2024, 11 28, 16:51:41

Szerző Téma: [ROM] 2.3.6 DarkyROM2 XXKL1 BASE  (Megtekintve 50614 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető ATom...

• DOUBLE CLUB
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: iGO, de mostanában inkább Googlemaps
  • PDA: G900F + Note 10.1 2014
  • PDA ROM: G900FXXU01 (4.4.2) + N8000XXCMA2 (4.1.2)
Re: [ROM] 2.3.5 DarkyROM2 XXKI3 BASE
« Reply #600 Dátum: 2011, 12 05, 14:46:31 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Nálam csak 4300 a quadrant, de mégcsak 88 % on vagyok  :D Az nem minden, hiába van neked 7000. Viccet félretéve : Darky munkája amúgy elismerendő, bárki bármit is mondjon. Istenek nincsenek.  :oops: :hmm: Ja, most nézem Fifáztál. Az nagyobb energiát igényel mint az online billiárd  :D

Hüléskedtek-hüléskedtek aztán majd valaki emiatt nem vesz iPhone-t és megkapjátok Mordon kollégától! :)))
Miért nincs tökéletes PDA???

R2D20208

• Vendég
« Reply #601 Dátum: 2011, 12 05, 14:59:38 »
Hüléskedtek-hüléskedtek aztán majd valaki emiatt nem vesz iPhone-t és megkapjátok Mordon kollégától! :)))
Ha valaki nem vesz, nem ez miatt nem veszi   :ima:   :D

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic/iGO
  • PDA: iPhone 7/Xiaomi Mi 1A/ZTE Nubia Z17S/iPad Pro/Air 2
  • PDA ROM: az aktualis
« Reply #602 Dátum: 2011, 12 05, 20:35:39 »
Szoktam  ;) De most nem mondom el, hogy 2 napja tesztelem KK5 Darkyt jó ?  :taps: :taps:
elérhetőséget tudnál linkelni?Köszi! :)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login   You are not allowed to view links. Register or Login

R2D20208

• Vendég
« Reply #603 Dátum: 2011, 12 05, 20:50:27 »
elérhetőséget tudnál linkelni?Köszi! :)
Nincsen. Csak Ibolyát csigáztuk picit. Sajna nincs, és várnánk sokan egy stabil Darkyt  :hmm:

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
« Reply #604 Dátum: 2011, 12 05, 21:06:47 »
Nincsen. Csak Ibolyát csigáztuk picit. Sajna nincs, és várnánk sokan egy stabil Darkyt  :hmm:
Köszike!Ezt besz..tam! :D
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login   You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Ibolya512

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
  • Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: Iphone 6s, Ipad2, S4 mini I9195,
  • PDA ROM: iOS 10.3.1, I9195XXUCNK1 - 4.4.2,
« Reply #605 Dátum: 2011, 12 06, 08:49:20 »
Köszike!Ezt besz..tam! :D
Ugye milyen gonoszok ???  :D :D
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
« Reply #606 Dátum: 2011, 12 06, 15:20:24 »
Ugye milyen gonoszok ???  :D :D
Nagyon! :D

Nem elérhető asc

• Navigáció / Navigation: Igo
  • PDA: Samsung Galaxy S2
« Reply #607 Dátum: 2011, 12 06, 16:47:43 »
SZiasztok!
Letöltöttem a samfirmware-ről a XXKI3-mas 2.3.5-ös firmware-t.Feltettem Odinnal.
Fetettem egy Cf Kernelt.Leszedtem a DarkyOTA-t,ugyanis a DarkyRom2Tool nincs fent a marketen...
Tehát,rootolva lett és a DarkyOTA is fent van...felmásoltam a ROM-ot a kártyámra.
Előtte Odinnal feltettem egy SuperCore2-t mert allitólag kell.Kijelöltem a Wipe-ot DarkyOTA-ban.
Elindítottam a flashelést de nem csinálta meg,hanem befagyott...
Valamit nagyon nem jól csinálok...tudna nekem valaki segíteni?

