melyeket az elérhető akár 500 különböző küldetés során szerezhetünk meg.
Természetesen mindegyik fajból választható mindegyik kaszt , tehát akkor a kasztok :
Warrior
Monk
Mage
Ranger
Lehet craftingolni is a játékban , ami bevallva elég hasznos dolog. Ezek közül lehet választani :
Blacksmithing, Leatherworking, Tailoring
Mindegyiknek megvan a maga jó és rossz tulajdonsága.
Pár kép a játékról :
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
Igazoló link : You are not allowed to view links. Register or Login
Letöltés ( ingyenesen ) : You are not allowed to view links. Register or Login
Moderator Comment Ha valami nem okés a játékkal akkor írd ide és megoldjuk