R2D20208

• Vendég
« Reply #608 Dátum: 2011, 12 06, 16:52:33 »
SZiasztok!
Letöltöttem a samfirmware-ről a XXKI3-mas 2.3.5-ös firmware-t.Feltettem Odinnal.
Fetettem egy Cf Kernelt.Leszedtem a DarkyOTA-t,ugyanis a DarkyRom2Tool nincs fent a marketen...
Tehát,rootolva lett és a DarkyOTA is fent van...felmásoltam a ROM-ot a kártyámra.
Előtte Odinnal feltettem egy SuperCore2-t mert allitólag kell.Kijelöltem a Wipe-ot DarkyOTA-ban.
Elindítottam a flashelést de nem csinálta meg,hanem befagyott...
Valamit nagyon nem jól csinálok...tudna nekem valaki segíteni?
A DarkyOta, az most jött ki Marketre. A Darky KI3 , sztem lassan féléve. Helyedben nézelődnék már 2.3.6 ban. Akik Darkysok volltak, sztem 90 % váltott már róla. Én nem tudom OTA hogy működik ilyen szinten sajna.

Nem elérhető baki1

• Android in the future
  • Navigáció / Navigation: IGO Primo 2.4
  • PDA: Omnia II, SGS 2, SGS 4-I9505
  • PDA ROM: NXXJJ1 Rapid Sense/XEHJG5/4.2.2 TMHMH7
« Reply #609 Dátum: 2011, 12 09, 02:53:45 »
A DarkyOta, az most jött ki Marketre. A Darky KI3 , sztem lassan féléve. Helyedben nézelődnék már 2.3.6 ban. Akik Darkysok volltak, sztem 90 % váltott már róla. Én nem tudom OTA hogy működik ilyen szinten sajna.

Ezzel az OTA-val kapcsolatban esetleg tud vki, vhol leirást hozzá, hogy kéne használni?  :'(
Nem találom sehol Darky oldalán sem a KK5 verzióját. :shock: Köszi.

Nem elérhető Gerydevil

• Tudományos Tiszt
  • PDA: LG G2 ; Samsung Galaxy Tab® Pro 10.1
  • PDA ROM: CloudyG2 3.3
« Reply #610 Dátum: 2011, 12 09, 09:39:31 »
Ezzel az OTA-val kapcsolatban esetleg tud vki, vhol leirást hozzá, hogy kéne használni?  :'(
Nem találom sehol Darky oldalán sem a KK5 verzióját. :shock: Köszi.

Darky sosem fejlesztett SGS2-re romot, az ő nevével Ficeto és Robbie Hood (A Darky team tagjai) próbáltak valamit összehozni. Ilyen BASE(béta) romokat. 1 ideje áll a fejlesztés... Darky gyerek azt ígérte, hogy a haldokló SGS2 projectet fel fogja támasztani és valamikor 1x ki fog adni 1 teljes romot, mint anno i9000-re. Kíváncsi vagyok lesz e ebből valami. Én magam részéről csalódtam a srácban, már vagy 5x bejelentette, hogy abbahagyja kiszáll bla-bla az adakozók, rajongók meg elkezdtek neki pénzt küldözgetni, hogy jaj gondold már meg magad, ne vonulj vissza aztán lám-lám újra visszatért! és megint kapta az adományokat. Mondjuk megteheti mert rengeteken vannak a közösségben amit létrehoztak, nem érdemtelenül. Kapott a barátnője és ő is 2 db ingyen SGS2-őt, hogy arra is csináljon romot, kiadta másnak, mert nem volt állítólag rá ideje, hogy elkészítse.. pedig amikor ingyen megkapta esküdözött, hogy fejleszt rá...+ összedobták a szervert is neki a rajongók, amin a mostani OTA+ honlap fut. (az ota cucc, amúgy jó lett de azt is ficeto dobta össze ő a kernel+honlap guru+base romokat dobja össze)
Összegzésként: Rakj fel más romot+ kernelt, ha jót akarsz...vannak sokkal jobbak itt a fórumon... akár az amit én használok, de fain Bezke romja is meg az Androidmeda is kellemes, vaagy a CheckRom, aki öszefogot Leomarral, pl ő Darky utánzatként kezdte az ipart, mert nagy rajongója, eleinte a Darky Base romokat alakította tovább, mára rengeteget fejlődött a srác, szal ha Darky érzés kell akkor Checkrom. ;)

OTA infók: You are not allowed to view links. Register or Login

Moderator Comment Azért más munkáját nem illik leszólni, vagy ott náluk tedd ne a hátuk mögött légyszíves. Lacus_
Iphone 3G > Samsung Galaxy S > Galaxy S II > Galaxy Note > Asus Padfone 2 > LG G2 + Tab Pro 10.1

Nem elérhető baki1

• Android in the future
« Reply #611 Dátum: 2011, 12 09, 13:28:09 »
Gerydevil.

Köszi az infót, csak amit most használok, annyira stabil, azért gondolkodtam továbbra is ezen az úton. :ok: :(

Lacus_

• Vendég
« Reply #612 Dátum: 2011, 12 09, 13:33:46 »
Gerydevil.

Köszi az infót, csak amit most használok, annyira stabil, azért gondolkodtam továbbra is ezen az úton. :ok: :(
Számíthatunk új romra mert a KL1 végre 3fájlos és nem valami öszvér rom ;) ;) :D :D

Amúgy olvasgatom az összes főzött romok topikját, de egyik se olyan atomstabil mint Darky-é akármit mond is Gerydevil :p :p

Nem elérhető Gerydevil

• Tudományos Tiszt
« Reply #613 Dátum: 2011, 12 09, 13:44:39 »
Idézet
Azért más munkáját nem illik leszólni, vagy ott náluk tedd ne a hátuk mögött légyszíves.  Lacus_

Hmm, akkor fejtem ki a véleményem 1 romról, amikor jól esik legyen az negatív vagy pozitív kiritka(persze kultúrált, megfelelő hangnemben!), ezért van a fórum létrehozva, hogy megvitassuk,megbeszéljük. Érdekes, amikor nem a te kedves romodat szólták le a "Crysis SensatioN" topikban 1 szavad se volt, hogy úúú ezt ne tedd mert nem fair... Tudtommal 1 moderátornak pártatlannak kell lenni. Háát ez most nem teljesen így van... :(
Iphone 3G > Samsung Galaxy S > Galaxy S II > Galaxy Note > Asus Padfone 2 > LG G2 + Tab Pro 10.1

Lacus_

• Vendég
« Reply #614 Dátum: 2011, 12 09, 14:00:36 »
Hmm, akkor fejtem ki a véleményem 1 romról, amikor jól esik legyen az negatív vagy pozitív kiritka(persze kultúrált, megfelelő hangnemben!), ezért van a fórum létrehozva, hogy megvitassuk,megbeszéljük. Érdekes, amikor nem a te kedves romodat szólták le a "Crysis SensatioN" topikban 1 szavad se volt, hogy úúú ezt ne tedd mert nem fair... Tudtommal 1 moderátornak pártatlannak kell lenni. Háát ez most nem teljesen így van... :(
Elnézést, nem a romról való eszmecseréd szúrta a szemem, hanem amit írtál hogy mit igérgetett és kapott és mit nem csinált.

Nem elérhető Gerydevil

• Tudományos Tiszt
« Reply #615 Dátum: 2011, 12 09, 14:20:25 »
Elnézést, nem a romról való eszmecseréd szúrta a szemem, hanem amit írtál hogy mit igérgetett és kapott és mit nem csinált.

Nincs probléma, csak ez az igazság(persze csak szerintem). Egyébként, ha mondjuk valaki ír valamiről 1 kritikát, pl a pdafanclubon születik 1 cikk 1 termékről.. és mondjuk nem teljesen pozitív, gondolom ők sem írnak rá a készítőkre, hogy bocsi, hogy leszóltalak a hátad mögött, de a terméked csak pénzlehúzás miatt született, és elnézést kérünk, hogy a hátad mögött írtam róla ;)

Egyébként meg én is nagy Darky fan voltam régebben, i9000-en a miui mellett csak Darky romja volt fent(sokan le is szóltak ott emiatt, mert elég sokan nem szerették itt, mégsem haragudtam meg,elfogadtam és kész) meg Bezke (egyébként kiváló) romja, és ha kiad 1 végleges nem BASE romot, mindenképp tesztelni fogom!! -peace- :ok:

Nem elérhető baki1

• Android in the future
« Reply #616 Dátum: 2011, 12 09, 18:09:59 »
Számíthatunk új romra mert a KL1 végre 3fájlos és nem valami öszvér rom.

Köszi Lacus.Várok, ha addig nem lesz más, akkor a jégkrém majd.

Gerydevil.
Lacus annyira jó témát csinált a Darky-hoz, hogy akármilyen összeállitást néztem, mindig csak ez maradt fent.Lehet, hogy az O2-nél megszoktam , hogy nem volt stabil,/de csak azért mert nekem a HTC Sense felület tetszett/, és ezért ragaszkodtam ehez ennyire, de mindegyik topicban, irták, hogy ez nem megy, az fc-zik, akad, ennél nincs semmi ilyen.Sose zárt be egy progit se, nem akadt megy egyszer se.
Lehet, hogy én vagyok maradi, meg öreg is, meg azt is tudom, hogy a fórum azért van, hogy a hibákat közösen tesztelve kijavitsuk.Ez igy jó. Kösz még egyszer a tanácsaidat.  :taps: :ok:

Lacus_

• Vendég
Re: [ROM] 2.3.6 DarkyROM2 XXKL1 BASE
« Reply #617 Dátum: 2011, 12 14, 17:51:41 »
1. HSZ  ;) ;) ;)

R2D20208

• Vendég
« Reply #618 Dátum: 2011, 12 14, 18:28:31 »
1. HSZ  ;) ;) ;)
Nem tudom mit csinált Darky a KL1 el. Amit eddig látok, az ablakanimáció más effecktű. Még a Build.propot sem irta át. Hivásnál eldobja ugyanúgy a hálózatot, mint a KL1. Azért tesztelemmég más Kernellel.. Supercore 2.1.3 at honnan lehetne leszedni?

Ui : Dakry Otában fennt van. Na tesztelem picit..

R2D20208

• Vendég
« Reply #619 Dátum: 2011, 12 14, 21:05:21 »
Nem tudom mit csinált Darky a KL1 el. Amit eddig látok, az ablakanimáció más effecktű. Még a Build.propot sem irta át. Hivásnál eldobja ugyanúgy a hálózatot, mint a KL1. Azért tesztelemmég más Kernellel.. Supercore 2.1.3 at honnan lehetne leszedni?

Ui : Dakry Otában fennt van. Na tesztelem picit..
Egy órán át szenvedtem vele. Otából letölti a Supercore 2.1.3 Kernelt, nekiáll Flashelni, bootlop... NEM találok direktlinket a Kernelhez, Darky Hompagen sem. Build : Test-keyboard, mint a KL1 - é is. Telefonálásnál eldobja a phone appot, és statusbarból tudok visszalépni. Hát, egyelőre várok darkyval. Szerettem volna.... >:( :hmm:

Nem elérhető Gerydevil

• Tudományos Tiszt
« Reply #620 Dátum: 2012, 01 02, 18:53:14 »
Hello népek!
Darky nagy nehezen megszülte az első stabil Galaxy S2 romot, ami nem BASE rom, és végre ő készítette, legalábbis 1 részét és nem holmi kiadott meló.
Ez sem végleges verzió még, de elmondása szerint nem béta rom, teljesen stabil, jól használható. A changelog számomra elég szegényes, szerintem a mai romok között ez már kevésnek számít, de lehet csak nekem :)
Kinézetre pedig úgy néz ki mint az összes eddigi Darkys cucc. (mint kb i9000-en)
Szerintem holnap, ha lesz 1 kis időm felpattintom, kíváncsi vagyok, hogy szuperál meg aztán kell 1 kis nosztalgia. :)
Várom a tapasztalatokat a rommal kapcsolatban.  :ok:

DarkyROM HD v1.0 R5 [XXKL1]

The changelog.

DarkyROM HD v1.0 R5:

First official release.
        Based on the official stable XXKL1 firmware (Android 2.3.6) from Samsung.
        Breathtaking stability & speed.
        Deodexed & zipaligned.
        In other words: fully themeable & optimized for speed & less RAM usage.
        Comes with the usual DarkyROM Hacks (OpenVPN, Bash etc.).
        Fully pre-rooted.
        Clean DarkyROM HD Theme.
        Gingerbread CRT On / Off effect.
        Custom Flip'N'Fly Animations.
        Preloaded with Superuser, DarkyOTA and the 3D Gingerbread Launcher.
        Fully compatible with DarkyOTA (ROM preinstall options & OTA).
        Fully editable extended powermenu (edit via DarkyOTA App).
        Fully working multi-toggle dropdown menu (11 toggles).
        Original DarkyROM sounds already preconfigured.
        Fixed GPS for Europe.
        Custom DarkyROM APN list for instant Internet & MMS access.

Nem elérhető Cornetto72

• DOUBLE CLUB
  • Néha be-be néző...
    • PDA fórum
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Samsung S1,S2,S6,S7dual,S8,DEX+Gear S1+VR2017,Gear 360, iphone4s,5SE,iPod 6G , iPad PRO 9,7 4G, Nexus7 II Gen.
« Reply #621 Dátum: 2012, 01 03, 00:32:53 »
......Összegzésként: Rakj fel más romot+ kernelt, ha jót akarsz...vannak sokkal jobbak itt a fórumon... akár az amit én használok, de fain Bezke romja is meg az Androidmeda is kellemes, vaagy a CheckRom, aki öszefogot Leomarral, pl ő Darky utánzatként kezdte az ipart, mert nagy rajongója, eleinte a Darky Base romokat alakította tovább, mára rengeteget fejlődött a srác, szal ha Darky érzés kell akkor Checkrom. ;)
Nagyon igazat adok neked. 3 hónapig használtam Darky Ki3 Base-jét és ma is azt használnám ha nem kellett volna teljesen újra építeni a gs2-t. Gondoltam ha teljesen újra építem akkor szétnézek, mert ez a rom mégis fél éves.
Most már nagyon nem bánom ,hogy a Check Rom-ra akadtam. Érzésre tényleg van hasonlóság,lehet ezért kedveltem meg és korszerűbb,illetve a kitchen pro-jával még olyan I9000-ből származó Doc konyha érzés van amit szintén nagyon csipáztam,szóval én most elpártoltam Darky-tól.. :oops:

Nem elérhető Krisz55

• PDA: Samsung Galaxy Note 7
  • PDA ROM: N930FXXU2BPI5
« Reply #622 Dátum: 2012, 01 22, 17:52:28 »
Hello!
Feltettem ezt: DarkyROM HD v1.0 R5 [XXKL1]
Az lenne a kérdésem, hogy be lehet-e állítani a menüt úgy, hogy jobbra-balra lehessen lapozni, mint a régebbiekben?

Nem elérhető Gerydevil

• Tudományos Tiszt
Re: Re: [ROM] 2.3.6 DarkyROM2 XXKL1 BASE
« Reply #623 Dátum: 2012, 01 23, 11:30:58 »
Hello!
Feltettem ezt: DarkyROM HD v1.0 R5 [XXKL1]
Az lenne a kérdésem, hogy be lehet-e állítani a menüt úgy, hogy jobbra-balra lehessen lapozni, mint a régebbiekben?
Darky Ota progiból le tudod tölteni.

Küldve az én GT-I9100-emről

Nem elérhető jinx

• PFC Fan
  • PDA: ipaq 2110
  • PDA ROM: wm 4
Android 2.3.4 magyar HTC Merge -re
« Reply #624 Dátum: 2012, 12 04, 11:32:13 »
Hello mindenki,

segítséget szeretnék kérni a fenti témában. Vettem egy itthon nem forgalmazott függetlenített telefont, most is 2.3.4 fut rajta, piszokjó, első látásra beleszerettem, de nem akarom megtartani és nincs magyar nyelv a menüben, csak angol meg spanyol, szerintem így nem annyira fogom tudni eladni. Ha kell valakinek, megbeszélhetjük, de szeretném magyarítani.

köszönöm.